Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

QUOTE(monicca0504 @ 2012 12 13, 17:28)
Šiandien gavau knygą "No longer a slumdog"  ax.gif

ir as 4u.gif
Atsakyti
Gavau milupos pirmojo sauksto rinkinuka smile.gif Jau maniau, kad nieko nebegausiu... Daug kur pildziau ir nieko... Nuoroda cia pradzioje kazkur buvau radusi ir registravausi gal pries 2-3 men... Daug laiko praejo...
Atsakyti
Gavau Tomtop peles kilimeli smile.gif pagaliau, nes uzsakinejau rugsejo men
Atsakyti

http://ekoveta.lt/ne...i-mginukas.html mažiems šuniukams mėginuką šiandien gavau thumbup.gif

Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(*Susana* @ 2012 12 06, 12:36)
user posted image

750ml mikštiklio ir vienam skalbimui mėginukas (skysto skalbiklio)  thumbup.gif 
gavau iš www.BzzAgent.co.uk  4u.gif  ten reikia prisiregistruot, atsakinėt į klausimus, bandyt produktus ir rašyt savo nuomonę apie juos (viskas anglų kalba)  4u.gif

kaip jums pavyko gauti? jau kokie metai pildau ju siunciamas apklausas, bet NIEKADA IS JU NIEKONEESU GAVUS. Jus Lietuvoje gyvenate ar Anglijoje?
ir aisku, sveikinu sultokiu laimikiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArbuZzziuke: 16 gruodžio 2012 - 17:24
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 12 16, 17:23)
Papildyta:

kaip jums pavyko gauti? jau kokie metai pildau ju siunciamas apklausas, bet NIEKADA IS JU NIEKONEESU GAVUS. Jus Lietuvoje gyvenate ar Anglijoje?
ir aisku, sveikinu sultokiu laimikiu thumbup.gif

aš gyvenu Lietuvoj 4u.gif gavau jau antrą kartą siuntinuką iš jų, nors nesitikėjau,nes gyvenu rajone,bet gavau thumbup.gif o gavau gal dėl to,kad adreso pabaigoj UK zip kodą rašau, net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2012 12 16, 15:59)
aš gyvenu Lietuvoj  4u.gif  gavau jau antrą kartą siuntinuką iš jų, nors nesitikėjau,nes gyvenu rajone,bet gavau  thumbup.gif  o gavau gal dėl to,kad adreso pabaigoj UK zip kodą rašau, net nežinau  g.gif

o kur ten ka reikia atsakineti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte1982 @ 2012 12 16, 19:47)
o kur ten ka reikia atsakineti? blush2.gif

reikia pildyti Surveys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2012 12 16, 20:05)
reikia pildyti Surveys  4u.gif

O po pirmojo gavimo pildėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 12 16, 20:28)
O po pirmojo gavimo pildėte? ax.gif

po pirmo gavimo pildžiau tą vadinamą ataskaitą apie gaminį ir vis naujus Surveys pildau ax.gif Pas mane dabar visi Surveys užpildyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2012 12 16, 22:32)
po pirmo gavimo pildžiau tą vadinamą ataskaitą apie gaminį ir vis naujus Surveys pildau  ax.gif  Pas mane dabar visi Surveys užpildyti  4u.gif

Na, as uzpildzius beveik visus Surveys, bet nieko negavau g.gif Jums pasiseke smile.gif gavot kazka. O as tik be reikalo vargau pildydama schmoll.gif
Atsakyti
Ka tik gavau tokią 'pocket lamp', bet nesuprantu iš kur. Atnešė į namus, siųsta iš Vilniaus. Daugiau nieko 4u.gif
user posted image
Atsakyti