Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

Aš čia "ėjau pro šalį", bet apie paštą ir apmokestinimus. Neseniai kaip tik gavom pranešimą apie siuntinuką. O ant jo buvo aiškiai paparašyta, kad po kurio laiko (tik tiksliai nepamenu kokio - gal 2 sav., o gal 30 d. g.gif ) siuntinio laikymas pašte apmokestinamas. Apie jokius siuntimus atgal nebuvo. Taigi... neapmokestinama iškart, bet po kurio laiko taip.
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 01 26, 01:16)
Manę šis klausymas varo iš proto lotuliukas.gif

Mane irgi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovili! @ 2013 01 26, 16:16)
Mane irgi drinks_cheers.gif  biggrin.gif

nenumiret ir nenumirsit. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is SERGE LIUTENS jau du kartus gavau kvepalu meginiu . Voke po 32 skirtingu kvapu. Sausi, kreminiai...nu bet aromatai- tikrai fantastiski, laikosi labai ilgai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURAIRMINDE: 26 sausio 2013 - 15:35
QUOTE(Ieva7776 @ 2013 01 26, 12:08)
Nenumirsit, kad ir atsakysit per kiek laiko....
tongue.gif

Gal ir nenumirsiu g.gif -bet kai toki klausymą girdžiu koki 127 kartą..... schmoll.gif .Tikrai neregistruoju kada parašiau laišką ir per kiek gavauNuo šiol mesiu darbą ir pradėsiu registruoti ką kur siunčiau,ką kada gavau,per kiek laiko atejo,koks svoris? Užmėtikit manę padėvėtais pampersais lotuliukas.gif -bet kvailesnio klausymo negalima sugalvot.O dėl pranešimų-1 kartą palieka pranešimą į pašta,po savaitės kažkur 2-trą,o siuntinuką siulo atsimti per 15 DARBO dienų-po to bus delspinigiai už saugojimą(nors čia priklauso nuo pašto darbuotojų-kokios nuotaikos) po 1 mėn. saugojimo gali išsiusti atgal adresatui verysad.gif (nors tai labiau praktikuoja kurjierių tarnybos pavz. DHL,UPS.DPD ir kitokios).
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 01 26, 16:34)
Gal ir nenumirsiu g.gif -bet kai toki klausymą girdžiu koki 127 kartą..... schmoll.gif .Tikrai neregistruoju kada parašiau laišką ir per kiek gavauNuo šiol mesiu darbą ir pradėsiu registruoti ką kur siunčiau,ką kada gavau,per kiek laiko atejo,koks svoris? Užmėtikit manę padėvėtais pampersais lotuliukas.gif -bet kvailesnio klausymo negalima sugalvot.O dėl pranešimų-1 kartą palieka pranešimą į pašta,po savaitės kažkur 2-trą,o siuntinuką siulo atsimti per 15 DARBO dienų-po to bus delspinigiai už saugojimą(nors čia priklauso nuo pašto darbuotojų-kokios nuotaikos) po 1 mėn. saugojimo gali išsiusti atgal adresatui verysad.gif (nors tai labiau praktikuoja kurjierių tarnybos pavz. DHL,UPS.DPD ir kitokios).

Kad neturiu pampersu doh.gif o siaip, jau butu kliuve.... Gal kokia mama ir svies koki viena 4u.gif ax.gif

Ok, nediskutuojam. Ner noro. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 01 25, 16:33)
oho,koks fainas freebis wub.gif
Papildyta:
SUKURPIAU IR AŠ JIEMS LAIŠKELĮ wub.gif

o aš šnd gavau iš tena laiškiuką,kad... jau jums atsiuntėme anksčiau free samples,ir daugiau negalime siųsti,nes siunčiame tik vieną kartelį per pusę metų,ir,kad kreipkitės į supermarket smile.gif

šnd dar vienas toks laiškiukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 01 26, 17:07)
šnd dar vienas toks laiškiukas cool.gif

Tai atsisakykit naujienlaiškio, kad daugiau iš jų nebeitų laiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 25, 23:33)
Dėl rinkinuko kuri įkėlė dukardu4 gavau štai tokį laiškelį.
Dear Madam,

Thank you for your interest in the Serge Lutens brand.

We have forwarded your request to the Palais Royal Serge Lutens who will respond as soon as possible.

We also invite you to explore our collection from Palais Royal Exclusive Fragrances on www.sergelutens.com

ir as identiska laiska gavau nepraejus nei pusvalandziui kai issiunciau savo laiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytej @ 2013 01 26, 21:26)
ir as identiska laiska gavau nepraejus nei pusvalandziui kai issiunciau savo laiska smile.gif

Tik nesupykit, bet koks tikslas dabar rašinėti, kada kuri ir kiek laiškų gavo? smile.gif Tema gautieji freebiai, o rašoma apie bet ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytej @ 2013 01 26, 21:26)

JIE VISUS LAISKUS - PRASYMUS PERSIUNCIA I TEN, ir butent is ten siuncia mums aromatus 4u.gif
Atsakyti
ech noreciau tu kvapu..bet sunkoka su rasytine anglu kalba..gal kuri gali man padeti ir imesti sablona i AZ? 4u.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti