Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

Sveikos visos wink.gif rasau pirma karta, nors skaitineju tema jau beveik menesi. Nu tikrai kai kurios panos nusikalbat juodai, tikrai niekas nieko ant lekstutes neatnesa, as tai vedineju i google ir taip randu visa info wink.gif esu uzsiprenumeravusi kelis freebu puslapius ir visada matau naujienas.

Tik va norejau paklausti jau daugiau zinanciu apie tuos freebus, kur nera pasirinkti Lietuvos, ar jus vistiek bandot juos gauti, ar esat ka is tokiu gave? wink.gif
Atsakyti
ka tik uzpildziau cia
http://www.essoula.c...gistration.html

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasasa2 @ 2013 02 01, 15:35)

Čia gelis echoskopuojant, ultragarsui kur naudojamas. Kyla klausimas kam jums jis... blush2.gif Na nepykit, bet kai paskui viskas, kas nereikalinga, keliauja į Lietuvos šiukšlynus, tai truputį pikta.... Pati dažnai užsisakinėju nemokamus daiktus į namus, bet tik tokius kokius panaudoti ketinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 01 vasario 2013 - 16:10
QUOTE(vitaliux @ 2013 02 01, 17:08)
Čia gelis echoskopuojant, ultragarsui kur naudojamas.  Kyla klausimas kam jums jis...  blush2.gif  Na nepykit, bet  kai paskui viskas, kas nereikalinga, keliauja į Lietuvos šiukšlynus, tai truputį pikta.... Pati  dažnai užsisakinėju nemokamus daiktus į  namus, bet  tik  tokius kokius panaudoti ketinu.
blush2.gif

ne, nu ka as galiu pasakyti, vista as, visai ne taip issiverciau blush2.gif
kita karta reiks atidziau skaityti doh.gif
Atsakyti
Šiandien ryte radau registruota lapelį, nuėjus pasiėmiau dideli voką iš Belgijos. Atidariau o ten kruva master card, visa lipdukai. ir kur tiek reiks dėt, net nebepamenu kad užsakinėjau doh.gif Master Card, visa lipdukai čia
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 02 02, 10:56)
Šiandien ryte radau registruota lapelį, nuėjus pasiėmiau dideli voką iš Belgijos. Atidariau o ten kruva master card, visa lipdukai. ir kur tiek reiks dėt, net nebepamenu kad užsakinėjau  doh.gif 

Lipdukus puikiai galima panaudoti kam nors suklijuoti smile.gif vietoj lipnios juostos pvz. Man toki lipdukai puikiai tinka vaiko visokiems "meniniams" darbams daryt. Pvz. dėžutės karkasą iš kartono suklijuoja lipdukais, o paskui aplikuoja įvairia technika. Tad panaudot tikrai galima lipdukus, buityje tikrai praverčia kartais smile.gif Neskubėkite mesti lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaliux: 02 vasario 2013 - 14:39
Pas mane šiandien 2 atvirlaiškiai su mano nuotraukom iš sincerely.com užsakyti per FB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2013 02 02, 21:14)
Pas mane šiandien 2 atvirlaiškiai su mano nuotraukom iš sincerely.com užsakyti per FB thumbup.gif

As ir vakar gavau atvirlaiski biggrin.gif
Atsakyti
O nepamenate, koki nurodete vaikucio amziu, kad gavote maikute? Cia Aptamil.lt atsiunte ar is uzsienio gavote? 4u.gif

nurodziau tikslu vaikucio amziu 1,4men. maikute gavai 18-24 men. smile.gif gavau is lietuvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaliana: 03 vasario 2013 - 19:12
Šiandien gavau audinukų pavyzdžių iš http://www.sanderson...com/fabric.aspx

Reiks dabar važiuot į Vilnių, nes radau kad ten yra Sanderson audiniais prekiaujanti firma. Labai patiko keli audinukai tad tikrai įsigysiu.
Atsakyti
Gavau šiandien 3 atlasus iš šio psl: http://www.bmz.de/de...onen/index.html

4u.gif Pagalba norinčioms užsisakyti:

*Raskite žodį Weltkarte
*Spauskite ant bestellen
*Nurodykite norimą skaičių langelyje Menge (ir nepiktnaudžiauti!)
*Tada dar kartą spustelėkite bestellen Klausimynai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 05 vasario 2013 - 12:57
QUOTE(Jolleee @ 2013 01 31, 13:31)
Jau seniai ka nors užsisakinėjau. Bet šitą susigundžiau užsakyt. Šiandien gavau smile.gif
user posted image

As irgi sita pasiemiau, bet mano jorkiukas nevalgo schmoll.gif
Atsakyti