Tik va norejau paklausti jau daugiau zinanciu apie tuos freebus, kur nera pasirinkti Lietuvos, ar jus vistiek bandot juos gauti, ar esat ka is tokiu gave?
Sveikos visos
rasau pirma karta, nors skaitineju tema jau beveik menesi. Nu tikrai kai kurios panos nusikalbat juodai, tikrai niekas nieko ant lekstutes neatnesa, as tai vedineju i google ir taip randu visa info
esu uzsiprenumeravusi kelis freebu puslapius ir visada matau naujienas.
Tik va norejau paklausti jau daugiau zinanciu apie tuos freebus, kur nera pasirinkti Lietuvos, ar jus vistiek bandot juos gauti, ar esat ka is tokiu gave?
QUOTE(rasasa2 @ 2013 02 01, 15:35)
Čia gelis echoskopuojant, ultragarsui kur naudojamas. Kyla klausimas kam jums jis...
QUOTE(vitaliux @ 2013 02 01, 17:08)
Čia gelis echoskopuojant, ultragarsui kur naudojamas. Kyla klausimas kam jums jis...
Na nepykit, bet kai paskui viskas, kas nereikalinga, keliauja į Lietuvos šiukšlynus, tai truputį pikta.... Pati dažnai užsisakinėju nemokamus daiktus į namus, bet tik tokius kokius panaudoti ketinu.
ne, nu ka as galiu pasakyti, vista as, visai ne taip issiverciau
kita karta reiks atidziau skaityti
Šiandien ryte radau registruota lapelį, nuėjus pasiėmiau dideli voką iš Belgijos. Atidariau o ten kruva master card, visa lipdukai. ir kur tiek reiks dėt, net nebepamenu kad užsakinėjau
Master Card, visa lipdukai čia

QUOTE(esmileja @ 2013 02 02, 10:56)
Šiandien ryte radau registruota lapelį, nuėjus pasiėmiau dideli voką iš Belgijos. Atidariau o ten kruva master card, visa lipdukai. ir kur tiek reiks dėt, net nebepamenu kad užsakinėjau
Lipdukus puikiai galima panaudoti kam nors suklijuoti
Pas mane šiandien 2 atvirlaiškiai su mano nuotraukom iš sincerely.com užsakyti per FB
QUOTE(Dagma @ 2013 02 02, 21:14)
Pas mane šiandien 2 atvirlaiškiai su mano nuotraukom iš sincerely.com užsakyti per FB 
As ir vakar gavau atvirlaiski
O nepamenate, koki nurodete vaikucio amziu, kad gavote maikute? Cia Aptamil.lt atsiunte ar is uzsienio gavote? 
nurodziau tikslu vaikucio amziu 1,4men. maikute gavai 18-24 men.
gavau is lietuvos
nurodziau tikslu vaikucio amziu 1,4men. maikute gavai 18-24 men.
Šiandien gavau audinukų pavyzdžių iš http://www.sanderson...com/fabric.aspx
Reiks dabar važiuot į Vilnių, nes radau kad ten yra Sanderson audiniais prekiaujanti firma. Labai patiko keli audinukai tad tikrai įsigysiu.
Reiks dabar važiuot į Vilnių, nes radau kad ten yra Sanderson audiniais prekiaujanti firma. Labai patiko keli audinukai tad tikrai įsigysiu.
Gavau šiandien 3 atlasus iš šio psl: http://www.bmz.de/de...onen/index.html
Pagalba norinčioms užsisakyti:
*Raskite žodį Weltkarte
*Spauskite ant bestellen
*Nurodykite norimą skaičių langelyje Menge (ir nepiktnaudžiauti!)
*Tada dar kartą spustelėkite bestellen Klausimynai.
*Raskite žodį Weltkarte
*Spauskite ant bestellen
*Nurodykite norimą skaičių langelyje Menge (ir nepiktnaudžiauti!)
*Tada dar kartą spustelėkite bestellen Klausimynai.
QUOTE(Jolleee @ 2013 01 31, 13:31)
As irgi sita pasiemiau, bet mano jorkiukas nevalgo