Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

QUOTE(JURAIRMINDE @ 2012 10 28, 13:24)
http://promail.nicel...a...5&CurPath=1

cia reik uzsakynet...bet raso, lyg jau nebeturi  g.gif
Papildyta:
Kad labai jau ten pas jus sudetinga su pasto kodais, adresais  doh.gif  kazkokios  zip kodo ir gatves kombinacijos turi sutapt  unsure.gif

Na taip,ivedus pasto koda,kitam langely iskart adresa net ismeta smile.gif Bet va maciau auksciau nare gavo is Olandijos burnos skalavimo pavyzdziu,vadinasi kazkaip imanoma apeit ta sistema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2012 10 28, 14:56)
<...> vadinasi kazkaip imanoma apeit ta sistema  unsure.gif

Esu bandžiusi daugybę kartų, niekaip nesugebu tokios formos užpildyti.. Misija neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif jungiuosi prie jūsų, niekada to nedariau, bet bandysiu thumbup.gif O sakykit, ar aiškiai matosi, jei man tai kainuos bent dolerį? unsure.gif kad nesąmonių neprisidaryčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 29, 08:43)
Labas rytas  4u.gif  jungiuosi prie jūsų, niekada to nedariau, bet bandysiu  thumbup.gif  O sakykit, ar aiškiai matosi, jei man tai kainuos bent dolerį?  unsure.gif  kad nesąmonių neprisidaryčiau  doh.gif

Labas bigsmile.gif

Jei reikalaus sumoketi, tikrai pamatysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2012 10 29, 10:26)
Labas  bigsmile.gif

Jei reikalaus sumoketi, tikrai pamatysi  biggrin.gif

mirksiukas.gif blush2.gif

O nebus taip, kad atneš ir tipo susimokėk ką užsisakei? unsure.gif Nes visur visko pripildžiau biggrin.gif gal gausiu ką nors netyčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 29, 11:28)
O nebus taip, kad atneš ir tipo susimokėk ką užsisakei?  unsure.gif Nes visur visko pripildžiau  biggrin.gif  gal gausiu ką nors netyčia  biggrin.gif

Per visą ilgą mano 'karjerą' nėr to buvę biggrin.gif jei reikalautų susimokėti už ką nors, gali tiesiog nepriimti siuntinuko.. bet čia tik teoriškai mirksiukas.gif mokamų šmutkių tiesiog nesiunčia, jei prieš tai nesusimoki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 29, 11:28)
mirksiukas.gif  blush2.gif

O nebus taip, kad atneš ir tipo susimokėk ką užsisakei?  unsure.gif Nes visur visko pripildžiau  biggrin.gif  gal gausiu ką nors netyčia  biggrin.gif

na visko buna,tai reik turet visad prie saves pasiruosus kelias desimtines,jei paprasytu sumoket smile.gif)))
Atsakyti
Tikiuosi, kad neprireiks wink.gif
Atsakyti
'Velvet' Aloe Vera Balm
prieskoniai buvo čia - nebesiunčia..
4u.gif
user posted image
Atsakyti
As esu prisisakius simtais daiktu, bet atejo vos keli.

Jau man itarimas, kad kazkas svarina mane.

Nuo vienu uzsisakymo praejo apie 2 menesius, o kiti nesenai uzsakyti - nepergyvenu.

Buvau paste, kiaules akis nutaise visi ir dar isizeide, kad drisau pasakyt, kad mano siuntinukai dingsta.
Pasake: neregistruotas - jusu problema.
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2012 10 30, 15:29)
As esu prisisakius simtais daiktu, bet atejo vos keli.

Jau man itarimas, kad kazkas svarina mane.

Nuo vienu uzsisakymo praejo apie 2 menesius, o kiti nesenai uzsakyti - nepergyvenu.

Buvau paste, kiaules akis nutaise visi ir dar isizeide, kad drisau pasakyt, kad mano siuntinukai dingsta.
Pasake: neregistruotas - jusu problema.

Teisybe ir pasake.Pastas juk neatsako, jei tas siuntinys paklydo kazkur net ne lietuvoj.. Siulyciau graziai paprasyti, kad pagal pavarde prie jusu pacios paziuretu. Kai kada pasiziuri, nors siaip siuntos paieska kainuoja 15lt. Beto, ar jus esat TIKRA, kad vagia pastininkes, juk tikrai ne visos siuntos, ka uzsisakot ateina i LT. Gal jos tiesiog net nera, o jus kaltinat kazka wink.gif
Atsakyti
šiandien pas mane knyga iš http://www.thewaytohappiness.org/
smile.gif
Atsakyti