Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau dizaineris

sveiki,
perskaiciau si straipsni
http://lt.lt.allcons...asis-interjeras

labai sudomino bigsmile.gif bigsmile.gif kursai. Gal kas planuoja sudalyvauti? arba turite patirti su panasaus tipo kursais?
laukiu nuomoniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir man būtų įdomūs tokie kursai, bet kaip nuspėti koks bus jų lygis?
Atsakyti
Kiek girdėjau, tai ten viskas gana profesionaliai - bent jau dizainerių diplomai visi savo vietose ir nemenkas sąrašas sukurtų interjerų. Teko su jais šiek tiek dirbti, talentingi. Ne iš tos pasikėlusios show-off publikos, kur daug pinigų, daug triukšmo, išskėsti pirštai, o kai pereini prie realių klausimų, tai gaunasi pufff.
Žinių perteikimo lygis, spėju, bus ne pažengusiems, o pradedantiems interjero vartotojams, kažkiek prisigraibiusiems iš įvairių šaltinių, bet dizaino išsilavinimo neturintiems.
Atsakyti
O kaip tų kursų kainos?
Atsakyti
Jo,turetu buti idomu g.gif .O siaip - juk yra tiesioginiai kontaktai su organizatoriais,kam idomu, kodel nesusisiekus? Kad taip pries kelis metus,kai ruosemes remontui,butu kazkas panasaus thumbup.gif ...Gali buti viska darytume kitaip doh.gif .Nu,ka cia speliot lotuliukas.gif Kaip bebutu,issilavinimo per daug nebuna!!! Ypac,jei ruosiates ta savo interjera keisti...
Atsakyti
Uodegas, aciu uz komentara smile.gif

QUOTE(Aukse/Andrius @ 2012 10 15, 10:45)
Jo,turetu buti idomu g.gif .O siaip - juk yra tiesioginiai kontaktai su organizatoriais,kam idomu, kodel nesusisiekus? Kad taip pries kelis metus,kai ruosemes remontui,butu kazkas panasaus thumbup.gif ...Gali buti viska darytume kitaip doh.gif .Nu,ka cia speliot lotuliukas.gif  Kaip bebutu,issilavinimo per daug nebuna!!! Ypac,jei ruosiates ta savo interjera keisti...

o mes kaip tik darom remonta dabar rolleyes.gif
Atsakyti
o mano manymu, jiems patiems reiktu dizainerio savo puslapiui susitvarkyti, nes jis tai toks "pobaisis' svelniai tariant ...kiek matau, profesionalumo ten mazai, beto tie profesionalai neskelbia savo pavardziu,
o lygis ju studentiskas
o tokie kursai gal ir gerai, bet ar ne naudingiau geru knygu ta tema paskaityt, nes kursuose viskas bus vistiek labai pavirsutiniska....
4u.gif
Atsakyti
Tiesą sakant man irgi dėl tossvetainės kilo klausimų. Svetainė leidžia daryti prielaidą, kad kursai nebus labai profesionalūs. Bent man tokia pirma mintis ir kilo. Na, turėtų juk būti kažkokia informacija apie kursų rengėjus - kas jie, kokia patirtis, ką baigė, darbu pavyzdžiai...

Nieko blogo, jei žmonės tik pradedantys, bet reikėtų sąžiningai tai ir sakyti.
Atsakyti
Kad tik skandinaviskas interjeras cia unsure.gif Man skandinaviskas nei jaukus,nei grazus schmoll.gif
Atsakyti
jokio piktumo nepasakiau ir nesakysiu, cia yra normali kritika, o liaupsinti prasto skonio pavyzdziu nesiruosiu 4u.gif
tau kaskas gali labai nepatikti asmeniskai, bet jei matai kad tai yra padaryta GERAi tai ir sakysi jog tai yra GERAI , nors tau asmeniskai nepriimtina, nepatinka ar dar kas nors, bet tu matai kad tai padaryta PROFESIONALIAI ir nera prie ko prikibti.
mano nuomone, kai pirmiausia slepiama profesionalo pavarde -tai neprofesionalu,
tai kokie cia gali butu PROFESIONALU KURTI INTERJERAI?
ir cia nera jokio pykcio
nuotraukos irgi nekokios
ir pats puslapis prasto lygio, dizaino prasme
na as tiesiog nieko i "vata nevyniojiu"
tiesiog linkiu suprasti ir ugdyti skoni, ir supratima kas yra kas
ax.gif

Atsakyti