manęs tai šiuo metu laukia net trys dėžės (vadinasi, skrebinu, jau net gėda darosi
dimming, patinka man tavo art journal puslapiukai
manęs tai šiuo metu laukia net trys dėžės (vadinasi, skrebinu, jau net gėda darosi
) - anūkų krikštynų albumas vis nuotraukų prašančiai močiutei, DD albumas ir rūžavas atvirukas
tik negarantuoju, kad pirmiausiai užbaigsiu ką nors iš čia išvardintų - gal dar kokį naują projektą pradėsiu ir pabaigsiu anksčiau nei šituos
QUOTE(tishka @ 2013 02 01, 16:32)
Irma, as taves pasiilgau - buvo labai smagu ikisti nosi i tavo albumeli
ir labai sukele nostalgiskus prisiminimus ta jusu seimos nuotrauka, super

Aciu! Smagu kad kzks manes pasigenda
Sakai sukeliau nostalgiskus prisiminimus
Irmos šeimynėle išties nerealiai fotogeniška
, tokie keturi grožiai
Retai pasirodau, tai atsinešu savo "spalvų sprogimą"

Daugiau nuotraukų čia: http://neandertaliet...s-pakrasty.html

Daugiau nuotraukų čia: http://neandertaliet...s-pakrasty.html
Aciu As sol
Kokia linksma spalvyne
Nu va Ader su Assol prirode vasariniu spalvotu skrebuku, kad taip uzsimaniau vasaros!!! Reiks man eit padaryt koki vasarini darbeli, kad bent kiek ja prisiminciau 
O dabar rodau senus beveik pamirstus darbelius.

Paskutinis darbelis darytas vyro.
O dabar rodau senus beveik pamirstus darbelius.

Paskutinis darbelis darytas vyro.
oho!!!!!
Puski, tavo vyras bus turbut pirma antroji skrebinancioji puse 
man uzkliuvo viena detale, nezinau ar pasisakyti; ai - pasisakysiu : 2 kart mama, o nuotraukos 3... cia siaip
man uzkliuvo viena detale, nezinau ar pasisakyti; ai - pasisakysiu : 2 kart mama, o nuotraukos 3... cia siaip
QUOTE(dimming @ 2013 02 05, 12:47)
oho!!!!!
Puski, tavo vyras bus turbut pirma antroji skrebinancioji puse 
man atrodo buvo dar lawrutes vyras kazka skrebines.. lyg tais
o del pastabos, tai as kazkaip pastaruoju metu nelabai teikiu reiksmes simbolizmui, turejau 3 foto (nes vis normaliai neatsispauzdino) tai kad nesimetytu ir sudejau visas, o pavadinimas dazniausia pas mane buna paskutinej vietoj, taigi taip ir gavosi
aisku