QUOTE(Tatjanapro @ 2012 11 08, 22:57)
Sveiki visi forumiečiai. Aš irgi ieškau čiužinio

Nemažai aš čia perskaičiau, nemažai sužinojau, į nemažai klausimų radau atsakymų, bet dar daugiau iškilo. Paprasčiau noriu pasidalinti savo pastebėjimais (ir sužinoti Jūsų nuomone apie juos):
1. Šią forumo skiltį valdo suinteresuoti asmenys, pardavėjai (patys žinot apie kuriuos čia dažnai besireiškiančius asmenis aš kalbu). Savo suinteresuotomu jie įneša visišką sumaištį ir neaiškumą (laiks nuo laiko dar pasipjauna tarpusavyje

). Jie suinteresuoti parduoti kuo brangesnį produktą. Man juokingiausi jų teiginiai, daugmaž kad vidutinio lygio groteles 90x200 kainuoja nuo 500 LT, bet čia lyrinis nukrypimas.
2. Aš neneigiu, kad už 4000 nusipirkti gerą čiužinį yra daugiau šansų nei už 2000 Lt. Bet esu tiktas, kad yra už 2000 Lt geresnių už kainuojančius 4000 Lt. Samsung irgi kažkada buvo dukart pigesni produktai nei Sony, nors kažin ar prastesnės kokybės. Dabar Sony nueina, o Samsungas išeina. Čia irgi lyrinis nukrypimas
3. Labai , labai, labai trūksta vartotojų, jau nusipirkusių čiužinių atsiliepimų. Jūsų atsiliepimai yra daug vertingesni už prekę siūlančių agentų nuomonę, nes Jūs čiužinį praktiškai išbandėte ir galite padėti kitiems, kai pardavėjams labiau rūpi procentas nuo parduodamo čiužinio.
4. Kol nebus vartotojų atsiliepimų, tol šis forumas neatliks savo funkcijos - suteikti maksimaliai teisingą informaciją būsimam pirkėjui.
5. Nieko neturiu asmeniškai prieš pardavėjus, bet vartotojams siūlyčiau pasieškoti objektyvesnės informacijos rusų ar anglų kalbomis
P.S. man irgi reikia čiužinio gal kas galit patarti
Visiems būna sveika išgirsti kritišką nuomonę iš šono...
Jūsų pastabose yra tiesos, kur visiems komentuojantiems reikėtų atkreipti dėmesį.
Forumo idėja - švietėjiška ir , kartu, komercinė, taip jau yra visose gyvenimo srityse ( pvz. vaistai, sveikas maistas, buitinė technika, visur teisinga info susipynusi su komercija).
Jei gamintojas sako tiesą apie savo gaminį, tai kelia vartotojui nepatogumų?
Jei forume gaunate info apie 8-10 gamintojų gaminius, tai daug ar mažai?
Jei kalbama ne tik apie čiužinius, bet ir žaliavas, tai neteisinga info?
Jei vartotojas, niekada nesusidūręs su miego prekėmis, čia gauna pradinę info, kurią po to gali naudoti kaip nori, ar tai kenkia?
Kai minite, kad
"siūlyčiau pasieškoti objektyvesnės informacijos... ", tai čia kas, objektyvus pasiūlymas?
Ar vartotojo atsiliepimas "man patiko...", "man patogu...", "mane apgavo..." ir t.t. jums yra objektyvesnis būdas pasirinkti gaminį nei gamintojo/pardavėjo pateikta oficiali info, sertifikatai?
Vienintelis pagrindinis klausimas, ką vartotojas daro su čia gauta info? Tik tiek.
O dėl neetiškų pasikalbėjimų, netiesos sakymo, sutinku, to negali būti niekur. Jei manote, kad Jus kažkas forume apgaudinėja, paminėkite faktus ir tam komentatoriui tikrai bus, manau, nepatogu toliau čia dalyvauti.
Daugeliu atveju, vartotojas čia gauna pradinę info, o po to renkasi, nes vien čia forume yra iš ko rinktis. O kai išeini į gatvę, tave pasitinka dar mažiausiai 20 prekinių ženklų...
Tai kaip vartotojui nepasiklysti tarp tokios gausos pasiūlymų Lietuvos rinkoje? Ieškoti info rusiškuose ir angliškuose portaluose...
Gal.
Latvijoje ir Estijoje paprasčiau. Ten čiužinių pasirinkimas 5-8 kartus mažesnis.
Vietiniai gamintojai-silpni, o importo-nedaug.
Lietuvoje- daug sudėtingiau. Ir Lietuvos gamintojų pakankamai daug, ir importo-laaabai daug.
Tai tiek .