Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius II

Šaunuolės merginos thumbup.gif et, kad vaikai nors kiek įvertintų ir suprastų kiek daug meilės ir geros energijos į visus tuos reikalus įdėta... wub.gif
Atsakyti
jetau visos kokios kuribingos ...
dar kam truksta ideju maiseliam tai va
user posted image nors jauciu per velai rodau smile.gif)) as irgi pasikabinau kalendoriu nors ir pirktinis bet labai jaukus .. is pradziu sedejau galvojau reik sudeti viska i ji bet gi galvoju maniske per ziopla dar tai visus issniukstinetu kede prisistumus, ir dar nesuprastu kodel negalima visu atidaryti ar bent dvieju per diena biggrin.gif tai nusprendziau kas diena is vakaro ideti i reikiamos dienos maiseli ... ir kas ryta begsim ieskoti dovanu ... o ir uzduoteles turiu keleta pasiruosus o poto kai ateis laikas prigalvosiu dar biggrin.gif

Atsakyti
Mano pirmasis bandymas advento kalendoriaus, aukstai nes nu daug interesantu, viduj sokoladukai, uzduoteliu nedejau manau dar per mazi vaikai

user posted image
Atsakyti
visų kalendoriai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif
mes pirmadienį bandysim puoštis..... šovė šnd paryčiais mintis, kad sulankstyti tokias mini piniginukes dviejų skyrių thumbup.gif - nes dviems merginoms.... reikės pabandyti, kas gaunas...... šiaip kalėdinį ,,takelį" su stotelėmis tėvelis jau sumaketavęs kompiuteriu thumbup.gif matysim, kaip kas čia gausis....

žiūriu visų vainikuose žvakės sudėtos į vidurį, bet man tai nelabai telpa.... norėčiau sudėti ant vainiko kraštų, bet kad jos nelabai laikosi... ir nelabai kaip eina įsprasuti tarp šakelių... gal turit patarimų, kaip jas privirtinti būtų galima? kiljais ar kuom? doh.gif blush2.gif mačiau buvo vainikų ir su užsvmeigimais žvakėms pirkti... bet susilaikiua.... daug brangesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 01 gruodžio 2012 - 10:15
QUOTE(laurrutte @ 2012 12 01, 01:05)
Mano pirmasis bandymas advento kalendoriaus, aukstai nes nu daug interesantu, viduj sokoladukai, uzduoteliu nedejau manau dar per mazi vaikai

Nu labai šaunus bigsmile.gif o jau apelsinų žievelė kokia garaži bigsmile.gif per kiek laiko išdžiuvo?
Aš tai dar advento vainiko nepadariau, tik 4 žvakeles ant žvakių lėkštelės sustačiau ir apdėjau pušies ir maumedžio kankorežiais, reikia dar šakų kažkokių, bet reikia į mišką blush2.gif dirbtinų vainikų nenorėjau. Jei iki miško nenuvyksiu, bus ir taip gerai.
O kai vaikai ryte rado savo advento kalendoriūs, tai mazgis net rankytes sudėjes stovėjo išsižiojęs, sakau tuoj melstis pradės lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 12 01, 11:49)
Nu labai šaunus  bigsmile.gif  o jau apelsinų žievelė kokia garaži  bigsmile.gif per kiek laiko išdžiuvo?
Aš tai dar advento vainiko nepadariau, tik 4 žvakeles ant žvakių lėkštelės sustačiau ir apdėjau pušies ir maumedžio kankorežiais, reikia dar šakų kažkokių, bet reikia į mišką  blush2.gif dirbtinų vainikų nenorėjau. Jei iki miško nenuvyksiu, bus ir taip gerai.
O kai vaikai ryte rado savo advento kalendoriūs, tai mazgis net rankytes sudėjes stovėjo išsižiojęs, sakau tuoj melstis pradės  lotuliukas.gif  wub.gif

Kaip smagu matyti džiaugsmą, smalsumą nuostabą jų veiduose wub.gif
Aš tai savo visus laiškučius buvau sudėjus į dėžę su jų vardais ir adresu ir prie durų pastačiau, atidaro duris mano didžioji ir klausiu: kas čia paliko, gal kas atėję buvo... lotuliukas.gif o ji rimtu veidu: ne nieko nebuvo, čia turbūt nykštukai paliko... lotuliukas.gif

Oi, kaip mes juos apgaudinėjam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gurma @ 2012 12 01, 12:47)
Kaip smagu matyti džiaugsmą, smalsumą nuostabą jų veiduose  wub.gif
Aš tai savo visus laiškučius buvau sudėjus į dėžę su jų vardais ir adresu ir prie durų pastačiau, atidaro duris mano didžioji ir klausiu: kas čia paliko, gal kas atėję buvo...  lotuliukas.gif  o ji rimtu veidu: ne nieko nebuvo, čia turbūt nykštukai paliko...  lotuliukas.gif

Oi, kaip mes juos apgaudinėjam  blush2.gif

Geras bigsmile.gif thumbup.gif Aš tai irgi vakar visus laiškučius susukau, supakavom į didelę dėžę, dar saldainiuką ir paaiškinamąjį laišką ranka parašiau nuo nykštukų ax.gif Ryte atbėgo ir sako: mano kambary didelė dėžė, turbūt nykštukas laiškus paliko bigsmile.gif labai jau jis jų laukė wub.gif Dabar puošim didelę šaką ir kabinsim laiškučius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuska @ 2012 11 28, 22:44)
labas vakaras, gal jau matete, bet idesiu nuoroda advento kalendoriaus, manau visai nesudetinga toki pasidaryti smile.gif http://projektai.del...s.d?id=60098525

Aciu bigsmile.gif Pagal sia pamokele ir as zadu pasigamint bernaiciui kalendoriu - bus jam maloni staigmena!

user posted image
Atsakyti
as tik siandien diena pabaigiau darbus. sunus su teveliu malkas nese i namus is malkines tai as tuo tarpu pabaigiau. bet nekabinau kalendoriaus pati. as siuvau maiselius tai juos graziai sudejau ant lovos, dar papildomai padejau sureli. sunus kai gryzo sakiau, kad atnese tau kaledu senelis(gal reikejo sakyt kad nykstukai?) siuos maiselius, kad zinotum kada kaledos ateis. mat jis vis klausdavo: mamyte, kiek dar naktu ismiegoti reikia, kad kaledos ateitu. tai sakau dabar pats zinosi. kai visi maiseliai baigsis tada ir bus kaledos. tada visi trys (tevelis, sunelis ir as) juos pakabinom virs sunaus lovos ant sienos. sunus guledamas ziurejo ziurejo ir sako: mamyte, kokie grazus tie maiseliai bigsmile.gif thumbup.gif reiskia, kad darbelis pavyko, o as taip stengiausi tai man ziauriai malonu buvo wub.gif kaip ir visoms biggrin.gif
Atsakyti
Va jau pakabinau savo panom kalendorių, dariau iš vokų, kuriuos padariau iš skirtingo dydžio, naudojau dovanų popierių,kad būtų spalvingesnis, o viduje įdėti pamokantys laiškai su užduotimis, linkėjimais... Panos džiaugiasi ir jau laukia rytojaus thumbup.gif Tikriausiai naktį neužmigs...Daršįvakar rašys laiškus nykštukams, kuriuos vakare paliks ant palangės už užuolaidos, o naktį ateis nykštukėliai ir juos pasiims... mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip keista, kad dvi temos yra apie Advento kalendorių g.gif
Mes vakar tuščią pakabinom, per naktį nykštukai užpildė ax.gif , tai šiandien pirma užduotėlė sausainius kepti smile.gif
Atsakyti
aš au sulanksčiua vokelius- bus merginai užduotis, pasakyti vokelių splavytes smile.gif smile.gif dar galvoju įdėsiu užduotėlių-magnetukų ekspomtu- pasakyti kokia raidelė, koks skaičiukas smile.gif smile.gif dar lėksim vakare nupirksim lipdukų vokeliams papuošti.... ir toliau jau bus tėvelio išmonė, kaip juos pritvirtinti pre sienos- riekia eit dar paruošti sieną šiam reikalui, nes vis dar tebekabo mažės kiekvieno mėnesio pasiekimų drugeliai nuo pirmojo gimtadienio....

norėjua pkalsuti, kaip jūs pritvirtinat savo dento kalendorius (kojinytes, vokelius...) kurie būna sunerti ant šniūrelio? man būtų praktiškai nuo vienos durų staktos iki kitos arba plika siena....

bet kiek visko galima pagaminti iš toletinio popieriaus ritinukų doh.gif thumbup.gif nebereikalo aš juos renku ir kaupiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 01 gruodžio 2012 - 17:03