QUOTE(mylu-mylu @ 2013 07 25, 13:26)
Aš irgi jau pradėjau galvoti apie naujo advento kalendoriaus gamybą. Bet kol kas tik mintys, nieko konkretaus. Tik žinau, kad jua reik pradėt, nes paskui spalį ar lapkritį vis atidėlioji ir laiko nebelieka rimtesniam darbui. Dėl turinio, tai teisingai kažkuri paminėjo, jog gruodžio vidury, po geros savaitės kažkaip jau atsibosta, ypač, jei daug maž vienodas tas turinys... "ir vėl tas pats..." daug maž... Gal išlepinau, nes nuo 1,5 m. žaidžiam Advento kalendoriaus žaidimą.

Niekada nedėdavau materialių dovanėlių, vienais metais buvo užduotėlės, saldainiai tik savaitgalio dienomis; kitais-nykštukų laiškai; dar kitais visokie riešutai ir lipdukai; pernai pirkau knygą "25+1 Kalėdų istorijos" ar kažkaip pan. vadinasi, atkopijavau, kiekvienai dienai istoriją susukau į ritinėlį ir įvyniojau į tampomą popierių... Kalėdų dieną gavo pačią knygą dovanų

Tai skaitydavom tuos pasakojimus... Šiemet nebežinau jau irgi...
matyt apsieisim jau be užduotėlių ir teks eiti lengviausiu keliu-mini dovanėlės smulkmenėlės, saldumynai ir pan.
Patiko idėja su tomis žvaigždėmis... tik kad siūt nelabai moku

Bet gal pavyktų?
Aš pernai ir gi šitą knygą pirkau
O aš manau, kad užduotėlės reikalingos, kad ne vien tik "gautų", bet ir bandytų kažką "duoti".
Aš pasidėlioju didesnės apimties užduotėles savaitgaliams, o smulkesnes darbo dienoms. Spalvinimo turbūt nebedėsiu, nors dukrai patinka "krapštukiniai" piešinukai spalvinti