Įkraunama...
Įkraunama...

Advento kalendorius II

QUOTE(sidrulka @ 2014 11 07, 23:49)
o aš nemoku parsisiųsti tos knygelės....  kiek ten žingsnių bepaspausčiau man jos nesiunčia.... ar čia kompas kaltas ar aš nemokša? blush2.gif  doh.gif  gal galit surašyti, ką spausti?

Reikia spausti ''click here to start download from sendspace '' ir viskas
Atsakyti
dėkoju už pasisiūlymą padėti. aju kaip ir siunčiasi man ta knygelė smile.gif tikiuosi pavyks sėkmingai parsisiųsti ir mes galėsim mėgautis skaitydamos šias istorijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2014 11 08, 12:27)
sidrulka parasykit man y az  savo elektronini, as jums atsiusiu.

Gal pasidalintumet elektronine knygute ir su manim wub.gif nesuprantu kodel bet tikrai neiseina is to psl jos parsisiust blush2.gif o popierini varianta rasti jauciu kad nebeimanoma g.gif
As jums I az parasiau, aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmonyte @ 2014 11 08, 10:20)
http://www.veriame.l...mddsfofpg5kete0

Užsakymą susirinkite internetu, o atsiimti galima Urmo bazėje, tada nereikės mokėti už siuntimą. Perkant bazėje, deja, nuolaidų jokių nėra. Dažnai savaitgaliais daro dar didesnes akcijas, tai filcas gaunasi po 2Lt smile.gif

neitiketinas kainu skirtumas blink.gif labai jums aciu kad pasidalinote siuo puslapiu 4u.gif
Atsakyti
ĮDEDU NAUJĄ NUORODĄ
BRUNO FERRERO ''25+1 KALEDINES ISTORIJOS''

https://yadi.sk/d/6KaohiYdccc74
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tedžiukė: 10 lapkričio 2014 - 14:56
Šiandien buvau "Katalikų pasaulio" knygyne ir nusipirkau BRUNO FERRERO ''25+1 KALĖDINĖS ISTORIJOS''. Sakė, kad turi dar 16 vnt. Taip pat nusipirkau ir DVD filmą "Jėzus" vaikams - Jėzaus gyvenimas jo laikmečiu gyvenusių vaikų akimis. Šis filmas tikrai nuostabus, buvau pernai radusi internete ir su vaikučiais žiūrėjome per Kalėdas, jiems labai labai patiko. Ši knyga ir filmas tikrai fantastiški į Advento kalendorių...
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2014 11 14, 17:18)
Šiandien buvau "Katalikų pasaulio" knygyne ir nusipirkau  BRUNO FERRERO ''25+1 KALĖDINĖS ISTORIJOS''. Sakė, kad turi dar 16 vnt. Taip pat nusipirkau ir DVD filmą "Jėzus" vaikams - Jėzaus gyvenimas jo laikmečiu gyvenusių vaikų akimis. Šis filmas tikrai nuostabus, buvau pernai radusi internete ir su vaikučiais žiūrėjome per Kalėdas, jiems labai labai patiko. Ši knyga ir filmas tikrai fantastiški į Advento kalendorių...

O kur pirkote DVD filmą "Jėzus"?
Atsakyti
Ten pat - "Katalikų pasaulio" knygyne.
Atsakyti
oi kaip noreciau ir as poierinio varianto tos knygutes smile.gif gal kuri planuojate ten uzsukti is Vilnieciu? nupirktumete ir man, as pervesciau pinigelius uz knygute ir siuntimo islaidas...Jei kuri galite pagelbeti - rasykit i AZ.
Atsakyti
Jėzus" vaikams - Jėzaus gyvenimas jo laikmečiu gyvenusių vaikų akimis. o gal si filma kas mate kur butu galima atsisiusti ar paziureti internetu,buciau labai dekinga jei kas pasidalintu nuoroda
Atsakyti
Atrodo, kad šis:

http://www.youtube.c...h?v=RozMJk7Y9hk
Atsakyti
aš ir labia norėčiau popierinės tos Brunno Ferrero knygelės. sumokėčiau už viską su magaryčiomis smile.gif
kas galėtumėte nuprikti, parašykit man į až 4u.gif
Atsakyti
Patarkit prasau kokiais klijais geriausiai klijuoti dekoracijas ant veltinio medziagytes?
Atsakyti