Įkraunama...
Įkraunama...

Baltieji šveicarų aviganiai

QUOTE(Šveicaras @ 2013 02 02, 23:14)
Bijau, kad jei čia parodysiu, tai vėl Pikolinas pomidorais apmėtys  blink.gif Bet aš specialiai taip juos mokau nuo mažens, taisyklė viena- neėst manęs rimtai  biggrin.gif Man patinka tokie gruboki žaidimai, tiesa Cru labai per švelni..vos kas paleidžia  smile.gif
Papildyta:
Klausimo neužmačiau, taip, Viva. Dabar ieškau jos vyresnės foto, kur stovėsenoj natūralioj daryta. Ehhhh

Pas tave tiesiog mažų pažeidžiamų vaikų nėra, tai todėl ir gali sau tai leisti biggrin.gif O įsivaizduok, kai Medeira su mažąja taip žaisti pradėdavo biggrin.gif Juk vien apversti kūlversčiais užtekdavo - ašarų pakalnė, o čia dar kramto priedo biggrin.gif Tai ir buvo fu fu fu, negalima.
Vat tiesa su apvertimu iki šiol kariaujam. Dažnai 30 kg begalinės meilės į glėbį įsimūryti bando įsibėgėjus.
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 02 02, 21:30)
Labas Milda, malonu  smile.gif
Mums viskas įdomu. Sveikinu dėl Cezario rezultatų. O kas jo tėvai?
Foto tai man čia visai neseniai auga priminė. Įkelti į radikal.ru, nukopijuoti antrą eilutę ir kelti čia.

Ačiū. Jo Tėvas- Yuky-Yocker Akbo Parchovany, Mama- LORA Biale Wzgorza.
Aha, va kaip čia sudėtingai. Gerai, bandysiu kitą kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 02 03, 00:36)
Pas tave tiesiog mažų pažeidžiamų vaikų nėra, tai todėl ir gali sau tai leisti biggrin.gif O įsivaizduok, kai Medeira su mažąja taip žaisti pradėdavo biggrin.gif Juk vien apversti kūlversčiais užtekdavo - ašarų pakalnė, o čia dar kramto priedo biggrin.gif Tai ir buvo fu fu fu, negalima.
Vat tiesa su apvertimu iki šiol kariaujam. Dažnai 30 kg begalinės meilės į glėbį įsimūryti bando įsibėgėjus.

Uj baik. Kokie tokie su vaikais???? Manieji su vaikais arba laaaabai švelniai arba niekaip išvis. Čia AŠ tik taip. Man va Brave su vaikais nerealus, visai svetimus, žmonių atsivestus šuniukų žiūrėt ar šiaip, sugebėdavo taip užimt, kad paskui vargšai išeidami verkdavo, kad šito didelio dėdės nori biggrin.gif Talentas dėdinas, kas leidžiasi, versdavos ant nugaros, ką už rankovės, su didesniais jau komandas šlifuodavo ir tt lotuliukas.gif Kažkaip labai natūraliai. Būdavo mažiam baisu pradžioj, bet nei vienas bijodamas neišėjo, visus sugebėdavo užžaist.
Cru maža vaikus mylėjo, paskui vengė, dabar vėl vaikus atrado. Jei užeina kas su mažiuku, tai labai gražiai, švelniai ir pagarbiai bendrauja.
Hmmm...o Medė ir vaikui mūrijasi???
O Vi kaip visad atskiras variantas...nemylėjo, tik mūsiškį aišku, bet neskriaudė niekad. Net kamuoliuką kokį numestą teikdavos atnešt. Bet buvo linkus svetimus auklėt, jei lakstymas ir spiegimas vykdavo mūsų teritorijoj. Tai reikėjo žiūrėt.
Beje. Nei vienas ant vaikų nestraksėjo.Natūraliai, be auklėjimo išskirtinio.
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2013 02 03, 00:03)
Uj baik. Kokie tokie su vaikais???? Manieji su vaikais arba laaaabai švelniai arba niekaip išvis. Čia AŠ tik taip. Man va Brave su vaikais nerealus, visai svetimus, žmonių atsivestus šuniukų žiūrėt ar šiaip, sugebėdavo taip užimt, kad paskui vargšai išeidami verkdavo, kad šito didelio dėdės nori  biggrin.gif Talentas dėdinas, kas leidžiasi, versdavos ant nugaros, ką už rankovės, su didesniais jau komandas šlifuodavo ir tt  lotuliukas.gif Kažkaip labai natūraliai. Būdavo mažiam baisu pradžioj, bet nei vienas bijodamas neišėjo, visus sugebėdavo užžaist.
Cru maža vaikus mylėjo, paskui vengė, dabar vėl vaikus atrado. Jei užeina kas su mažiuku, tai labai gražiai, švelniai ir pagarbiai bendrauja.
Hmmm...o Medė ir vaikui mūrijasi???
O Vi kaip visad atskiras variantas...nemylėjo, tik mūsiškį aišku, bet neskriaudė niekad. Net kamuoliuką kokį numestą teikdavos atnešt. Bet buvo linkus svetimus auklėt, jei lakstymas ir spiegimas vykdavo mūsų teritorijoj. Tai reikėjo žiūrėt.
Beje. Nei vienas ant vaikų nestraksėjo.Natūraliai, be auklėjimo išskirtinio.

Nu va, o šita pradžioje nejautė skirtumo, su kuo žaidžia, o kiek gi 3mečiui reikėjo, vos vos su dantukais grybštelėdavo įsijautusi ir ašarų pakalnės. Už tai dabar sargas numeris 1 - tikras aviganis, jei tik miške mažoji už medžio pasislėps, tuoj arba už striukės temps prie mūsų, ar bent jau prispaus ir toliau eiti neleis biggrin.gif
Dabar buvom ant kalniuko, kur vaikų daug, tai teko prilaikyti vadeles, nepaleidinėti - nugi lenda bučiuotis, draugauti, o vaikai tokie 2 metinukai, baisu, kad parvers, tai padraugauti su prisegta leidau.
Mede vaikui nesimūrija, jei aš matau tai iš viso viskas normaliai, bet jei tik nusisukusi nematau, tai lyžtelėti į nosį jai yra PRIVALOMA. O kadangi vaikas ūgiu stiptelėjęs, tai norint palaižyti reikia pašokti kaip kalnų ožiui doh.gif
Atsakyti
Sveika atvykusi,Milda,malonu,kad užsukai 4u.gif
Kaip jūsų šuniukai po parodos jaučiasi,nepradėjo kosėti? nes Kliopa kosėja kaip senas džiovininkas,temperatūra 39,ir nežinau ar parodinį virusą pasigavo,ar peršalo,nupirkau mikstūros nuo kosulio,jei nepradės gerėti,teks pas vetą vežti unsure.gif
Atsakyti
Ojej, tai rimtai apsirgo, dabar gi visokie virusai siaučia, tai galėjo ir pasigauti kokį. Kad tik pasveiktų verysad.gif Maniškiai tai gerai, nieko. Tik Bellos kojyte labai neaiški, vis dar šlubuoja, kai daugiau palaksto tai ir pakraujuoja :/ Bijau, kad nesupuliuotų.
Atsakyti
QUOTE(Milda&white @ 2013 02 03, 17:42)
Ojej, tai rimtai apsirgo, dabar gi visokie virusai siaučia, tai galėjo ir pasigauti kokį. Kad tik pasveiktų verysad.gif Maniškiai tai gerai, nieko. Tik Bellos kojyte labai neaiški, vis dar šlubuoja, kai daugiau palaksto tai ir pakraujuoja :/ Bijau, kad nesupuliuotų.

nelabai pamenu,kas ten su ta koja,sprendziu,kad susipjauste?,paribokit lakstymus,kol gyja,o gyvena lauke ar namie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auga57: 03 vasario 2013 - 17:23
Taip, buvo persirėžusi iki sausgyslės. Jau taip laksto, kaip pasiutusi... kiti ne taip. Labai ilgai gyja. Jau mėnuo praėjo, o dar neužsitraukė žaizda sad.gif ir ant žaizdos mama kažkokius vaistus veto išrašytus tepė, bet labai nenori gyti. sad.gif O gyvena lauke, voljere. Bet ir namo įsileidžiam dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Milda&white @ 2013 02 03, 19:50)
Taip, buvo persirėžusi iki sausgyslės. Jau taip laksto, kaip pasiutusi... kiti ne taip. Labai ilgai gyja. Jau mėnuo praėjo, o dar neužsitraukė žaizda sad.gif ir ant žaizdos mama kažkokius vaistus veto išrašytus tepė, bet labai nenori gyti. sad.gif O gyvena lauke, voljere. Bet ir namo įsileidžiam dažnai.

gyvena lauke,todel taip negyja,negerai ziema,kai salta,lauke gyvenanti suni ileidineti i namus pasisildyti,nuo to labai kencia sanariai,suserga suo,norint,kad letena greiciau uzgytu,pasiimkit gyventi i namus iki pavasario,vedziokit tik su pavadeliu,jei nenorit,kad priprastu namie,tada jokiu leidimu i kambari,kol salta,kad nebutu didelio temperaturos svyravimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2013 02 03, 21:40)
gyvena lauke,todel taip negyja,negerai ziema,kai salta,lauke gyvenanti suni ileidineti i namus pasisildyti,nuo to labai kencia sanariai,suserga suo,norint,kad letena greiciau uzgytu,pasiimkit gyventi i namus iki pavasario,vedziokit tik su pavadeliu,jei nenorit,kad priprastu namie,tada jokiu leidimu i kambari,kol salta,kad nebutu didelio temperaturos svyravimo  ax.gif

Žinom, kad šunims kenkia temperatūrų kaita, neleidžiam ilgai užsibūti namuose, pasidžiaugiam, pasimyluojam ir laukan smile.gif Aš irgi taip galvoju, kad reikia Bella man namo atvivežti, kad greičiau pasveiktų. Pas tėvus neišbus namie ilgai, vistiek išbėgs laukan. O pas mane eina į lauką, tik tada, kai aš ją išvedu smile.gif
Atsakyti
Ptashka galvojo variantus, kaip aprišti koją šuniui, kuris lauke gyvena, kad nešlaptų - ar pavyko sugalvot? Gal ir šio atveju tiktų?
Atsakyti
Ne, be sansu schmoll.gif
Lyg ir taip pradeda gyti ta zaizdele, sasiukas uzsitrauke, jei nebelaizys, tai gal visai praeis.
Atsakyti