Sėkmės planuojantiems dalyvauti parodose
QUOTE(Šveicaras @ 2013 03 08, 12:28)
nu fainai,zinojau,kad cirke grupe sveicaru pasirodo,maciau nuotraukose,bet filmuota ziureti graziau
QUOTE(auga57 @ 2013 03 08, 22:08)
nu fainai,zinojau,kad cirke grupe sveicaru pasirodo,maciau nuotraukose,bet filmuota ziureti graziau 
Ten vienas haskis ir 6 šveicarai, gaila paklausyt neišeina, bandysiu ko nors iš olandų paprašyt kad paverstų
QUOTE(Šveicaras @ 2013 03 08, 23:04)
Ten vienas haskis ir 6 šveicarai, gaila paklausyt neišeina, bandysiu ko nors iš olandų paprašyt kad paverstų 
Tikrai gražiai žiūrisi tiek baltų šunų
Haskis tai ne prie ko visai... Atidirbti dar gerokai reikia, labai jau silpnas pasirodymas, kaip su šunimis... Nepalyginsi su rusų artistais.
Man tai juokas paėme, kai tuos plastmasinius kaulus šunims davė. Prisimenu Aurorai nupirkau, kaip skanėstą, tai kiek sugraužė, tiek išvėmė, visą plastmasę lauk...
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2013 03 09, 11:31)
Tikrai gražiai žiūrisi tiek baltų šunų
Haskis tai ne prie ko visai... Atidirbti dar gerokai reikia, labai jau silpnas pasirodymas, kaip su šunimis... Nepalyginsi su rusų artistais.
Man tai juokas paėme, kai tuos plastmasinius kaulus šunims davė. Prisimenu Aurorai nupirkau, kaip skanėstą, tai kiek sugraužė, tiek išvėmė, visą plastmasę lauk...
Pasirodymo tie fragmentai manęs irgi nesužavėjo
QUOTE(Šveicaras @ 2013 03 09, 14:25)
Nu labai 'fainas kiaulutis' toksai
Ir antkaklis gi paliktas su pakabuku...
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2013 03 09, 18:55)
Antkaklis matyt todėl, kad šeimininkė vonią sau ruošėsi, bet vaiks buvo pirmas
FB radau
QUOTE(Šveicaras @ 2013 03 09, 20:59)
Antkaklis matyt todėl, kad šeimininkė vonią sau ruošėsi, bet vaiks buvo pirmas
čia
FB radau
FB radau
Nu jooooo, matomai 'kūdikis' užterorozavo... Prisikikenau...