Įkraunama...
Įkraunama...

Baltieji šveicarų aviganiai

QUOTE(auga57 @ 2013 08 12, 09:08)
o pas mus ištuštėjo namai,pagaliau sulaukusios karantino pabaigos į naujus namus išvažiavo paskutinės merginos,Laluna į Daniją,o Leksika dar pakeliui į Londoną

O Lietuvoje kiek pasiliko šunyčių?
Atsakyti
QUOTE(Kerian @ 2013 08 12, 14:17)
O Lietuvoje kiek pasiliko šunyčių?

Lietuvoj liko 2 mergytės,Lumina Panevėžy,Leila Kaune
Atsakyti
o į kurį danijos galą išlėkė, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 08 12, 23:38)
o į kurį danijos galą išlėkė, jei ne paslaptis?  ax.gif

ne,ne paslaptis-i Esbjerg
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

Buvau dingusi is eterio. Pacios suprantat - vasara wink.gif

Dziaugiuosi uz visu pasiekimus, nuopelnus ir linkiu sekmes, kam kazkas nepasiseke. Jau turbut per velu komentuoti postus, tai tiesiog pasidalinsiu, kaip mes gyvename.

O gyvename mes labai gerai. Vakar sukorem visus 13 km gana sparciu tempu i kalnus ir pakalnes su dviraciais ir Medeira grizusi buvo vis dar zvali ir kupina energijos, iki pabaigos vaziuodama bande gaudyti neesamus ir isivaizduojamus priesus lotuliukas.gif

Buvau ja "isnaudojusi" ir su rieduciais, bet man nepatiko, nes tada netenka prasmes bandymas pasportuoti - nei karto neteko kojomis pajudinti.

Taigi, sportas vyksta pilnu tempu. Vyras labai daznai su Medeira begioja ilgas distancijas (apie 10 km). Grizta labiau pavarges, nei ji. Taigi, batareika ne tik neissiseme, bet, matyt, isigudrino susiinstaliuoti integruota pakroveja, veikianti nuo propeleriu besisukancios uodegos.

Bet siaip, is Medeiros eme sklisti tokia branda wub.gif Aisku, ji vis dar yra totalus enerdzaizeris, galintis dideli suaugusi vyra isversti is koju atbegusi pasidziaugti. Bet, pvz., vakarojant lauke, ji jaukiai susirango kamputyje, arba, jei leidziam, po stalu ir tarnauja koju sildytuvu ramiai parpdama pastaciusi viena ausi (maza ka, vdrug bet kada teks sokt ir aplot kazka). Ko is jos pirmaisiais metais niekada nebuciau tikejusis.

Beje, kas mane turi fb, matyt pamate, kuo baigesi pirmasis musu pasiplaukiojimas. Kazkaip anksciau ji i vandeni eidavo tik kiek pasiekdavo letenomis, o mes specialiai ir neforsuodavom. O dabar soko plaukti su toooookiu entuziazmu, mane pavijo kaip raketa ir puole gelbeti nagais. Nesitikejau tokios "meiles", nespejau apsiginti niukstelejimais ir siaip, gerai, kad nepasimeciau ir nepriburbuliavau. Atsipirkau meiles randais ant ranku, koju, nugaros ir pilvo. Bet jie jau sugijo, o situacija pamoke, kad suo plaukia 4 kartus greiciau negu zmogus ir vos pradejus plaukti reikia atsisukineti ir laukti, kada duoti niuksa biggrin.gif

Taip vat mes ir gyvename. Labai noreciau susitikti su Aurora ir jos zaviaja seimininke ir pagainioti kada musu gyvulius wink.gif
Atsakyti
nu fainai pas jus viskas vyksta,del brandos,ta pati girdejau ir is dabartines Mildos seimininkes ax.gif
Atsakyti
O mes baisiai smagiai atšventėme Praidos gimtadienį wub.gif susirinko nemažai keturkojų, nuotraukoje dar poros trūksta biggrin.gif žaidėm žaidimus, valgėm tortą, žodžiu išejo nuostabi šventė, visi liko patenkinti ir laimingi thumbup.gif kas netingi gali pasigrožėti akimirkomis facebooke https://www.facebook...m...0802&type=3

user posted image
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2013 08 13, 08:17)
ne,ne paslaptis-i Esbjerg

visai netoli ax.gif jei prireiktų kokios šuninės info ar patarimų Danijoje (jei pirmas šuo), tai būtų vis smagu susisiekti, jei perduotųmėt mano emailą - nolda.vilkai@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
nuostabus gimtadienis,as jau anksciau FB nuotraukas perziurejau,gaila tolokai atvaziuoti smile.gif
Nolda-jusu e-meila perdaviau,gal ir parasys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 08 16, 11:06)
Sveikos  bigsmile.gif

Buvau dingusi is eterio. Pacios suprantat - vasara wink.gif

Dziaugiuosi uz visu pasiekimus, nuopelnus ir linkiu sekmes, kam kazkas nepasiseke. Jau turbut per velu komentuoti postus, tai tiesiog pasidalinsiu, kaip mes gyvename.

O gyvename mes labai gerai. Vakar sukorem visus 13 km gana sparciu tempu i kalnus ir pakalnes su dviraciais ir Medeira grizusi buvo vis dar zvali ir kupina energijos, iki pabaigos vaziuodama bande gaudyti neesamus ir isivaizduojamus priesus  lotuliukas.gif

Buvau ja "isnaudojusi" ir su rieduciais, bet man nepatiko, nes tada netenka prasmes bandymas pasportuoti - nei karto neteko kojomis pajudinti.

Taigi, sportas vyksta pilnu tempu. Vyras labai daznai su Medeira begioja ilgas distancijas (apie 10 km). Grizta labiau pavarges, nei ji. Taigi, batareika ne tik neissiseme, bet, matyt, isigudrino susiinstaliuoti integruota pakroveja, veikianti nuo propeleriu besisukancios uodegos.

Bet siaip, is Medeiros eme sklisti tokia branda  wub.gif Aisku, ji vis dar yra totalus enerdzaizeris, galintis dideli suaugusi vyra isversti is koju atbegusi pasidziaugti. Bet, pvz., vakarojant lauke, ji jaukiai susirango kamputyje, arba, jei leidziam, po stalu ir tarnauja koju sildytuvu ramiai parpdama pastaciusi viena ausi (maza ka, vdrug bet kada teks sokt ir aplot kazka).  Ko is jos pirmaisiais metais niekada nebuciau tikejusis.

Beje, kas mane turi fb, matyt pamate, kuo baigesi pirmasis musu pasiplaukiojimas. Kazkaip anksciau ji i vandeni eidavo tik kiek pasiekdavo letenomis, o mes specialiai ir neforsuodavom. O dabar soko plaukti su toooookiu entuziazmu, mane pavijo kaip raketa ir puole gelbeti nagais. Nesitikejau tokios "meiles", nespejau apsiginti niukstelejimais ir siaip, gerai, kad nepasimeciau ir nepriburbuliavau. Atsipirkau meiles randais ant ranku, koju, nugaros ir pilvo. Bet jie jau sugijo, o situacija pamoke, kad suo plaukia 4 kartus greiciau negu zmogus ir vos pradejus plaukti reikia atsisukineti ir laukti, kada duoti niuksa biggrin.gif

Taip vat mes ir gyvename. Labai noreciau susitikti su Aurora ir jos zaviaja seimininke ir pagainioti kada musu gyvulius wink.gif

Saliut 4u.gif
Aš irgi vasaros blaškesiuose... Aurora rujoja, išsišėrusi... Kai grįš į formą, būtinai susitiksim ir dūksim drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerian @ 2013 08 20, 18:21)
O mes baisiai smagiai atšventėme Praidos gimtadienį  wub.gif  susirinko nemažai keturkojų, nuotraukoje dar poros trūksta  biggrin.gif  žaidėm žaidimus, valgėm tortą, žodžiu išejo nuostabi šventė, visi liko patenkinti ir laimingi  thumbup.gif kas netingi gali pasigrožėti akimirkomis facebooke https://www.facebook...m...0802&type=3

user posted image

Kartu su Aurora, sveikinam Praidą ir jos žmones su gimtadieniu ir linkim didelės šuniško laimė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O mes vakar netycia susitikom broliuka Kolta bigsmile.gif
Grizinejom pagrybave - issimaude pelkese, purvini, juodom letenom... Palei ismaudyta ir issukuota svelniakaili broliuka atrode Sveicaru, bet jau tikrai ne Baltasis aviganis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 08 26, 08:32)
O mes vakar netycia susitikom broliuka Kolta  bigsmile.gif

o galima nuo sitos vietos smulkiau?kaip tau sitas broliukas pasirode?kaip bendravimas vyko?
Atsakyti