Įkraunama...
Įkraunama...

Baltieji šveicarų aviganiai

QUOTE(auga57 @ 2014 01 16, 12:28)
nematau nei vieno panasaus i ilgaplauki,is dvieju trumpaplaukiu ypac retai gaunasi ilgaplaukiai

Vienas berniukas Bellos vadoje gali buti ilgo plauko, nes ypač pukuotas yra visas ir aplink snukutį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2014 01 17, 18:32)
pažiūrėkit ką radau,gal kas atpažistat kieno veisimo kalė?
http://www.skelbiu.l...i-18288753.html

Deja turiu itarimu, jog tai gali buti Charismos sese - Chanel Baltasis Viesulas.. sad.gif Kai pries metus paimem savo suniukus, veiseja paprase pakeliu uzvezti dar viena suniuka i Trakus. Suniuka perdavem, apsikeitem kontaktais su seimininku, pirmas dvi-trys savaites palaikydavom rysi, bet veliau labai susipykom su juo del sunu auklejimo ir nustojom bendrauti. Tikrai neadekvatus zmogus, gaila, kai pas tokius papuola suniukai.. sad.gif Tai va, nepraejo ir menesio kai tas "seimininkas" skelbiu.lt ikele skelbima, jog parduoda ja. Kiek klausiau veisejos apie ta suniuka, ji irgi nieko nezino, ne jis nekeldavo ragelio. Mus jis taip pat ignoravo. Todel niekas nezino koks to suniuko likimas. Labai gaila, jeigu cia ta kalyte, nes jai tik metai ir 2 menesiai sad.gif Be to jau tada matiesi, jog is visos vados ji labiausiai neatitikdavo veisles standartui ir bus gaila, jei savo genus perduos toliau..
Atsakyti
QUOTE(Milda&white @ 2014 01 18, 19:34)
Vienas berniukas Bellos vadoje gali buti ilgo plauko, nes ypač pukuotas yra visas ir aplink snukutį smile.gif

idėk nuotrauką,apžiūrėsim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry Blossom @ 2014 01 18, 20:19)
Deja turiu itarimu, jog tai gali buti Charismos sese - Chanel Baltasis Viesulas.. sad.gif Kai pries metus paimem savo suniukus, veiseja paprase pakeliu uzvezti dar viena suniuka i Trakus. Suniuka perdavem, apsikeitem kontaktais su seimininku, pirmas dvi-trys savaites palaikydavom rysi, bet veliau labai susipykom su juo del sunu auklejimo ir nustojom bendrauti. Tikrai neadekvatus zmogus, gaila, kai pas tokius papuola suniukai.. sad.gif Tai va, nepraejo ir menesio kai tas "seimininkas" skelbiu.lt ikele skelbima, jog parduoda ja. Kiek klausiau veisejos apie ta suniuka, ji irgi nieko nezino, ne jis nekeldavo ragelio. Mus jis taip pat ignoravo. Todel niekas nezino koks to suniuko likimas. Labai gaila, jeigu cia ta kalyte, nes jai tik metai ir 2 menesiai sad.gif Be to jau tada matiesi, jog is visos vados ji labiausiai neatitikdavo veisles standartui ir bus gaila, jei savo genus perduos toliau..

man ragelį pakėlė,panašu,kad kalė tikrai ta pati,labiausiai likau priblokšta,kai paklausus kodėl daro tokį kergimą man atsakė,kad ji vis tiek pabėgs per rują,tai geriau sukergti...
Atsakyti
Papildyta:

man ragelį pakėlė,panašu,kad kalė tikrai ta pati,labiausiai likau priblokšta,kai paklausus kodėl daro tokį kergimą man atsakė,kad ji vis tiek pabėgs per rują,tai geriau sukergti...
[/quote]

O apie sterilizacija jis nieko negirdejo??.... Nupirkti suni is veislyno pinigu turi, o 100 Lt rasti operacijai negali? Kam gadinti veisle? Mums jau tada buvo gaila to suniuko, kad papuole pas toki savininka.. O dabar ka, per kiekviena ruja kergs ja su nezinia kuo, ir niekas negales jam to uzdrausti.. Vargsas suo sad.gif
Atsakyti
[quote=Cherry Blossom,2014 01 19, 14:01]
Papildyta:

[/quote]
O apie sterilizacija jis nieko negirdejo??.... Nupirkti suni is veislyno pinigu turi, o 100 Lt rasti operacijai negali? Kam gadinti veisle? Mums jau tada buvo gaila to suniuko, kad papuole pas toki savininka.. O dabar ka, per kiekviena ruja kergs ja su nezinia kuo, ir niekas negales jam to uzdrausti.. Vargsas suo sad.gif
[/quote]
juokingiausia(pro asaras),kad ta kale ir sukergta pabegs,jei jos nesaugos,ir tada nebus imanoma atrinkti kurio suniuko kuris tevas ax.gif
Atsakyti
Ir vėl tapau močiute,veislyne "Pamario Vilkė" gimė vada nuo mūsų Konano,o Vokietijoje jau laukiama pirmoji Kuperio vada ax.gif
Atsakyti
Šaunuoliai Konanas ir Kuperis smile.gif Bus daug gražių vaikučių.

O aš noriu pasidalinti savo vaikučiu nuotraukomis, kurie dar ieško naujų šeimininkų, pasirodyti, kaip augame ir keičiamės smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bestija kokia gražuolė bigsmile.gif
Šauniai užaugot.
Atsakyti
tikrai,Bestija įspūdinga dama,o sprendžiant iš vardo,charakteris irgi dovanėlė biggrin.gif
o Kuperio vaikučių dar teks palaukti,nežinia kodėl kalytė prarado šuniukus unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus ax.gif Bestija yra Bellos dukrytė, o kitos dvi Donnos smile.gif Kol buvo maža, vardas tikrai labai tiko, o dabar aš jį prisegčiau kitai velniūkštei biggrin.gif

Vaje, kaip nepasisekė, pirmoji jo vada butų buvusi? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda&white @ 2014 02 11, 21:30)
Vaje, kaip nepasisekė, pirmoji jo vada butų buvusi? verysad.gif

pirmoji vada ne tik Kuperiui,bet ir kalytei
Atsakyti
Gerb. baltukų veisėjai 4u.gif jei kartais turėsit, kokį nestandartini šuniuką, ta prasme, netinkanti parodoms parašykit į pm. ieškau šuniuko ne veisimui ar parodoms, o sodybos ir šeimos apsaugai ax.gif
Atsakyti