Įkraunama...
Įkraunama...

Baltieji šveicarų aviganiai

QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2012 12 12, 18:02)
Na, čia mane pristebino, kad tokiam dideliam mieste, kai St. Peterburgas nenustvėrė šios gražuolės. Vaje, vaje ir Day Dream gražuolė kokia, o BTWWW General, tai išviso intelektualas...  bigsmile.gif

Va, čia 'mergička' šita, tikrai dailutė  wub.gif

http://www.facebook....9...e=3
O Tu čia rimtai su 'posūkiais atgal'?...  ax.gif Būtų nerealu  thumbup.gif

Tai va kad...šeimininkai ten tokie " ne pri delach " biggrin.gif Auginosi visą vadą kaip savus, tūsėsi su jais ir atsibudo dabar, kad gi vajjeeeeee biggrin.gif O Ženeva buvo vienintelė mergička vadoj. Bernai jau išsivažinėjo ( beje irgi labai gražūs blush2.gif ) o Eva dar lyg pas juos, jei per pora dienų nedingo. Ją visad apibūdindavo kaip geriausią šuniuką iš vados. Dar minėjo, kad tokia labai emocianali padlyza, bet bet kas nenuves. Strakalas su charakteriu vien žo.
O DayDream tai į frisbie pasinešė, pagaliau šeimyna jos hobi į viešumą išnešė- pradėjo varžybose dalyvaut..nu griekas skraiduolės neparodyt thumbup.gif
Taip kad gundomės toliau kas nors...

Būtų būtų...rezgu mintis visokias mirksiukas.gif ne rytoj aišku, betttttt...
Atsakyti
QUOTE(Šveicaras @ 2012 12 13, 02:21)

Būtų būtų...rezgu mintis visokias  mirksiukas.gif ne rytoj aišku, betttttt...

puiki mintis,tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
Lyg ir ne arkliu mane mama pagimde...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 12 14, 20:38)
Lyg ir ne arkliu mane mama pagimde...

Miela Ptashka, kad panašu, kad arkliu... lotuliukas.gif
Nuotrauka tai arkliška... bigsmile.gif

Labai pavydėtinai smagu thumbup.gif
Bet kinkai tai tikrai neteisingai schmoll.gif
Suvarysi kalei nugarą... Taigi reikia šitoj situacijos segti TIK PRIE ŠONINIŲ KILPŲ...
Nuo kupros tvirtinimas eina tik, kai tempimo jėga eina į viršų. O tikri kinkiniai tvirtinasi nuo uodegos, kai kūnas apipintas tampriais diržais ir tempimo jėga eina lygiagrečiai su šuns nugara, arba į viršų...
Taigi, siūlau pagerinti konstrukciją mirksiukas.gif
Atsakyti
ZV, dekui, as pati pamaciau, kad nelabai kaip isitempia dirzai. Siaip cia kinkyta i sonus su kabliais, tik kad dar plius per vidurini zieda perverta. Manau, reiketu 2 atskirais dirzais kinkyti, butu geriausia. Bet pabandysiu panarplioti taip, kad eitu TIK per sonus, o ne sonai+virsus.
Atsakyti
oho nuotraukytes dydis,visa puslapi istempe platyn bigsmile.gif
vakar apziurejau parodoj dalyvaujanciu sarasa,is 8 dalyvaujanciu tik 1 lietuvis blink.gif atvaziuoja is Krasnojarsko,Sankt Peterburgo,Estijos,Latvijos,o musiskiams per toli g.gif
labai gaila,kad niekaip neiseina atvaziuoti bent pasiziureti,gal kas eisit pasidairyti?pafotkinkit,parodykit... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 12 14, 23:20)
ZV, dekui, as pati pamaciau, kad nelabai kaip isitempia dirzai. Siaip cia kinkyta i sonus su kabliais, tik kad dar plius per vidurini zieda perverta. Manau, reiketu 2 atskirais dirzais kinkyti, butu geriausia. Bet pabandysiu panarplioti taip, kad eitu TIK per sonus, o ne sonai+virsus.

Žinok, kad gal net geriausia, jei Tavo vyras padarytų ienas. Lazdyno arba bambuko lazdos su galuose įstatytom kilpom... Aš kinkau Aurorą su dviem virvėm iš abiejų galų, bet jos painiojasi, kai kalė sustoja ir makaluojasi, o lazdos neleistų rogėms pasivyti kalės ir trenkti per kojas. Tada jau tikrai galėtų apsimetinėti arkliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 12 15, 10:19)
oho nuotraukytes dydis,visa puslapi istempe platyn  bigsmile.gif
vakar apziurejau parodoj dalyvaujanciu sarasa,is 8 dalyvaujanciu tik 1 lietuvis blink.gif atvaziuoja is Krasnojarsko,Sankt Peterburgo,Estijos,Latvijos,o musiskiams per toli  g.gif
labai gaila,kad niekaip neiseina atvaziuoti bent pasiziureti,gal kas eisit pasidairyti?pafotkinkit,parodykit... rolleyes.gif

Šiandien tikrai patingėjau eiti į LITEXPO, tooooks vėjas siaučia, brrrr... Gal ryt sugebėsiu palėkti, bet irgi negarantuoju ax.gif
Nuotraukų tikrai nepadarysiu, ten tamsu, o fotoaparatas, kurį turiu, per silpnas tokiems kadrams...
Auga, o kur gi Jūsų 'vaikai'? Kaip čia paaiškinti tokį nerangumą?... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2012 12 15, 14:34)

Auga, o kur gi Jūsų 'vaikai'? Kaip čia paaiškinti tokį nerangumą?...  mirksiukas.gif

nezinau,kur tie mano M vados vaikai pradinge g.gif ,o K vada dar mazyliai,sausio gale,Kaune debiutuos Kleopatra,kas dar i kur ruosiasi,tai nezinau,niekas man nieko nepasakoja schmoll.gif tam,kad kazka suzinoti,turiu kiekviena karta kiekvienam skambinti ir klausineti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 12 15, 15:08)
nezinau,kur tie mano M vados vaikai pradinge  g.gif  ,o K vada dar mazyliai,sausio gale,Kaune debiutuos Kleopatra,kas dar i kur ruosiasi,tai nezinau,niekas man nieko nepasakoja  schmoll.gif  tam,kad kazka suzinoti,turiu kiekviena karta kiekvienam skambinti ir klausineti verysad.gif

Miela Auga, taigi reikia AUKLĖTI savo 'vaikų' naujus 'tėvus'... wink.gif
Skatinti, judinti, dominti, raginti... Jei įsigijo iš Jūsų šuniuką, tai dar nereiškia, kad žino ką su juo veikti... bigsmile.gif

Prisiminkit mane, kiek streso ir ' ikrų neršimo' turėjau, kol supratau koks čia padaras pas mane užsiveisė... blink.gif O dabar, žiūrėk, net vietinė policija Aurorą gerbia ir žino, kur ji gyvena ir nė 'žo' nesakė, kad be antsnukio vedžioju... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislinis Vilkas @ 2012 12 15, 13:19)
Žinok, kad gal net geriausia, jei Tavo vyras padarytų ienas. Lazdyno arba bambuko lazdos su galuose įstatytom kilpom... Aš kinkau Aurorą su dviem virvėm iš abiejų galų, bet jos painiojasi, kai kalė sustoja ir makaluojasi, o lazdos neleistų rogėms pasivyti kalės ir trenkti per kojas. Tada jau tikrai galėtų apsimetinėti arkliu...  mirksiukas.gif

Bet ienos trukdys vaikui leistis nuo kalno. Juo labiau butu kiek ir pavojinga, nes daznai ji kulversciais su rogemis nuo to kalno virstu. Bandom rasti varianta, kad butu ir tam ir tam, nors zinoma, ienos butu patvariausia. Del kales koju tai tu nepergyvenk, ja dar dasyvyti reikia biggrin.gif Buvo kelis kartus isipainiojusi, bet seimininkai nekreipe demesio ir pati susitvarke.
As manau karabinai, kuriais sonuose segu, yra kiek per dideli, kai virve isitempia, jie "susikelia" iki vidurinio ziedo, reikes kazkokios alternatyvos ieskot.

Auga, juk is Mku Mildute parodose buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 12 15, 16:07)
Bet ienos trukdys vaikui leistis nuo kalno. Juo labiau butu kiek ir pavojinga, nes daznai ji kulversciais su rogemis nuo to kalno virstu. Bandom rasti varianta, kad butu ir tam ir tam, nors zinoma, ienos butu patvariausia. Del kales koju tai tu nepergyvenk, ja dar dasyvyti reikia biggrin.gif Buvo kelis kartus isipainiojusi, bet seimininkai nekreipe demesio ir pati susitvarke.
As manau karabinai, kuriais sonuose segu, yra kiek per dideli, kai virve isitempia, jie "susikelia" iki vidurinio ziedo, reikes kazkokios alternatyvos ieskot.

Auga, juk is Mku Mildute parodose buvo wink.gif

Su ienom nuo kalno duotis niekaip negalima, tik lygioje trasoje...

Aš naudoju storus brezento diržus su mažais 'karabiniukais' galuose. Kai nuo kalno susiruoši, 'šlept' atsegi, susegi tarpusavy ir pirmyn... Kalė iš paskos maskatuoja... Kai nusileidi, kalei rogutes prisegi, o pati švilpaudama kopi į viršų:

Taigi čia patarlė - 'liubiš s gorki katatjsia, liubi i sanočki vozitj', nelabai tinka, geriau būtų - 'liubiš s gorki katatjsia, liubi i na BŠA ich pristiogivatj'... mirksiukas.gif

Kalvarijų turguj, pas Alvydą karabinų kokių nori už kelis litus gali prisipirkti... O diržų kokių nori, matuojamų ilgių, tai mačiau 'Ermitaže' lygtai, na statybų reikmenų parduotuvėse...

Atsakyti