QUOTE(Elvita @ 2013 01 15, 16:21)
Na, ziurint ko zmones vaziuoja. Vieni vaziuoja pasyviam poilsiui, tad jokio skirtumo kelinta karta jie guli prie baseino toje pacioje salyje, na, ivairumo delei galima viesbuti pasikeisti. Bet yra zmoniu, kurie vaziuoja kuo daugiau pamatyti, susipazinti su salies kultura, tadicijomis, patiekalais ir t.t. Todel, tarkim mes niekada nesame grize po antra karta i ta pacia sala, todel, kad gyvename ne amzinai, o pamatyti, patirti norisi kuo daugiau
Bet per viena kartaą garantuoju, kad visko juk nepamatot, o ir susipažinti su kultūra, kaips akot, šalim ir t.t. vieno karto neužtenka

Būtent mes tai ir mėgstam, neskubant būti, kad tikrai pajusti tą šalį, tą kultūrą, kiekvieną vietą, ne tik kad pliusiuką užsidėti, privažiavus, bet tuom ,,pakvėpuoti", kaip aš vadinu. Tai tikrai tam reikia laiko. Mes Kretoj buvom, ir manau nemažai ką aplankėm, bet oi kiek ten dar daug liko, juk sala nėra maža. Tai va mes ir vėl grįžtam ir jau turiu nemažai vietų pasižymėjus ką reiks aplankyti. O ir šiaip man patinka be tikslo važiuoti ir tada pakliūni kartais į tokias vietas, visai ne turistines, kur oi kaip pajauti tą kultūrą.
Mes pirmą kartą kai Kretoj buvom ir pasiklydom, oi kokioj vietoj buvom pakliuvę, va ten tikra kultūra ir gyvenimas tos šalies. Man patinka grįžti. nes aš pirmą kartą kaip sakau tik apsiuostinėju, o jau sekantį kartą gerai žinau ką noriu ten veikti, kiek kam laiko skirti, kur nuvykti ir pan.