QUOTE(Maidenana @ 2012 10 25, 15:01)
Ji ne mano drauge, ji jo drauge. Seniai jie draugauja, pora desimtmeciu tai tikrai. Bet as uzsiimsiu vistiek. Siandien jis lavoniuks, mano mieganciuju karalyste vis dar karaliauja, o po to jam ant moralkiu, kai bus geda ir kankins sazine uzvarysiu del spermogramos. T.y., plana turiu

galu gale, man idomi paciai ta spermograma.
Sveikutes,
oi kaip as Tave suprantu del tos vyro drauges. Vasara pati buvau patekusi i panasia situacija. Buvom atostogaut su vyro draugais, tai ivardinkim ,,Drauge'' man aiskino KAIP MES TURETUMEM GAMINTI VAIKUS. Kad man vat reiketu labiau atsipalaiduoti, maziau mastyti ir pan. Man tik idomu, kaip as galiu atsipalaiduoti, kai pas vyreli vos 2 milijonai buozgalviu plaukioja. Rrrrrrr, kokia as tada pikta buvau, man visas atostogas sugadino su savo kvaila nuomone.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 10 25, 15:22)
pagaliau perspektyvios mintys

ir kai pradedi kalbėti apie savo klimaksą, tai pradedu nebesuprasti, kada gi tas klimaksas moterims prasideda? kada tu manai ateis taviškis?

va mano mamai 53, išsiskyrė su draugu, išsiėmė spiralę, susitaikė su draugu ir dabar laukia nesulaukia klimakso, nes bijo pastot

o spiralės dėt nenori, nes juk čia pat turėtų būti klimaksas

o jis kaip neateina taip neateina..
planuose burokėlių sriuba, lašiša folijoje, džiuvesėliuose apkepti kalafijorai, obuolių pyragas - čia viską gaminti, kažin ar įveiksiu

einu prie "staklių".
Pritariu Tau, mano mamai klimaksas irgi dar neprasidejes, o Jai jau taip pat 53 kaip tik lapkricio menesi.
Beje, o kaip tuos kalafijorus gamini? tiesiog prieskoniuoti ir i dziuvesius? tada kepam aliejuje ar orkaiteje?