Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(DruiDe @ 2012 10 29, 15:54)
As jau turiu viena pleduka maziukui  blush2.gif

galėtum ir parodyt 4u.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 10 29, 16:38)
Nemanau, kad bus blogai- vistik finišas arti, nepakenksi mažiukui

tas irgi tiesa smile.gif

QUOTE(*River* @ 2012 10 29, 17:52)
Geriau ir jis nevaziuotu, o padetu tau su zuzliuku  g.gif Kiti ir dviese su tokiais mazais leliukais nesusitvarko, pervargsta, o kaip jis cia tave viena nori palikt  schmoll.gif

viskas apkalbėta ir spręsis paskutinę minutę, kai matysim, kaip tvarkomes smile.gif o ir kelionės dalyvių kol kas yra tik du, taip kad norai šiais metais gali likti tik norais.

velnyt, grąžinu vieną baliončiką laugh.gif vyras šią savaitę visgi lieka lt. bet išvažiuoja kitą.. oi prisižais jis man su tom komandiruotėm g.gif

gal kuri galit rekomenduot ką pažiūrėt? iš serialų, ir kad nebūtų n+k sezonų.. pradėjau "bordžijas" žiūrėt, bet kažko nekabina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 19:16)
vyras šią savaitę visgi lieka lt. bet išvažiuoja kitą.. oi prisižais jis man su tom komandiruotėm g.gif

gal kuri galit rekomenduot ką pažiūrėt? iš serialų, ir kad nebūtų n+k sezonų.. pradėjau "bordžijas" žiūrėt, bet kažko nekabina unsure.gif

O vyras ar planuoja dalyvaut gimdyme? (aisku, jei nebus komandiruoteje...)

Neisivaizduoju... Bordziju viena sezona paziurejau, antro nebe. Nieko nebeziuriu. T.y. ziuriu, bet ne filmus, o nemokamas paskaitas internete. Jau islaikiau du egzaminus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 10 29, 18:23)

ziuriu, bet ne filmus, o nemokamas paskaitas internete. Jau islaikiau du egzaminus  rolleyes.gif

kaip ir planuoja, sako nepaliks vienos, bet žinok, žmogau, kaip elgsies pirmą kartą atsidūręs situacijoj smile.gif pasakiau, kad jei pasijus blogai, ar tiesiog pajaus, kad nori išeiti, kad eitų, be jokių sąžinės graužimų, nei aš mažiau jį už tai mylėsiu, nei manau, kad jis mane ar mažiuką mažiau mylės. be to, aš tai pamiršiu visą skausmą vaikui gimus, o jis ne smile.gif

oo, kokia šaunuolė bigsmile.gif tai gal jau aiškėja tavo planai dėl darbo, kurio norėtum imtis?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 19:38)
kaip ir planuoja, sako nepaliks vienos, bet žinok, žmogau, kaip elgsies pirmą kartą atsidūręs situacijoj smile.gif pasakiau, kad jei pasijus blogai, ar tiesiog pajaus, kad nori išeiti, kad eitų, be jokių sąžinės graužimų, nei aš mažiau jį už tai mylėsiu, nei manau, kad jis mane ar mažiuką mažiau mylės. be to, aš tai pamiršiu visą skausmą vaikui gimus, o jis ne smile.gif

oo, kokia šaunuolė bigsmile.gif tai gal jau aiškėja tavo planai dėl darbo, kurio norėtum imtis?

Mano vyras, tais laikais kai tik pradejom planuoti, tai sake, kad labai noretu buti gimdyme. O kazkada neseniai paklausiau, ar dalyvautu, jei vis tik mums pavyktu nestuke.gif, tai pamaciau nerima, gal net baime jo akyse hihihi.gif

blush2.gif Ne, nebent ne LT... Bet siaip protas prasviesejo, daugiau visokiu minciu, ideju, o ne tik viskas apie vaikus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 14:46)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif nors mama sakė, kad su manim pledus didžiausius mezgė - laiko turėjo per akis smile.gif
o su manim neturejo nei minutes laisvos niekada. nes as rekiau. ne savo balsu. ateidavo kaimynai ziureti, ar manes nepjauna. Ilgiausiai pamiegojau viena karta, kovo 8, dvi valandas is eiles. ir taip iki 3-ju metu. Iki 3-ju tylejau, nieko nesakiau. Matyt, neturejau ka pasakyti siam pasauliui. 4-iu jau skaiciau knygas.. g.gif

QUOTE(*River* @ 2012 10 29, 18:52)
As irgi laukiu Zuzliuko biggrin.gif Tikiu, kad jis bus nuostabus  wub.gif
Nepasiilgau ir as tu gydytoju, neisivaizduoju, kaip cia reikes prisiversti vel pas juos pradeti vaikscioti  doh.gif
ir as laukiu Zuzliuko smile.gif ir gimdymo istorijos. kazkodel manau, kad ji bus lengva ir laiminga. Po kuri8u paskaicius suvoki, kad nera taip viskas sunku pasaulyje.

As gal pasiilgau. Tu clostu, melyno nuo gonalio pilvo ir NT ant prikolo po Ovitrelle. laugh.gif Ir 10 dpi kai iziurineji pro langa antra pagaliuka. rolleyes.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 19:16)
viskas apkalbėta ir spręsis paskutinę minutę, kai matysim, kaip tvarkomes smile.gif o ir kelionės dalyvių kol kas yra tik du, taip kad norai šiais metais gali likti tik norais.

Niekur jis nevaziuos irnesakyk.gif nu kur jis tau vaziuos palikes savo vaika?! irnesakyk.gif jam dabar atrodo vienaip, o ten jau kai tas ciaudantis kamuoliukas bus jo rankose tikrai ne slydes bus galvoj laugh.gif

nieko negaliu pasiulyti. mes kol kas ant dexterio 7 sezono. Yra kazkoks neblogas filmas "mama po nescastju" kazkaip.. Is poros seriju. Gal Serloka Holmsa rusiska parsisiusk? Arba "Liubov i Golubi"? Tau gi tik geru sviesiu emociju reikia, tai.. Aj, is "univerio" atsirado naujas sezonas, kur chebryte jau suaugusi.. Buvo juokinga paziureti. Arba ukrainietiska "Tanciujut usi" parsisiusk" jeigu megsti sokius - tikrai talentingi zmones.

QUOTE(*River* @ 2012 10 29, 19:23)

T.y. ziuriu, bet ne filmus, o nemokamas paskaitas internete. Jau islaikiau du egzaminus  rolleyes.gif

maniskis neplanuoja. ir as planuoju, kad jis neplanuotu. man kazkaip labai intymus tas reikalas - pats gimdymas. tai mano ir vaiko intymus reikalas, o vat kad vyra pakviestu kai man vaika pades ant krutines - tai taip, noreciau, kad matytu ta melynuka beriekianti... rolleyes.gif

O is kokios srities laikei egzaminus? Cha, kai paklausia ko as mokinuosi, man atsakant savo specialybe visi pradeda galvas kasyti, tipo - 'bet gi tai VISKAS"... agha, sakau - viskas biggrin.gif

kai islaikysiu, gal dar ko nors eisiu mokytis. Bet jau i kursus kazko labai siauro (ir net zinau ka noreciau issistudijuoti sjkersai ir isilgai, is idomumo.. tuo domejausi dar paaugler budama, bet pas mus, aisku, nedesto!!! teks internete ieskotis. nors abejoju ar yra toks.. mokslas.. kaip cia pavadinti.. bet siauriau nei as noriu nebuna), man bendruju aukstuju per akis. viaukt. atsibodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 spalio 2012 - 19:47
QUOTE(zuzla @ 2012 10 28, 17:17)
o pas mane šian Žora atvažiavo.. visą dieną valgau unsure.gif
Geras išsireiškimas biggrin.gif

QUOTE(*River* @ 2012 10 28, 17:35)
Gal visoms moterims tokiu ciklu pasitaiko, kai niekas neuzauga  g.gif

Na va, o ziema dar tik prasideda... O vit. D trukumas negali buti priezastis to, kad neauga folikulai?
Manau gali būti, nes juk šiaip reta kuri kiekvieną ciklą yra stebima ir žino kas vyksta mastau.gif Taip juk ir cistos gali atsirasti ir nepastebėtos dingti.

Turbūt irgi gali būti, nes pas mane yra juodas ir ilgalaikis vit.D trūkumas, tai velniai žino ką tai gali išprovokuoti unsure.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 28, 20:44)
klok is kur zinai..  bigsmile.gif
Šmėkštelėjo tokia mintis ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 29, 11:26)
As saziningai nezinau kelinta mano cd
Šaunuolė bigsmile.gif gi sakiau stebėsiu biggrin.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 10 29, 11:43)
Na paprotink mane, ar imanoma pradet stimuliuot nuo 6 c.d.?  g.gif
Iš savo gyd. išmokau kad nebūtina prie konkrečios ciklo dienos rištis, reikia vertinti kiekvieną atvejį ir situaciją apskritai blush2.gif Man yra stimuliacija pradėta ir 8 cd, yra ir 37 cd (gaila nepavyko, ot įspūdinga istorija būtų rolleyes.gif ) ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 10 29, 12:37)
Maika, nu klok gi savo pranasystes, as gi is smalsumo kanopas uzversiu.
4u.gif
Darbe apsikasiau... Neturėjau laiko ne tik parašyt ką nors, bet net paskaityt doh.gif Tik dabar prisėdau ax.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 13:42)
o va Zuzliuko tai laukiu, labai labai wub.gif
Ir aš laukiu Zuzliuko wub.gif
Paskui lauksim Grim mergaičiukės smile.gif Turėsim porelę wub.gif
Po to kas? Shira?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 29, 19:45)
Iki 3-ju tylejau, nieko nesakiau. Matyt, neturejau ka pasakyti siam pasauliui. 4-iu jau skaiciau knygas..  g.gif

Niekur jis nevaziuos irnesakyk.gif nu kur jis tau vaziuos palikes savo vaika?! irnesakyk.gif jam dabar atrodo vienaip, o ten jau kai tas ciaudantis kamuoliukas bus jo rankose tikrai ne slydes bus galvoj laugh.gif

maniskis neplanuoja. ir as planuoju, kad jis neplanuotu. man kazkaip labai intymus tas reikalas - pats gimdymas. tai mano ir vaiko intymus reikalas

teisingai drinks_cheers.gif o į pirmą klasę ėjai? aš ne..

vat ir sakau - будем решать проблемы по мере их поступления laugh.gif

aha, ir aš anksčiau taip galvojau ir norėjau, bet tokios mintys buvo su kitais vyrais. o šis, noriu, kad pamatytų gimimo stebuklą, noriu pasidalinti smile.gif

QUOTE(maika @ 2012 10 29, 19:50)
Darbe apsikasiau... Neturėjau laiko ne tik parašyt ką nors, bet net paskaityt  doh.gif Tik dabar prisėdau  ax.gif

Po to kas? Shira?

4u.gif už darbingą dieną

aha, o po to jurmarta bigsmile.gif

mergaitės, ačiū, kad laukiat su manim 4u.gif jus geriausios group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 spalio 2012 - 20:22
QUOTE(maika @ 2012 10 29, 20:50)
Šmėkštelėjo tokia mintis  ax.gif
kazin kas pakugzdejo?! biggrin.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 21:20)
teisingai drinks_cheers.gif o į pirmą klasę ėjai? aš ne..

vat ir sakau - будем решать проблемы по мере их поступления laugh.gif

aha, ir aš anksčiau taip galvojau ir norėjau, bet tokios mintys buvo su kitais vyrais. o šis, noriu, kad pamatytų gimimo stebuklą, noriu pasidalinti smile.gif
4u.gif už darbingą dieną

aha, o po to jurmarta bigsmile.gif

mergaitės, ačiū, kad laukiat su manim 4u.gif jus geriausios group.gif
Teko eiti. Juk pati negalejau spresti, ar man eiti.. Nelabai turejau ka ten veikti, bet juk nusiunte.

Kaip mano ta drauge sneki - jos issireiskimas. O geriausias buvo pries paskutini egza kaip ji leptelejo nuosirdiziai, nors ukr nesneka gyvenime, as zvengiau balsu 'šo by ruki sami pisaly čoho holova ne znae".. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As apskritai jokiu dalinimosi vaikais minciu neturejau su kitais vyrais. Nors apie vaikus galvodavau viena pati sau. Man kazkaip budavo, kad tai mano.. O su situo jau kazka planuoju kaip cia bus ir kas..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 29, 20:33)
'šo by ruki sami pisaly čoho holova ne znae"..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As apskritai jokiu dalinimosi vaikais minciu neturejau su kitais vyrais. Nors apie vaikus galvodavau viena pati sau. Man kazkaip budavo, kad tai mano.. O su situo jau kazka planuoju kaip cia bus ir kas..

thumbup.gif

aha, gerai aš čia išsireiškaiu - vyrais doh.gif biggrin.gif vyru.. buvo vienas vyras, kai teko pagalvot, kas būtų jeigu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 spalio 2012 - 20:46
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 29, 13:31)
nu gi atverskit 2 puslapius atgal... maikute gi parase smulkiu-smulkiu geltonu sriftu...  bigsmile.gif

O kas liecia ta gryba.. Na, mano nuomone siuo klausimu.. kad reikia valgyti tai, kas auga regione, kuriame gyveni.  Tai pirma. Antra, as galiu paimti kiausini, nudazyti ji raudonai, isvirti kaip pasota ir pasakyti, kad tai specialus kiausinis, kuris turi gydomuju savybiu, o ypac geras vyrams, nes per 2 savaites spermos kokybe tampa ideali. Ir valgys tavo vyras tuos kiausinius ir geres jo sperma. Nes mano zodziai buvo svarbesni, nei raudonas kiausinis.  Mes gi zinome, kad spermatogeneze vyksta per 60-90 dienu. Ragany senokai bando pastoti, o cia gryba vyras suvalge - ir po menesio pastojo. Tikrai ne del to, kad gryba vyras valge. Tiesiog kazkas kitkas. mes tiek kisame i tuos vyrus,. kad nezinia kas ten padeda ir koks butent kompleksas is to, ka mes jiems sukisam. Bet jeigu kam padejo - tai puiku, llabai gerai ir  nuosirdiazusi sveikinimai pastojus.

Sorry, kad įsibrausiu. Bet manau, kad Maidenana teisi. Aš pati nemanau, kad padėjo grybas, ar vitaminai. Juos pagėrė nepilną mėnesį. Tiesiog iki to laiko, mes neturėjom režimo, ritmo, ką padarėm iškart po spermogramos. Reguliarūs santykiai, tebūnie pagal grafiką - kas antrą dieną, ar kaip tik vyras yra namuose. Ir ne tiki iki ovuliacijos, o visą ciklą. Ir beje, kai pridavė spermą tyrimui, aš mačiau, kad spalva gelsva, o dar nepradėjus gert vitaminų, pastebėjau kartą netyčia, kad gelsvumo neliko. Pavyko iš antro reguliaraus santykių ciklo, ir tikrai nemanau, kad padėjo cordycepsas... Tiesiog galbūt viskas atsistatė, nes buvo vartoti 3 mėnesiai prieš spermogramą antibiotikai gydantis ureaplazmą.. Gal tik laiko daugiau reikėjo.. Ir tai, dar pati pradžia, džiaugtis nėra dar kuo, kaip sakiau- viskas pono D rankose, kaip klostysis toliau. Vitaminai ne panacėja.. Mes pirkom, nes mum tiesiog sakė tas daktaras..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 29 spalio 2012 - 21:00
QUOTE(Ragany @ 2012 10 29, 21:59)
Sorry, kad įsibrausiu.
Ir ne sorry, o idomu smile.gif
saugok save, kleckiuka ir vyra. Jus esate grazi seima, pagaliau sulauke II ir nestumo pojuciu smile.gif Aukite, ryskekite, spardikites ir viso ko geriausio 4u.gif Kad kuo greiciau butum labai pilvotu temuteje ir laukiame gimdymo istorijos 4u.gif Svarbiausia, kad pavyko, kad ureoplazma isgydyta ir jus esate nesti biggrin.gif Tiek tereikejo juk rolleyes.gif
Tiesa pasakius, as pati esu atsisakiusi ND kaip tokiu, o tiesiog mylimes ir prisimenam jaunyste rolleyes.gif Manau, reguliarus santykiai, kaip tu ir sakai kad pora-trejeta dienu yra idealiausias sprendimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 spalio 2012 - 21:15
QUOTE(Maidenana @ 2012 10 29, 21:13)
Ir ne sorry, o idomu smile.gif
saugok save, kleckiuka ir vyra. Jus esate grazi seima, pagaliau sulauke II ir nestumo pojuciu smile.gif Aukite, ryskekite, spardikites ir viso ko geriausio  4u.gif Kad kuo greiciau butum labai pilvotu temuteje ir laukiame gimdymo istorijos  4u.gif Svarbiausia, kad pavyko, kad ureoplazma isgydyta ir jus esate nesti biggrin.gif Tiek tereikejo juk  rolleyes.gif
Tiesa pasakius, as pati esu atsisakiusi ND kaip tokiu, o tiesiog mylimes ir prisimenam jaunyste  rolleyes.gif Manau, reguliarus santykiai, kaip tu ir sakai kad pora-trejeta dienu yra idealiausias sprendimas.

Dėkui, bet mes dar bijom džiaugtis.. smile.gif
Aš manau, kad reguliarumas būtent ir davė didžiausią poveikį, nes po tokio maratono ale, mėnuo praėjo, kai pamačiau, kad sperma nebe gelsva, tada sekantį mėn nusipirkom tuos grybus, aišku ta spalva gal ne rodiklis, bet buvo toks pastebėjimas. Labai ribojamas buvo alus, stipriųjų išvis pasvajot. Didžiausia pertrauka tarp ND berods buvo 3 dienos.. ir, aišku, kai darėm ta spermogramą, matėsi stresavimas, tas sako irgi ne į gera..tai matomai buvo trikdžių iš šalies..
Atsakyti