QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 14:46)
o su manim neturejo nei minutes laisvos niekada. nes as rekiau. ne savo balsu. ateidavo kaimynai ziureti, ar manes nepjauna. Ilgiausiai pamiegojau viena karta, kovo 8, dvi valandas is eiles. ir taip iki 3-ju metu. Iki 3-ju tylejau, nieko nesakiau. Matyt, neturejau ka pasakyti siam pasauliui. 4-iu jau skaiciau knygas..
QUOTE(*River* @ 2012 10 29, 18:52)
As irgi laukiu Zuzliuko

Tikiu, kad jis bus nuostabus
Nepasiilgau ir as tu gydytoju, neisivaizduoju, kaip cia reikes prisiversti vel pas juos pradeti vaikscioti
ir as laukiu Zuzliuko

ir gimdymo istorijos. kazkodel manau, kad ji bus lengva ir laiminga. Po kuri8u paskaicius suvoki, kad nera taip viskas sunku pasaulyje.
As gal pasiilgau. Tu clostu, melyno nuo gonalio pilvo ir NT
ant prikolo po Ovitrelle.

Ir 10 dpi kai iziurineji pro langa antra pagaliuka.
QUOTE(zuzla @ 2012 10 29, 19:16)
viskas apkalbėta ir spręsis paskutinę minutę, kai matysim, kaip tvarkomes

o ir kelionės dalyvių kol kas yra tik du, taip kad norai šiais metais gali likti tik norais.
gal kuri galit rekomenduot ką pažiūrėt? iš serialų, ir kad nebūtų n+k sezonų.. pradėjau "bordžijas" žiūrėt, bet kažko nekabina
Niekur jis nevaziuos

nu kur jis tau vaziuos palikes savo vaika?!

jam dabar atrodo vienaip, o ten jau kai tas ciaudantis kamuoliukas bus jo rankose tikrai ne slydes bus galvoj
nieko negaliu pasiulyti. mes kol kas ant dexterio 7 sezono. Yra kazkoks neblogas filmas
"mama po nescastju" kazkaip.. Is poros seriju. Gal Serloka Holmsa rusiska parsisiusk? Arba "Liubov i Golubi"? Tau gi tik geru sviesiu emociju reikia, tai.. Aj, is "univerio" atsirado naujas sezonas, kur chebryte jau suaugusi.. Buvo juokinga paziureti. Arba ukrainietiska "Tanciujut usi" parsisiusk" jeigu megsti sokius - tikrai talentingi zmones.
QUOTE(*River* @ 2012 10 29, 19:23)
O vyras ar planuoja dalyvaut gimdyme? (aisku, jei nebus komandiruoteje...)
T.y. ziuriu, bet ne filmus, o nemokamas paskaitas internete. Jau islaikiau du egzaminus
maniskis neplanuoja. ir as planuoju, kad jis neplanuotu. man kazkaip labai intymus tas reikalas - pats gimdymas. tai mano ir vaiko intymus reikalas, o vat kad vyra pakviestu kai man vaika pades ant krutines - tai taip, noreciau, kad matytu ta melynuka beriekianti...
O is kokios srities laikei egzaminus? Cha, kai paklausia ko as mokinuosi, man atsakant savo specialybe visi pradeda galvas kasyti, tipo - 'bet gi tai VISKAS"... agha, sakau -
viskas
kai islaikysiu, gal dar ko nors eisiu mokytis. Bet jau i kursus kazko labai siauro (ir net zinau ka noreciau issistudijuoti sjkersai ir isilgai, is idomumo.. tuo domejausi dar paaugler budama, bet pas mus, aisku, nedesto!!! teks internete ieskotis. nors abejoju ar yra toks.. mokslas.. kaip cia pavadinti.. bet siauriau nei as noriu nebuna), man bendruju aukstuju per akis. viaukt. atsibodo.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.