QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 13:08)
Mociutes atsakymas - reikia savo vaikus tureti, kad svetimi miegot netrukdytu
tais laikais kai ji merga lakste, tai visos is pirmos vestuviu nakties pastodavo. Dabar tai maistas, vanduo kitoks. Stai ir vargstam. Jai i galva neateitu, kad gali buti problemu.
QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 13:34)
nu zvezdiec

bl, ir kaip žmonėms apsiverčia liežuvis taip sakyt, visiškai nemąsto
kur cia jau mastys. save mato, nieko nesidomi, kad bent jau klausima uzduotu "o jusu ko gandrai neaplankia', tai bent jau supratlyva pasirodytu.
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 14:45)
Laužk ledus, nes aš jau iškritau... spalio 19 d. buvo IUI vkar pasidariau HCG ir eilinį kart pamačiau <1. Taip, kad ,mergyt, visos viltys į tave.
budintis

nu dar paskutinis IUI ir busi nescia. kaledos ne uz kalnu.
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 14:54)
Maide, kaip tavo masazai?
fantastiskai. net akyse prasviesejo. Ji labai idomiai dare, neminke manes kaip tesla, bet taip, kad is vidaus organus jutau. Po to liepe gerti daug vandens, nes organizmas, sake, dar para laiko valysis. Ir tikrai valesi. Net per masaza man kazkokie veiksmai kune vyko. paspaudzia kazkur apie krutine-spranda, o jauciasi kojose, kaip prabega kazkas, po to burbuliavo nugaroj (!) ir kitose vietose.. fainiai, labai patiko.
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 06, 16:11)
gal reikia skambinti. buvau aps drauge, jauna dvieju vaiku mama (tuo paciu isleidau ja i susitikima, o pati pasedejau su maze, kuriai, kaip issiaiskinome - vejaraupiai

), tai drauge isklausius, sako, kad nukrito vaikas, kad vargu as musama mergaite buvo, bet faktas, kad nukrito is lovos. Ir kad misinukas buvo gerokai pastovejes, jeigu buvo toks ir toks. Zodziu, siandien tyla, lyg niekas neverkia..
QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 18:23)
nesenai pažiūrėjau pas maiką paraše IUI darančias, tai nuo liepos nei vienos

kas darosi..
žodžiu, padariau šian tokį žingsnį.. minėjau, kad anyta valgyt pati sau nesidaro, o aš kaip ir negaliu dėl vienų ar kitų priežasčių stovėt prie viryklės kaip anksčiau.. tai nupirkau jai sriubos stiklainyje

paskaičiau sudėtį, na visai nieko, gal nesupyks vyras, kad aš patingėjau sriubos išvirt..
kaip iur pernai. Paskutine pastojo birzelio pradziopje, o po to Rudde rugseji. tada jau turejome kas menesi po nestuke-dvi. O siais metais, tai tikrai ledo karaliene pasidarbavo. kazkaip reikia lauzti ja, kviestis kazkokia vasara pagalbon. Ot geras butu, jeigu visos urmu per Kaledas II isvystu. Ir isnesiotu.
Nu ir kame beda? Tu besiliaukianti. Uz savaiters gimdyti, ka ji galvoja, kad tau jos dienos racionas labai rupi? Tu tokiam maloniam strese, kad vargiai gali galvoti kazka kita nei gimdymas. As bent jau taip jausciausi. tikriausiai.
QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 19:43)
och, uzuojauta. tikrai sunki liga.
p.s. geriu alu, kepu netikra zuiki. Pradedu prisiminti ka dar gaminau orkaiteje. Nepamenu. Zuikis kazkoks keistas. Anksciau visada forma islaikydavo, o cia dabar. kazkoks rauksletas. nebeapvalutis kaip gaudavosi.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.