Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF..

QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 13:45)
Laužk ledus, nes aš jau iškritau... spalio 19 d. buvo IUI vkar pasidariau HCG ir eilinį kart pamačiau <1. Taip, kad ,mergyt, visos viltys į tave.

NA va kaip. Ciupk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kokie tolimesni planai?
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 11 06, 14:00)
NA va kaip. Ciupk 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kokie tolimesni planai?

Gerai Druide sako ledo karalienė, bet tai užkeikė, kad siaubas. Jokių gerų žinių niekur.
PLanai g.gif tie patys. Dar vieną IUI ir jei nepavyks taupom IVF pavasariui. Žiauru, bet tokia realybė.
P.S. nors dupho jau antra diena negeriu, bet (.)(.) vis vien skaudūs, o dar ir juosmeninis skausmas...kai raus mmm...Jaučiu maža nepasirodys.
Atsakyti
Laužk ledus, nes aš jau iškritau... spalio 19 d. buvo IUI vkar pasidariau HCG ir eilinį kart pamačiau <1. Taip, kad ,mergyt, visos viltys į tave.

console.gif Neturiu žodžių...Laikykis, Velnyt!
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 06, 11:15)
Vat ir as apie tai. Bl, butumem kokioj Norvegijoj, vien uz balso kelima ant vaiko jau jos teises ribotu. O cia.. Bijai net prasizioti, kad blogiau nebutu..

Ką nusprendei daryti?
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 12:08)
tie zodziai, kaskart suverkus vaikui,  skamba ausyse  verysad.gif

Daug vilciu nededu, bet o gal  bigsmile.gif  ax.gif

Linkiu, kad greitu metu kitokie žodžiai skambėtų- tiksliau, net ne žodžiai, o Tavo vaiko verksmas 4u.gif

Ne gal, o TIKRAI smile.gif Kad ir kokia Ledo karalienė čia būtų įsisukusi, kažkas turi ją palaužti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 12:39)
Zuzlel, neliudek, mamos nepakeisi juk  4u.gif Stenkis neimt i galva, nors zinau kaip velniskai sunku tai padaryt  unsure.gif

ačiū už palaikymą 4u.gif

neapsakomai gaila, mergyt sad.gif laikykites 4u.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 13:54)
Uzkerejo cia mus visas ledo karaliene, sunku pralauzti doh.gif

nesenai pažiūrėjau pas maiką paraše IUI darančias, tai nuo liepos nei vienos nestuke.gif kas darosi..

žodžiu, padariau šian tokį žingsnį.. minėjau, kad anyta valgyt pati sau nesidaro, o aš kaip ir negaliu dėl vienų ar kitų priežasčių stovėt prie viryklės kaip anksčiau.. tai nupirkau jai sriubos stiklainyje blush2.gif paskaičiau sudėtį, na visai nieko, gal nesupyks vyras, kad aš patingėjau sriubos išvirt..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 17:23)
ačiū už palaikymą 4u.gif
neapsakomai gaila, mergyt sad.gif laikykites 4u.gif
nesenai pažiūrėjau pas maiką paraše IUI darančias, tai nuo liepos nei vienos nestuke.gif kas darosi..

žodžiu, padariau šian tokį žingsnį.. minėjau, kad anyta valgyt pati sau nesidaro, o aš kaip ir negaliu dėl vienų ar kitų priežasčių stovėt prie viryklės kaip anksčiau.. tai nupirkau jai sriubos stiklainyje blush2.gif paskaičiau sudėtį, na visai nieko, gal nesupyks vyras, kad aš patingėjau sriubos išvirt..

nieko išgyvensim. Dabar svarbu darbe išsilaikyti iki naujų.

Tikra marti ir neverda anytai mirksiukas.gif
Kažką gal praleidau, o kodėl ji pati sau nesidaro valgyt? Juk ji ne kartu gyvena? Atleisk jei durnas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 18:27)
Tikra marti ir neverda anytai mirksiukas.gif
Kažką gal praleidau, o kodėl ji pati sau nesidaro valgyt? Juk ji ne kartu gyvena? Atleisk jei durnas klausimas.

matyt, per gera marti..
ji serga depresija..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 lapkričio 2012 - 19:22
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 11:50)
Aciu  blush2.gif Mum dar Shira liks  nestuke.gif  wub.gif
Blogai stresas  g.gif As vakar kaifavau masaze  bigsmile.gif , ech koks malonumas. Grizau namo, dar V mane pamasazavo  blush2.gif ir nuluzau. Tik ryte prisiminiau, kad nieko pusryciams neturejau, net katinukas liko be maistuko. Teko ant greiciaus virti zuvies, bet ji liko labai patenkinta. O as pusryciavau sausainias  cool.gif

P.S. gal kuri zinot kaip isjungti SM reklamas?  g.gif

Jaigu Firefox naršykle https://addons.mozil...n/adblock-plus/ blokuoja reklamas
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 10:50)
P.S. gal kuri zinot kaip isjungti SM reklamas?  g.gif
Parašysiu AŽ mirksiukas.gif Pas save užblokavau visas reklamas ir labai džiaugiuosi bigsmile.gif

nes aš jau iškritau...
Laikykis... verysad.gif console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 17:23)

paskaičiau sudėtį, na visai nieko, gal nesupyks vyras, kad aš patingėjau sriubos išvirt..
Tiksliai... nuo liepos niekas nevyksta unsure.gif

Esu tikra kad jis tave supras mirksiukas.gif Tavo galimybės tikrai kitokios, juk ne iš paprasto tingėjimo taip sugalvojai smile.gif O ir šiaip šiuo klausimu esi auksinė marti 4u.gif Kitais klausimais turbūt irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 06 lapkričio 2012 - 19:31
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 13:08)
Mociutes atsakymas - reikia savo vaikus tureti, kad svetimi miegot netrukdytu  verysad.gif  cry.gif
tais laikais kai ji merga lakste, tai visos is pirmos vestuviu nakties pastodavo. Dabar tai maistas, vanduo kitoks. Stai ir vargstam. Jai i galva neateitu, kad gali buti problemu.

QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 13:34)
nu zvezdiec blink.gif bl, ir kaip žmonėms apsiverčia liežuvis taip sakyt, visiškai nemąsto doh.gif
kur cia jau mastys. save mato, nieko nesidomi, kad bent jau klausima uzduotu "o jusu ko gandrai neaplankia', tai bent jau supratlyva pasirodytu.

QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 14:45)
budintis 4u.gif 4u.gif nu dar paskutinis IUI ir busi nescia. kaledos ne uz kalnu.

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 06, 14:54)
Maide, kaip tavo masazai?
fantastiskai. net akyse prasviesejo. Ji labai idomiai dare, neminke manes kaip tesla, bet taip, kad is vidaus organus jutau. Po to liepe gerti daug vandens, nes organizmas, sake, dar para laiko valysis. Ir tikrai valesi. Net per masaza man kazkokie veiksmai kune vyko. paspaudzia kazkur apie krutine-spranda, o jauciasi kojose, kaip prabega kazkas, po to burbuliavo nugaroj (!) ir kitose vietose.. fainiai, labai patiko.

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 06, 16:11)
Ką nusprendei daryti?
gal reikia skambinti. buvau aps drauge, jauna dvieju vaiku mama (tuo paciu isleidau ja i susitikima, o pati pasedejau su maze, kuriai, kaip issiaiskinome - vejaraupiai laugh.gif), tai drauge isklausius, sako, kad nukrito vaikas, kad vargu as musama mergaite buvo, bet faktas, kad nukrito is lovos. Ir kad misinukas buvo gerokai pastovejes, jeigu buvo toks ir toks. Zodziu, siandien tyla, lyg niekas neverkia..

QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 18:23)

kaip iur pernai. Paskutine pastojo birzelio pradziopje, o po to Rudde rugseji. tada jau turejome kas menesi po nestuke-dvi. O siais metais, tai tikrai ledo karaliene pasidarbavo. kazkaip reikia lauzti ja, kviestis kazkokia vasara pagalbon. Ot geras butu, jeigu visos urmu per Kaledas II isvystu. Ir isnesiotu.

Nu ir kame beda? Tu besiliaukianti. Uz savaiters gimdyti, ka ji galvoja, kad tau jos dienos racionas labai rupi? Tu tokiam maloniam strese, kad vargiai gali galvoti kazka kita nei gimdymas. As bent jau taip jausciausi. tikriausiai.

QUOTE(zuzla @ 2012 11 06, 19:43)
ji serga depresija..

och, uzuojauta. tikrai sunki liga.

p.s. geriu alu, kepu netikra zuiki. Pradedu prisiminti ka dar gaminau orkaiteje. Nepamenu. Zuikis kazkoks keistas. Anksciau visada forma islaikydavo, o cia dabar. kazkoks rauksletas. nebeapvalutis kaip gaudavosi.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 15:15)
Gerai Druide sako ledo karalienė, bet tai užkeikė, kad siaubas. Jokių gerų žinių niekur.
PLanai g.gif  tie patys. Dar vieną IUI ir jei nepavyks taupom IVF pavasariui. Žiauru, bet tokia realybė.
P.S. nors dupho jau antra diena negeriu, bet (.)(.) vis vien skaudūs, o dar ir juosmeninis skausmas...kai raus mmm...Jaučiu maža nepasirodys.

s..... velnyte 4u.gif 4u.gif :

maide as tokiu atveju tikrai buciai kvietus , gal iskart ir nebutu ateme tik tam kartui, bet paskui gal dazniau patikrintu....
as savo kaimynams kur seniau gyvenau iskvieciau... kadangi pati soc. darba studijavau ir praktika atlikinejau tai zinojau kam paskambinti... bet ten vaikai buvo palikti vieni namie 5 ir 3m.... negalejau ziureti kaip jie ant gatves laksto, purvini suplyse, alkani...maziukui taip kojytes isklisusios buvo , bet motinai dzin buvo... vaikus ateme nes ji nepirma karta buvo palikus, juos vienus, kiti kaimynai paliudijo nu zodziu nes motina viena , pastoviai ten vyrai triuksmas alkoholis ... ten ta pavesine (namais nelabai galima pavadinti) buvo nuomojama... nors istikro nezinau gal ir grazino veliau.... bet siaubas ne gyvenimas vaikams...

druide kumsciai suspausti thumbup.gif

grim laikykis mergyt gulek ir lepink save 4u.gif

zuzla bet kaip greit laikas prabego .... ir atejo paskutine savaite , o po jos jau naujas gyenimas wub.gif

jautruole stiprybes tau darbukyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 11 06, 19:26)
Esu tikra kad jis tave supras  mirksiukas.gif  Tavo galimybės tikrai kitokios, juk ne iš paprasto tingėjimo taip sugalvojai smile.gif O ir šiaip šiuo klausimu esi auksinė marti  4u.gif Kitais klausimais turbūt irgi  rolleyes.gif

nežinau, ar auksinė blush2.gif mes beveik nebendraujam, nepažinojau jos sveikos..

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 06, 19:54)
och, uzuojauta. tikrai sunki liga.

p.s. geriu alu

kepu netikra zuiki. Pradedu prisiminti ka dar gaminau orkaiteje

tai jau tikrai, galiu tik įsivaizduot kaip vyrui sunku.

jungiuos drinks_cheers.gif turiu kažkokį avietinį mastau.gif
tikiuosi, rytojaus šl.tyimui įtakos neturės laugh.gif poryt pas gydytoją, jei ir šįkart pilną kainą paims, tai nu nafik unsure.gif

mmm, jaučiu kaip tau smagu dėl orkaitės smile.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 11 06, 20:01)
zuzla bet kaip greit laikas prabego .... ir atejo paskutine savaite , o po jos jau naujas gyenimas  wub.gif

4u.gif
kaip pati? kuo gyveni?
Atsakyti
man darbe viena kolege vos uzsiminus apie atostogas keikvienakart uzmeta, kad galiu bet kada susiorganizuot dveju metu atostogas. ir tokiu idomiu tonu. uzkniso, bet ka jau cia sakysi... kazkada po vieno delfio straipsniuko nevaisingumo tema issake nuomone, kad ko tos moterys i vaisingumo klinikas laksto, mazai su vyru lovoj dirba, kad nepastoja ir tada jau leklia i klinika - tip daugiau darbuotis ir kantrybes tik reikia.
nu tai ka darysi, kad zmogaus supratimas toks. nors jauna dar...
o siaip mano alinkoj, net ir tie, kurie ka pasakydavo, uzsmindavo ar paklausdavo del vaiku - jau seniai net nebeuzsimena. nes mastantys zmones pagalvoja, kodel tiek metu kartu gyvenant vaiku nera, nors ir gyvenamas plotas ir darbai ne uz minimuma yra...
o nemastantiems paaiskinimai nepades.
Atsakyti