Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko tėvo nėra, o kaip gi jo mama?

visada norejau kad ir pas mus taip.bet neiseina verysad.gif turbut galima teikt kad priklauso nuo issilavinimo lygio.kurie vertina visas vertybes.ne visi gali taip bendraut.jei neisejo neisejo,manau nereikia kaska irodinet ar kenkt,as tik uz gerus santykius.gaila kad nedaug dar tokiu zmoniu kurie graziai bendrauja.kolkas dar daug kietu lietuviu smile.gif
Atsakyti
labukas. As pati bandziau ieskoti mociutes.... bet ji, kaip ir dvyniu tevelis neparode jokio susidomejimo blush2.gif O cia NET 4kart per metus svetimas zmogus rodo demesi... gal veliau isivaziuos ir aplankys, skambins dazniau ax.gif nenutrauk rysio mirksiukas.gif nezinai, kaip pasisuks gyvenimas ...
Atsakyti
o man buvo taip:)
gyvenom su jo mama ,bet as isejau pas savo tevus pries gimdyma,ji turejo telefona,turejo adresa....ne karto neskambino ir tt....jo tevas su jo mama buvo issiskyres,pas ji nuvaziuodavom,kol kartu budavom,is jo taip pat nei a nei b....su vaiku tevu buvo visaip ir pykomes ir taikytis bandem,ir vel skyremes...galutiniam bendravom graziai,dukra ji mate paskutinius metus dazniau,na 4k,zinojo ji vardu....zodziu,kai jis mire,apie tai pranese draugai bendri,tada skambino ir mama ir tevas,sunku buvo nusprest,bet dukrai i laidotuves paemiau,jai buvo 5 metai,tada vaziuojant paklausiau ar zinai kas jis toks buvo,sako varda,pasakiau kad tetis,ji atsake as jo nepamenu(tuo metu jau 2 metus mes gyvenom su nauju teciu/)....zodziujau praejo 2 m po laidotuviu,su seneliu bendraujam tada,kada pati nuvezu i svecius ir pasibunam kazkiek,o tai buna kelis kartus i metus,nes ten netoli turiu drauge ,pas kuria paziuojant uzsuku ir pas ji...bendrauja graziai,pakalbina,bet ne daugiau,nei sveikina su sventem,nieko.
su ex mama blogiau,nes as jai jos nevezu,man nepakeliui:)))))ji atsiranda per kaledas,metines ir jos gimtadieni(pries tai pas kitus gimines isklausinejus kada) ,skambinant pasiulo nupirkt dovana,pasiulo atvaziuot ja pasiimt:)))))))tai as per kaldes ir mazosios gimtadieni uzsuku:)
ne piktybiska as(nors sirdyje labai pikta),bet supratau,kad taip yra geriau del dukros...dabar jai viskas paaiskinta,nenusukineju,nieko,mociute dukrai si egzistuoja tik skaiciavime kiek ju is viso turi,daugiau niekaip,nei prisimena,nei aplankyt nori,na o va pas seneli kazkaip karta yra prasiusiu nuvaziuot:))))))))
dabartinio draugo mama puikiai ja prieme,kaip sava,tikra,bendraja jos graziai,bet del mano siokiu tokiu santykiu su ja,matomes daug reciau,ir santykiu tarp ju like nelabai daug(cia jau mano kalte).na o mano tevai,jai visada buvo tikru tikriausieji,mylimiausieji ir tt.daug su jais ji budavo,tarpsniais daugiau nei namie su mumis,bet dabar jai 7m ir ji labiausiai megsta buti su savo tevais:)))))))))
Atsakyti
tokie tie gyvenimai nezinai kas kaip ka pakoreguos 4u.gif
Atsakyti
o ji mums ir pati kaz kaip neskambina, as ir nelendu. smile.gif
Atsakyti
mes bendraujam, ir gana gražiai, ir mane tai džiugina. Vis tik tai yra artimas man žmogus, nors praeity tikrai buvo ir skausmo nemažai, bet dabar jau praėjo, atvėso emocijos po skyrybų, ir anūkas yra tik vienas jai...
Atsakyti
smagu kad galima grazei bendraut ir sutart 4u.gif
Atsakyti
na, as vaikų seneliams leidžiu bendraut su anūkais, nors jie pas mane ir labai mažučiai (vienam 2m, kitam 10 mėn). Visad gerai sutariau su savo buvusio tėvais ir po to kai jis mus paliko santykių su jo tėvais negrioviau smile.gif Vis gi tai jų anūkai ir bendraut nori ir padeda šiek tiek ir aplanko, neretai ir aš pati jiems paskambinu ar parašau smile.gif
Aplanko tai vos kelis kartus per metus (emigravę) bei kai atvažiuoja tai nei vieno iš rankų nepaleidžia smile.gif O ir mano tėvai su jais gerai sutaria smile.gif
Mano vaikučiai turi iš abiejų pusių puikius senelius, tik tėvas niekam tikęs... Bet čia jau kita istorija kuri sukėlė daug skausmo ir pykčio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2012 10 17, 11:58)
Sveiki, turiu dilema. Auginu sunu. Jo tevas vaika paliko ir nieko nenori apie ji girdeti.  verysad.gif  Pripratau prie tokio gyvenimo, esu laiminga mama. Pradedu nauja gyvenima (na, jau pradejau). Bet stai atsirado buvusio mama. Na, ji kaip ir vaiko maciute. Kai atvaziuoja ir pinigeliu duos, ir zaisliuku atvez...bet atvaziuoja na...kokius du kartus i metus.. paskambina gal kokius 3-4 kartus i metus.  g.gif  as pati nenoriu labai jau bendraut, ja beveik nepazistu. Be to man aplamai keista tecio nera, o mociute yra..vaikas ja nepazista, kadangi ji retai buna. g.gif ar reikaliangas toks bendravimas? ka nors patarkite.  verysad.gif

Džiaukitės kad yra tokių močiučių.
Atsakyti
Jeigu močiutė elgiasi gerai, tai lai bendrauja, giminė visgi. Ex mama gyvena už poros km nuo mūsų, bet nesugeba nei paskambint anūkams, nei aplankyt. Pasimato per Kalėdas, kai ex nuveža. Ir vistiek sugeba moralą anūkėliams atskaityt, kam ex vadina vardu, o mano vyrą - tėčiu blink.gif
Atsakyti
as is tevo puses niekam i akis nelendu, bendrauju tiek kiek patys rodo iniciatyva, vaiko neslepiu, vaziuoja kai pati nori...
Atsakyti
su seneliais bendrauja daugiau negu su tėčiu rolleyes.gif
Atsakyti