o man buvo taip:)
gyvenom su jo mama ,bet as isejau pas savo tevus pries gimdyma,ji turejo telefona,turejo adresa....ne karto neskambino ir tt....jo tevas su jo mama buvo issiskyres,pas ji nuvaziuodavom,kol kartu budavom,is jo taip pat nei a nei b....su vaiku tevu buvo visaip ir pykomes ir taikytis bandem,ir vel skyremes...galutiniam bendravom graziai,dukra ji mate paskutinius metus dazniau,na 4k,zinojo ji vardu....zodziu,kai jis mire,apie tai pranese draugai bendri,tada skambino ir mama ir tevas,sunku buvo nusprest,bet dukrai i laidotuves paemiau,jai buvo 5 metai,tada vaziuojant paklausiau ar zinai kas jis toks buvo,sako varda,pasakiau kad tetis,ji atsake as jo nepamenu(tuo metu jau 2 metus mes gyvenom su nauju teciu/)....zodziujau praejo 2 m po laidotuviu,su seneliu bendraujam tada,kada pati nuvezu i svecius ir pasibunam kazkiek,o tai buna kelis kartus i metus,nes ten netoli turiu drauge ,pas kuria paziuojant uzsuku ir pas ji...bendrauja graziai,pakalbina,bet ne daugiau,nei sveikina su sventem,nieko.
su ex mama blogiau,nes as jai jos nevezu,man nepakeliui:)))))ji atsiranda per kaledas,metines ir jos gimtadieni(pries tai pas kitus gimines isklausinejus kada) ,skambinant pasiulo nupirkt dovana,pasiulo atvaziuot ja pasiimt:)))))))tai as per kaldes ir mazosios gimtadieni uzsuku:)
ne piktybiska as(nors sirdyje labai pikta),bet supratau,kad taip yra geriau del dukros...dabar jai viskas paaiskinta,nenusukineju,nieko,mociute dukrai si egzistuoja tik skaiciavime kiek ju is viso turi,daugiau niekaip,nei prisimena,nei aplankyt nori,na o va pas seneli kazkaip karta yra prasiusiu nuvaziuot:))))))))
dabartinio draugo mama puikiai ja prieme,kaip sava,tikra,bendraja jos graziai,bet del mano siokiu tokiu santykiu su ja,matomes daug reciau,ir santykiu tarp ju like nelabai daug(cia jau mano kalte).na o mano tevai,jai visada buvo tikru tikriausieji,mylimiausieji ir tt.daug su jais ji budavo,tarpsniais daugiau nei namie su mumis,bet dabar jai 7m ir ji labiausiai megsta buti su savo tevais:)))))))))