Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

Žoana, visų pirma užjaučiau dėl tokio gydytojo elgesio.
Niekaip nesuprantu, kaip taip jau iškart nurašo. Juk pvz. ruošiantis IVFui skystinančių vaistų ir negalima skirti, nes nukraujuosi punkcijos metu. Man visada skirdavo Aspiriną ir/arba fraxipariną po punkcijos. Netikiu, kad nustačius nėštumą, jeigu nebuvo vartoti vaistai, nieko nebegalima padaryti ir iškarti reik nurašyti į nuostolius gun_bandana.gif
Bet vaistus skirti tai galima!
Atsakyti
Pelargonija, prasitrink zinutes 4u.gif
Atsakyti
Neskubekime smerkti A., juk nezinome situacijos.
Gali buti tiesiog nesusikalbejimas. Net nesu tikra ar jis tikrai prognozavo prasta baigti, gal tiesiog mato kad nuo vaistu daugiau zalos nei naudos. Galiausiai nei mes tyrimus matem, nei gydyma skirti galim... Zoana,kreipkis I kita gydytoja pasitarti. Nestresuok, viskas galu gale bus gerai. Laikykis. Duok zinot kaip sekesi.
Atsakyti
sveikos gal galit man kas pakomentuoti atsakyma 4u.gif
APTT (s) 34,7 (28-40)
Atrankinis dRVVT (s) 29,6 (31,0-42,0)
Atrankinio dRVVT santykis 0,81 <1,2
Patvirtinantis dRVVT (s) 37,9 (30,0-37,0)
Patvirtinancio dRVVT santykis 1,13 <1,2
Normalizacijos santykis 0,72 <1,2
Išvada LA-NEIGIAMI
APC-R (s) 188,0 >120
anti beta2 GP1 IgGAM 0,229 NEIGIAMA ( <0,691)
AKA IgGAM 0,238 NEIGIAMAS (<0,519)

pati suprantu, kad viskas normos ribose, isskyrus tuos paraudonintus, ar jie svarbus ir kazka reiskia? gal kazkuriai buvo panasus rodikliai? pas joki daktara dar neuzsiregistravus ir neturiu kaas pakomentuotu. turejau du nesivystancius nestumus.
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 03 20, 11:36)
Laba diena,

Zoana, man vasara buvo lygiai tas pats... Pirmo tyrimo vienas rodiklis buvo virs normos. Kad suzinot pakartoto tyrimo rezultatus turejau eiti antradieni, o sekmadieni testas parode II... A. pareiske uzuojauta, kadangi nebuvau gerusi aspirino. Taip pat rasiau forume, prasiausi pagalbos ir patarimu... Deja, pirmadieni HCG rodes 50, treciadieni bebuvo 20, o penktadieni prasidejo persileidimas  verysad.gif  Paguoda tik tokia, kad turbut aspirino pagalba sekanti karta pastojau greit ir dabar laukiuosi sunelio  wub.gif

Labai panaši situacija, tik man HCG didėja puikiai. Ar po to atvejo pakartojote tyrimus, patvirtino diagnozę ir gėrei aspiriną iki nėštumo ir dabar, ar dar buvo skirti ir kiti vaistai? Sveikinu su nestuke.gif.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 20, 12:01)
Žoana, visų pirma užjaučiau dėl tokio gydytojo elgesio.
Niekaip nesuprantu, kaip taip jau iškart nurašo. Juk pvz. ruošiantis IVFui skystinančių vaistų ir negalima skirti, nes nukraujuosi punkcijos metu. Man visada skirdavo Aspiriną ir/arba fraxipariną po punkcijos. Netikiu, kad nustačius nėštumą, jeigu nebuvo vartoti vaistai, nieko nebegalima padaryti ir iškarti reik nurašyti į nuostolius  gun_bandana.gif
Bet vaistus skirti tai galima!

Noriu paklausti, ar tau irgi šis sindromas nustatytas ar šiuos vaistus (na, pvz. aspiriną) skiria po IVF procedūros, punkcijos ir be šio tyrimo, tam, kad būtų užtikrinta geresnė kraujotaka? O dėl gydytojo cinizmo ir empatijos stokos nebediskutuosiu, nes daugiau turbūt kalba patirtis ir faktai, nei kito supratimas. To trūksta daugeliui gydytojų, nepykstu, jiems patiems sunku, kai negali padėti.
Atsakyti
Žoana, kaip naujienos, ar buvai pas gydytoją?
Kelinta tau savaitė? Mačiau, senesnėse žinutėse rašei apie teigiamą HCG tyrimą 2012 spalį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle): 22 kovo 2013 - 07:37
Kalbėjau su Kryžauskaite - konsiliume nusprendė, kad turiu daryti tyrimus Kaune, nes Vilniuj kitu metodu daro ir jei teigiamas - tada kompensuos. Fantastika, dabar man reikia važiuot į Kauną, neįtikėtina.. Be to, gi tas vaistų vartojimas daro įtaką ir tyrimas greičiausiai bus neigiamas.. O kai Kaune bus neigiamas, tai dar jei reikėtų Kaune tvarkytis dokumentus, tai žiūrėk ir atsižvelgs.

Nežinau nei ką galvot, nei ką daryt..
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2013 03 22, 12:10)
Kalbėjau su Kryžauskaite - konsiliume nusprendė, kad turiu daryti tyrimus Kaune, nes Vilniuj kitu metodu daro ir jei teigiamas - tada kompensuos. Fantastika, dabar man reikia važiuot į Kauną, neįtikėtina.. Be to, gi tas vaistų vartojimas daro įtaką ir tyrimas greičiausiai bus neigiamas.. O kai Kaune bus neigiamas, tai dar jei reikėtų Kaune tvarkytis dokumentus, tai žiūrėk ir atsižvelgs.

Nežinau nei ką galvot, nei ką daryt..

manau tau kaunas nekartos tyrimo o remsis tais darytais pries nestuma.jei jie turejo nuokrypi.tai tada manau gausi kompensacija smile.gif nes nestumo netu daryti rezultatai yra iskreipti.ir juos daryti nestumo metu yra nesamone
Atsakyti
gal galite pakomentuoti AFS tyrimo rezultatus?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imagine: 23 kovo 2013 - 18:42
QUOTE(Imagine @ 2013 03 23, 18:36)

Tyrime iprastai normos nurodytos, pagal jas plius minus matosi.
bet visada butinai reikia gydytojo nuomones teirautis.
ka gavai? Ar siuo metu laukiesi?
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 03 23, 18:40)
Tyrime iprastai normos nurodytos, pagal jas plius minus matosi.
bet visada butinai reikia gydytojo nuomones teirautis.
ka gavai?  Ar siuo metu laukiesi?

pataisiau žinutę - įkėliau tyrimo atsakymus 4u.gif
šiuo metu nesilaukiu, bet jau nebežinau ko griebtis, kas liečia tyrimus apskritai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Imagine @ 2013 03 23, 20:36)
user posted image

Na man tai atrodo kad tyrimai visi normose. o pas gydytoja kada eisi? kad tyrimus paziuretu?
Atsakyti