Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

Ant siuntimo tikrai nebūtinaintai tas turi matytis. Man niekad nerašė wink.gif ėjau su korta. Bet nežiūrėjo jos net. Svarbu, kad ant siuntimo daktarė parašytų jog esi nestuke.gif ir kiek savaitėlių.

Sėkmės!
Atsakyti
ačiū už informaciją smile.gif parašysiu kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

po IVF proceduros buvau pastojusi, taciau nestumas nesivyste verysad.gif Dabar savavaliskai issityriau AFS, taciau pas gydytoja neinu ir neisiu, ketinu rudeni gal vel imtis veiksmu, keisiu gine turbut. Nesuprantu rezultatu, gal galit kas pakomentuoti? blush2.gif

LA2 37.8 (norma 30-37) Nukrypimas nuo normos +
AK beta2-glipop 0.481 neig.(-) (norma 0-0.607)
LA1 30.8 (norma 31-42) Nukrypimas nuo normos -
AK kardiolipina 0.431 neig.(-) (norma 0-0.618)

g.gif
Atsakyti
QUOTE(veidaknyge @ 2013 07 19, 12:00)
Sveikutes,

po IVF proceduros buvau pastojusi, taciau nestumas nesivyste  verysad.gif Dabar savavaliskai issityriau AFS, taciau pas gydytoja neinu ir neisiu, ketinu rudeni gal vel imtis veiksmu, keisiu gine turbut. Nesuprantu rezultatu, gal galit kas pakomentuoti?  blush2.gif

LA2 37.8 (norma 30-37) Nukrypimas nuo normos +
AK beta2-glipop 0.481 neig.(-) (norma 0-0.607)
LA1 30.8 (norma 31-42) Nukrypimas nuo normos -
AK kardiolipina 0.431 neig.(-) (norma 0-0.618)

g.gif

viskas gan aiškiai čia 4u.gif
LA2 vos nukrypęs nuo normos.
Daugiau pakomentuos daktarė, manau reiktų kartot ir žiūrėt ką antras rodo.

et kaip gaila, kad tokiu sunkiu keliu einant nepavyko išsaugot neštumo. Sėkmės ateity.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2013 07 19, 21:08)
viskas gan aiškiai čia  4u.gif
LA2 vos nukrypęs nuo normos.
Daugiau pakomentuos daktarė, manau reiktų kartot ir žiūrėt ką antras rodo.

et kaip gaila, kad tokiu sunkiu keliu einant nepavyko išsaugot neštumo. Sėkmės ateity.

Bet ka reiskia, idomu? Pas daktare nevaikstau dabar. Net nesiule tirtis, aspirina geriau ir tiek. Ar cia ta kraujo klampuma rodo? Nes sake, aspirinas nekenkia ir jis nuo to sindromo, jei ka.. Zodziu...Patys sau daktarai turim buti.
Atsakyti
QUOTE(veidaknyge @ 2013 07 25, 09:01)
Bet ka reiskia, idomu? Pas daktare nevaikstau dabar. Net nesiule tirtis, aspirina geriau ir tiek. Ar cia ta kraujo klampuma rodo? Nes sake, aspirinas nekenkia ir jis nuo to sindromo, jei ka.. Zodziu...Patys sau daktarai turim buti.

Net nuo mazu doziu aspirino padideja sirdies ydos rizika vaikui, kai aspirinas geriamas po 30 nestumo savaites. Todel gydytojas turi ivertinti kas yra mazesne blogyb, gerti aspirina su ta siek tiek padidejusia rizika sirdziai, ar persileidimo rizika del ASF. Noriu primint, kad cia merginom su asf, heparinu ir aspirinu gimsta grazus sveiki kudikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veidaknyge @ 2013 07 25, 10:01)

tai tu darei tyrimą jau gerdama aspiriną? g.gif
jei taip tai rezultatai gali visiškai neatitikt realybės.
Atsakyti
QUOTE(Prudas @ 2013 06 17, 10:48)
Turime ir mes frahiparine 0,3 ml.
Klaipeda. Parsivezeme visam neštumo laikotarpiui, o gydytojai nutraukė vartojima.
Tad jeigu reikia skambinkite 8-698-37230.

Vis dar turime 4u.gif
Atsakyti
Sveikos turiu itarima, kad pas mane tas pats AFS, pati jau apturejusi du persileidimus deje gyvenu uzsieni ir niekas manes netiria. Ar labai blogai bus jei vel pastojus gerciau aspirina?
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 07 25, 09:20)
Net nuo mazu doziu aspirino padideja sirdies ydos rizika vaikui, kai aspirinas geriamas po 30 nestumo savaites. Todel gydytojas turi ivertinti kas yra mazesne blogyb, gerti aspirina su ta siek tiek padidejusia rizika sirdziai, ar persileidimo rizika del ASF. Noriu primint, kad cia merginom su asf, heparinu ir aspirinu gimsta grazus sveiki kudikiai smile.gif

Migle, kaip tau einasi? Ar vartoji aspiriną, ar vis dėlto nutraukei?

Aš vakar buvau TA, atrodo, kad viskas normose, tik pilvelio gyventojas 9 d. skuba pirmyn. MM buvo labai reguliarios - 26 d. ir ne kitaip, tai max turėtų skubėt 2 d., bet manau, kad geriau pirmyn, nei atsiliktų. Gydytoja sakė, kad išsilygins, bet jei pagimdyčiau pagal pakoreguotą terminą, gautųsi puikią lapkričio 1 d. biggrin.gif

Klausiau dėl aspirino - buvau pas docentę Arlauskienę. Sako paskirta yra taip kaip paskirta, su tokiu vaistų vartojimu vystymasis yra sklandus, kodėl dabar turite imti ką nors keisti, geriausiai laikytis vieno gydytojo paskirto gydymo plano, o Abraitis specializuojasi toje srity.

Tai va, geriu aspiriną, leidžiuos ziborą ir nieko nekeičiu.

Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 07 25, 11:37)
Sveikos turiu itarima, kad pas mane tas pats AFS, pati jau apturejusi du persileidimus deje gyvenu uzsieni ir niekas manes netiria. Ar labai blogai bus  jei vel pastojus gerciau aspirina?

Aspirinas ne vitaminai. Persileidimo priezasciu gali buti ivairiu, ne tik asf. Siulyciau savigyda neuzsiimti ir issitirti. Kokioje salyje gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 07 25, 12:06)
Aspirinas ne vitaminai. Persileidimo priezasciu gali buti ivairiu, ne tik asf. Siulyciau savigyda neuzsiimti ir issitirti. Kokioje salyje gyvenate?

Gyvenu olandijoje, deje, cia tyrimai atliekami tik po trecio persileidimo.
Atsakyti