Įkraunama...
Įkraunama...

AFS-Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Limi @ 2013 09 22, 15:00)
Migle, žiūriu, jau pasimatymas su dukryte visai "ant nosies". Lauksime puikių žinių smile.gif

Tu irgi jau rimta riba perzengei! Smagu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mirkse6 @ 2013 09 22, 17:10)
Pagal Abraiti, jo nuomone  kaip ir ner to sindromo nes tyrimas vienas neigiamas , kitas teigiamas. Tyrimas darytas seniai. Buvau pries pora savaiciu pas Jursena. Jis perziurejo tuos pacius tyrimus sake yra.Daug vilciu nesuteike, nes dar skydliauke hipotiroidine, ir geltonkunio nepakankamumas. Bet sake reiks gerti asperina iki 37 savaites ir vaistus leistis nuo sirdutes veiklos. Sake tyrimu kartot ner prasmes,nes kompensacija gaut beveik neimanoma.

Och tu vargeli.. skydliauke zinok nieko baisaus, vaistus svarbu gerti ir dozes kontroliuot. Ar turi gera endokrinologa?

Kiek blogiau kad ASF diagnoze nepatvirtinta, tai bus kiek gydytoju tiek nuomoniu. Tai dabar svarbiausia pasirink gydytoja kuriuo labiau pasitiki (Abraitis? Jursenas?), susitark del nestumo prieziuros strategijos ir laikykis jo nurodymu nesiblaskydama. Siaip Abraiciu kalbant apie ASF as gal labiau tikeciau.
Atsakyti
Vaikstau pas Sidlauska del skydliaukes. Siuo metu 75 mg Ltyroksino paskirti.
Del Jurseno, kadangi ginekologe vistiek sake kad leisimes, nes 2 persileidimai buve, tai nuejau pasiziuret ka sakys, nes beskaitant radau kad kaikurios leidziasi vaistus nuo ovuliacijos, galvojau ir man gal taip patars, bet pasake nuo sirdutes veiklos.
Gal Abraitis ir teisus, endokrinologas ir sake galejo but nuo skydliaukes. Nezinau. Bet kadangi buna ir uzsleptu formu, gal pas mane kokia uzslepta.juk jei nebutu apskritai to sindromo,tai visi tyrimai butu neigiami, o dabar tai teigiamas , tai neigiamas.
Ir taip jau bijau paniskai nestumo juk gali visko nutikt.cia mano pirmas menuo bandymu, po labai ilgos pertraukos. Giliai sirdyje tikiuosi kad pastojau, bet gali but ir ne. Savijauta pacios tai idomi, bet gal nuo per didelio laukimo tu dvieju bruksniuku baigiu koki psichologini nestuma isivaryt. O dar islekus pas tvus i rajona, ner kur hcg pasidaryt, ryt butu pagal mano paskaicavimus 7 dp, tai kaip ir turetu hcg rodyt, nes nestumo testas , maciau yra 20 jautrumo maksimoj, bet savaite anksciau manau nerodys nieko.
Atsakyti
QUOTE(mirkse6 @ 2013 09 22, 19:10)
Pagal Abraiti, jo nuomone  kaip ir ner to sindromo nes tyrimas vienas neigiamas , kitas teigiamas. Tyrimas darytas seniai. Buvau pries pora savaiciu pas Jursena. Jis perziurejo tuos pacius tyrimus sake yra.Daug vilciu nesuteike, nes dar skydliauke hipotiroidine, ir geltonkunio nepakankamumas. Bet sake reiks gerti asperina iki 37 savaites ir vaistus leistis nuo sirdutes veiklos. Sake tyrimu kartot ner prasmes,nes kompensacija gaut beveik neimanoma.

Pas mane tokie tyrimai buvo, bet jeigu karta rode teigiama...reiskia yra.
Butinai vartok vaistus ir viskas bus gerai 4u.gif
Taip dariau ir turiu dvi damas lipancias ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkse6 @ 2013 09 23, 08:26)
cia mano pirmas menuo bandymu, po labai ilgos pertraukos. Giliai sirdyje tikiuosi kad pastojau, bet gali but ir ne. Savijauta pacios tai idomi, bet gal nuo per didelio laukimo tu dvieju bruksniuku baigiu koki psichologini nestuma isivaryt. O dar islekus pas tvus i rajona, ner kur hcg pasidaryt, ryt butu pagal mano paskaicavimus 7 dp, tai kaip ir turetu hcg rodyt, nes nestumo testas , maciau yra 20 jautrumo maksimoj, bet savaite anksciau manau nerodys nieko.

Tu ramiai, nesikarsciuok ir nevaryk dievo I medi smile.gif
Kibimui vidutiniskai pusmecio reikia, metai - irgi normalu. Uzsiimk kuom nors, sportuok, sveikai maitinkis, megaukis, vyru rupinkis - viskas bus gerai. Pamatysi.
Atsakyti
As zinau kad normalu. Tik mano gydytoja po sito pirmo jei nepastoju , sake duos savo vaistus. Neklausiau ka ji turejo omeni. Bet kadangi geriau iki siol duhastona, tai matyt gal kazka panasaus duos kokam folikului sprogdint ar augint. sake jei nepastoju atvaryt antra ciklo diena, matyt darys harmonus ir kazkoki kitoki gydyma taikys. Tai bandymams kaip ir neduoda daug laiko.
Atsakyti
QUOTE(mirkse6 @ 2013 09 24, 12:48)
As zinau kad normalu. Tik mano gydytoja po sito pirmo jei nepastoju , sake duos savo vaistus. Neklausiau ka ji turejo omeni. Bet kadangi geriau iki siol duhastona, tai matyt gal kazka panasaus duos kokam folikului sprogdint ar augint. sake jei nepastoju atvaryt antra ciklo diena, matyt darys harmonus ir kazkoki kitoki gydyma taikys.  Tai bandymams kaip ir neduoda daug laiko.

Na, matyt gydytoja zino. Arba ovuliacija pastimuliuos, ar gleivine paaugins, kad implantuotusi geriau. Siais laikais daug visokiu bedu yra gana lengvai issprendziamos. As irgi pastojau pp ovuliacijos stimuliacijos, beje ta cikla, kai uzmorsau dali tableciu osgert. Matyt savo laiko reikia islukt smile.gif. Nosi aukstyn, viskas jums bus gerai. Tik atsipalaiduokit ir megaukites procesu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi teks tirtis del AFS, labai tikiuosi, kad nieko neras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 09 24, 21:16)

o manau be reikalo, nes tada ieskos toliau, ir gali rast dar blogiau smile.gif
Siaip ar taip - sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2013 09 24, 21:16)

Kai man nustatė persileidimų priežastį, taip džiaugiausi, kad net genetikė stebėjosi (man ne AFS, bet genetinis kraujo krešumo sutrikimas - kurio simptomai ir pasekmės analogiški). Geriau žinoti priežastį, nes tada gali su ja kovoti.

O kodėl Tu tiriesi dėl AFS? Buvo nesėkmių ar tiesiog nesiseka pastoti?
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2013 09 25, 12:39)
Kai man nustatė persileidimų priežastį, taip džiaugiausi, kad net genetikė stebėjosi (man ne AFS, bet genetinis kraujo krešumo sutrikimas - kurio simptomai ir pasekmės analogiški). Geriau žinoti priežastį, nes tada gali su ja kovoti.

As turejus jau trys persileidimus, rado infekcija (paskyre vaistus jai gydyti, bet esu jiems alergiska, tai sake paskirs naujus) bei liepe issitirti gal prie visko ir AFS su skidliauke.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2013 09 25, 12:39)

greiciausiai tau leideno faktorius
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2013 09 25, 15:27)
greiciausiai tau leideno faktorius

Greičiausiai, kad taip jis ir vadinasi. Cielas dvi man geno mutacijas rado.

Markata, na trys jau daug. Mano anamnezėje keturi. Tikėkimės, kad greitai rasi priežastį ir viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti