Siuo meu laukiuosi dar tik kelios savaites, bet idomu pasidare, kad mano gine man israse recepta vaistam lyg aspirina, na ten kazkas trombo uzrasyta, kuriuos turesiu vartoti jei tik pajausiu tokius lyg i persalimo pozymius, na tokia savijauta, kad tuoj susirgti noresiu..tai liepe, jei tik pajauciu kazka panasaus, perku tuos vaistukus. Sake geriau sugert nei nesugert..tai cia tubut butu apsidraudimas del AFS
ka manot? tfu tfu nesu turejus persileidimu, tikiuosi ju nebus, bet ar blogiau nebus jei pagersiu as ta aspirina
QUOTE(Purpurine @ 2012 12 21, 15:46)
Siuo meu laukiuosi dar tik kelios savaites, bet idomu pasidare, kad mano gine man israse recepta vaistam lyg aspirina, na ten kazkas trombo uzrasyta, kuriuos turesiu vartoti jei tik pajausiu tokius lyg i persalimo pozymius, na tokia savijauta, kad tuoj susirgti noresiu..tai liepe, jei tik pajauciu kazka panasaus, perku tuos vaistukus. Sake geriau sugert nei nesugert..tai cia tubut butu apsidraudimas del AFS
ka manot? tfu tfu nesu turejus persileidimu, tikiuosi ju nebus, bet ar blogiau nebus jei pagersiu as ta aspirina 
Nepakenks
Linksmų Kalėdų
kad kitą met išsipildytų visų jūsų didžiausios svajonės...
mūsų išsipildė prieš 3 m kūčių išvakarėse... bet vis tiek vadiname savo pirmąją dukrytę Kalėdiniu stebuklu, Dievo dovana...
mūsų išsipildė prieš 3 m kūčių išvakarėse... bet vis tiek vadiname savo pirmąją dukrytę Kalėdiniu stebuklu, Dievo dovana...
Labas vakarelis
gal zinot ar Lt galima gaut clexane 6mg?
gal zinot ar Lt galima gaut clexane 6mg?
QUOTE(imarta @ 2012 12 26, 21:08)
paskambinkit į gintarinę vaistinę ir paklauskit...
O gal yra kas lankesi pas Jursena del AFS ? Noreciau atsiliepimu apie ji
QUOTE(aga&aga @ 2012 12 28, 15:14)
Geras daktaras ir jis nusimano apie afs, lankesi neviena mama turinti afs pas ji.
QUOTE(PaulaL @ 2012 12 28, 18:42)
Geras daktaras ir jis nusimano apie afs, lankesi neviena mama turinti afs pas ji.
Blogiausiai kad nezinau kur pas ji pakliuti , antakalnio ligonineje neprima ne nesciuju o paskambinus i Neliga pasake kad gyditojas kol kas neprima nauju klienciu
QUOTE(aga&aga @ 2012 12 29, 12:00)
Blogiausiai kad nezinau kur pas ji pakliuti , antakalnio ligonineje neprima ne nesciuju o paskambinus i Neliga pasake kad gyditojas kol kas neprima nauju klienciu
O koki gydimo metoda jis skyria visoms turbut ta pati, aspirina gerima iki 36 sav jai neklystu ir durtis i pilvuka
Ar cia kiekvienai invidualiai, atsiprasau jai kartoju savo klausimus bet dabar nezinau nei ko griebtis nei ka daryti
Vienas metodas yra :
Aspirinas 3 men iki pastojimo, pastojus asirina gerti iki 36 vaistus.
Leidziami vaistai iki gimdymo ir po jo 5 paros
QUOTE(PaulaL @ 2012 12 29, 14:03)
Vienas metodas yra :
Aciu Tau
Buciau dekinga jai dar kas parasys, jai kam buvo skirtas kitas metodas
Cia pagrindinis metodas, paskaityk afs temu yra nemazai...
QUOTE(aga&aga @ 2012 12 29, 13:26)
taip cia kitokio gydimo neisrasi.aisku gali rizikuoti tik su aspirinu.