Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2012 10 24, 14:55)
tad manau ir nera tikslo komentuoti tokias nuotraukas rolleyes.gif
rodyk tas nuotraukas kurias padarei jau pradejus dometis fotografija

jeeeeetau, taigi tik gyvūnėlius savo parodė bigsmile.gif pati rašė nekomentavimui.
nieko blogo tame nematau bigsmile.gif

aš netrukus augintinį turėsiu. Persimesiu prie gyvūnų fotografijos biggrin.gif Turėtų irgi fotogeniškas būti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 spalio 2012 - 14:15
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 12:08)
Po geros praktikos su cropu.

Tikrai taip smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 10 24, 14:55)
tad manau ir nera tikslo komentuoti tokias nuotraukas rolleyes.gif
rodyk tas nuotraukas kurias padarei jau pradejus dometis fotografija

Žmogus norėjo parodyt kokius grožius turėjo....... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 24 spalio 2012 - 14:15
QUOTE(Yvette @ 2012 10 24, 15:12)
jeeeeetau, taigi tik gyvūnėlius savo parodė

QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 24, 15:14)
Tikrai taip  smile.gif
Žmogus norėjo parodyt kokius grožius turėjo.......  doh.gif

net grizau atgal paskaityti. doh.gif Nugi tikrai. as vietoj "nekomentuoti" perskaiciau "pakomentuoti" doh.gif Atsiprasau Dinceli 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Gotte, aš gal sapnavau, o gal skaičiau, kad man adresą išsiuntei. Bet taviškio niekur nerandu. Trūksta. Galėtum brūkštelti?

Taip pat reiktų, kad Juratike atsilieptų
Atsakyti
Yvette , aš jau sakiau ir dar pakartosiu ir always kartosiu, DIEVINU TAVO KATINUKĄ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 24, 15:26)
Yvette , aš jau sakiau ir dar pakartosiu ir always kartosiu, DIEVINU TAVO KATINUKĄ... wub.gif

biggrin.gif mano vyrai jį irgi dievina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 spalio 2012 - 14:31
QUOTE(Yvette @ 2012 10 24, 15:28)
biggrin.gif mano vyrai jį irgi dievina

Aš saviškį irgi dievinau ir dievinsiu iki gyvenimo galo, bet mano pačios klaidos padarė meškos paslaugą.. verysad.gif

Va mano Edvardas... wub.gif Vistiek jis mano, ir vis po truputi jei eisim teisinga linkme, jis gryš namoooooooooooooooooo.... wub.gif

user posted image

Sena foto, bet vis žiūriu į jį ir žiūriu... Gaila, kad jis tikra to žodžio prasme nekenčia vaiko.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 24, 11:31)
fotografuoju, kasdien, nu gal kokia diena i savaite ir ne. Bet neturiu ko rodyt. Vat kas durniausia doh.gif I visus jusu komentarus issiklausau, bandau taisytis, kazka daryti, tiek kiek gebu ir kiek suprantu... Ne visada iseina, bet pastangu tikrai idedu, nors nezinau ar tai matosi istikruju smile.gif
Na, jei aš tokia užuomarša tamstą atsimenu ir konkretų kadrą bei tai, kad kažkas patiko, tai jau pasižymėjai lotuliukas.gif Nu juokas, alia dalis tiesos yra. Gi darbštumas matosi.
Kitą kart nesiprašyk pagyrų, ok? biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 24, 12:20)

cool bigsmile.gif

QUOTE(satzy @ 2012 10 24, 13:51)
Sveiki 4u.gif

zinau,kad ne i tema,bet gal yra norinciu pafotografuoti savaitgali vaikus smile.gif Nenorim brangiai moketi,bet ir ne uz aciu 4u.gif tai kreipiuosi i Jus 4u.gif pasidekoruosim kiema ir bus liuks wub.gif  4u.gif
Veiksmas Gargzduose 4u.gif jei transporto neturim,galesim pasiimti smile.gif
Cha biggrin.gif Gargždai biggrin.gif Aš tai branginykė, tai nesisiūlysiu biggrin.gif Bet kai pasitaupysit, kreipkitės, nesigailėsit biggrin.gif

O man tai gerai už daržą - pusę sumos kompensuoja valstybė (lyg čia nekrykštavau, kad įstojau į nuolatines doktorantūron?), plius vyras ne kasdien dirba, plius mazgė amžiais su sloga, tai išsisuku be auklių. Bet turiu numačius vieną auklytę "jeigu ką" cool.gif O šiaip nesu daugiau nei 90 Lt už daržą sumokėjus smile.gif Serga tai lengvai tfu tfu tfum tik sloga, bet va... dažnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 24 spalio 2012 - 14:47
Žiūriu čia gyvūnų valandėlė, reik skubintis parodyt, kad ir aš laikau tokį egzotinį...jūrų vėplį lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 15:45)
Na, jei aš tokia užuomarša tamstą atsimenu ir konkretų kadrą bei tai, kad kažkas patiko, tai jau pasižymėjai  lotuliukas.gif  Nu juokas, alia dalis tiesos yra. Gi darbštumas matosi.
Kitą kart nesiprašyk pagyrų, ok? biggrin.gif
cool  bigsmile.gif
Cha biggrin.gif Gargždai biggrin.gif Aš tai branginykė, tai nesisiūlysiu biggrin.gif Bet kai pasitaupysit, kreipkitės, nesigailėsit  biggrin.gif

O tai tas brangininke,tai kiek? biggrin.gif gal turim i kiaule taupykle tiek primete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satzy @ 2012 10 24, 15:01)
O tai tas brangininke,tai kiek? biggrin.gif  gal turim i kiaule taupykle tiek primete biggrin.gif

Parašysiu poniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 24, 14:51)

O siaube biggrin.gif Kaip gerai atrodo biggrin.gif labai įdomiai čia jį padarei smile.gif Dar paieškok, nepaleisk tokio modelio biggrin.gif
Atsakyti