Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 24, 23:30)
ten didelis galvos skausmas  doh.gif

Ooo.. kad nors kartą man taip galvą skaudėtų... tikrai žinočiau kokią ten tabletę įkišt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 25, 06:19)
Ooo.. kad nors kartą man taip galvą skaudėtų... tikrai žinočiau kokią ten tabletę įkišt.. ax.gif

daržų nenorim,yra mintis ko norėtume,bet pats galas ne mūsų tai negalim ax.gif lieka žolė,kuriai pjauti reiks traktoriuko ir ttt,dabar galvoju kas galėtų būti,kad nereikalautų dažno pjovimo g.gif gal balti dobilai?ar vis tiek juos reikia pjauti blush2.gif kitaip jau piktžolės žaliuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 05 25, 10:28)
dabar galvoju kas galėtų būti,kad nereikalautų dažno pjovimo g.gif gal balti dobilai?ar vis tiek juos reikia pjauti  blush2.gif kitaip jau piktžolės žaliuoja  doh.gif

Balti dobiliukai vešlūs, greit atauga ir daug žalios masės, ilgiau nenupjovus kemša žoliapjovę, tai turbūt jums netiks.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2013 05 25, 09:45)
Balti dobiliukai vešlūs, greit atauga ir daug žalios masės, ilgiau nenupjovus kemša žoliapjovę, tai turbūt jums netiks.

doh.gif jo parazitai kemša,yra pievoj keli plotai tai pora kart reik pravažiuot g.gif
nesugalvoju ką užsėti,kad neaukšta būtų g.gif
Atsakyti
Esu visiskai naujoke tiek darzo, tiek mulciavimo reikaluose. Pasidariau pora pakeltu lysviu. O mulciuoti galima viska ir svogunus, ir salotas, ir ridikelius? Nes prisejau visko po truputi i kiekviena lysve, tai manau patogu butu visa plota ir mulciuoti. Ar visi megsta ta mulciavima, tarkim krapai pralis? Gal jums juokingi mano klausimai, bet neturiu visiskai jokios patiries dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2013 05 25, 12:18)
Esu visiskai naujoke tiek darzo, tiek mulciavimo reikaluose. Pasidariau pora pakeltu lysviu. O mulciuoti galima viska ir svogunus, ir salotas, ir ridikelius? Nes prisejau visko po truputi i kiekviena lysve, tai manau patogu butu visa plota ir mulciuoti. Ar visi megsta ta mulciavima, tarkim krapai pralis? Gal jums juokingi mano klausimai, bet neturiu visiskai jokios patiries dar  smile.gif

http://nakvisa.blogs...nis-darzas.html
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 25, 13:47)

Puikus straipsnis. Man buvo labai įdomu paskaityti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Per sias lietingas dienas labai zole auga. Pro mulciu vietom lenda. Tai siandien per tokia dulksna prisiroviau pagrovi dilgeliu. ten ju gyvas velnias. Iki keliu jau aukscio. Uzmulciavau gabaliuka storu sluoksniu. Reiks prasyti vyro,kad su trimeriu ten prasieitu pagrioviu, tai nereiks man braidyti g.gif
Atsakyti
Nauja tema: http://www.supermama...howtopic=924396 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2013 05 25, 12:18)
Esu visiskai naujoke tiek darzo, tiek mulciavimo reikaluose. Pasidariau pora pakeltu lysviu. O mulciuoti galima viska ir svogunus, ir salotas, ir ridikelius? Nes prisejau visko po truputi i kiekviena lysve, tai manau patogu butu visa plota ir mulciuoti. Ar visi megsta ta mulciavima, tarkim krapai pralis? Gal jums juokingi mano klausimai, bet neturiu visiskai jokios patiries dar  smile.gif

Krapai tikrai nepralis. Cesnakai islenda. O kitka geriau mulciuoti kai isdygsta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti