Įkraunama...
Įkraunama...

Miegantis vyras man kančia...

QUOTE(Raduga @ 2007 02 13, 10:02)
Turi teisę, žinoma. Sakyk, kad pasiklotų. Prieš eidamas miegot. Tai ir barnių nebus.

O tai nejaugi Jum nebuna, kai uzmiegi netiketai su knyga ar prie televizoriaus?Pvz belaukiant kol vyras gris is kokio firmos vakaro ar dar is kur nors. blink.gif
Papildyta:
Mes gyvenam 1 kambario bute, tai tas kambarys ir svetaine, ir sveciu kambarys, ir miegamasis.
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 02 13, 09:46)
Pastebejimas: iki 4 rasiau darba, ir tikrai ne del saves, jis buvo bendras. Ta prasme jis buvo mano vaikino labiau nei mano, bet as kazkodel turiu iki 4 aukotis ir rasyti darba viena ir dar po to gultis ant grindu kaip suniukas koks?  blink.gif tai gal pagal jus man kampe pasikloti dekiuka?  blink.gif jug lovos tai jis nepaklojo

Manau, kad cia gvildenama ne miego ir pazadinimo problema, o vyruko charakterio savybes. Tuomet tau reiketu is vakaro stebet ka jis daro ir ispet, kad paklotu lova. Ir velgi ne su pagieza, o maloniai. Juk geras tonas kalnus nuvercia. Na nebent jis yra didelis egoistas. Bet jeigu zmogui rupi kitas zmogus jis yra linkes prisitaikyt. Tikriausiai buna kitokiu momentu kai jis ka nors padaro del taves. Ar nebuna...
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 02 13, 11:21)
Manau, kad cia gvildenama ne miego ir pazadinimo problema, o vyruko charakterio savybes. Tuomet tau reiketu is vakaro stebet ka jis daro ir ispet, kad paklotu lova. Ir velgi ne su pagieza, o maloniai. Juk geras tonas kalnus nuvercia. Na nebent jis yra didelis egoistas. Bet jeigu zmogui rupi kitas zmogus jis yra linkes prisitaikyt. Tikriausiai buna kitokiu momentu kai jis ka nors padaro del taves. Ar nebuna...

Toks atvejis buvo tik karta, kad as ejau 4 nakties miegoti ir del to karto jis iki dabar gailisi ir kencia, nes suvokia, kad tuo atveju nusikalto jis g.gif bet gvildenu as cia tai, kad kai jis miega, jis buna grubijanas blink.gif nes negaliu nei prisiglausti nei apkabinti unsure.gif as jo gi nezadinu, ir jis is tikro net nepabunda, nes ryte nieko nepamena kad yra ka sakes unsure.gif bet per miegus visad pavaro mane lauk verysad.gif o man taip norisi silumos (ne kunui, o sirdelei) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 02 13, 11:26)
as jo gi nezadinu, ir jis is tikro net nepabunda, nes ryte nieko nepamena kad yra ka sakes 

Tai juo labiau negali kaltint, žmogus gi ne iš blogos valios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 13, 11:31)
Tai juo labiau negali kaltint, žmogus gi ne iš blogos valios  bigsmile.gif

Gal as tiesiog per daug romantska, bet kazkodel man atrodo, kad jei zmogus myli, jei esi jam reikalinga, tai ir miegodamas prie taves glausis kaip kaciukas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 02 13, 11:43)
Gal as tiesiog per daug romantska, bet kazkodel man atrodo, kad jei zmogus myli, jei esi jam reikalinga, tai ir miegodamas prie taves glausis kaip kaciukas  blush2.gif  wub.gif

Oi baik, kiekvienas gi savaip. Kitas ir patį mylimiausią per miegus apspardyt gali (pavyzdžiui, aš) bigsmile.gif jei žmogaus trūkumų tik tiek, tai čia tas pats kas nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 13, 11:53)
Oi baik, kiekvienas gi savaip. Kitas ir patį mylimiausią per miegus apspardyt gali (pavyzdžiui, aš) bigsmile.gif jei žmogaus trūkumų tik tiek, tai čia tas pats kas nieko  mirksiukas.gif

Tai as jau supratau tai blush2.gif db jei uztrunku, tai atsiguliu salia, atkisu sikniuka, tai dazniausia jis pats pasisuka kazka burbedamas ir apkabina wub.gif dabar jau del kaldros nesipesam ar pan blush2.gif bet jei dar karta uzmigs nepaklojes lova, tai zinokis tikrai ismesiu is lovos lotuliukas.gif nes ant grindu nepatogi, tuolab kai patalyne visa lovos viduje rolleyes.gif
Atsakyti
ojei mergyt
Gerai kai didesniu rupesciu ner bigsmile.gif pati lova pakloji vakare i r ne beda biggrin.gif
atskira kaldra turi kad nesusaltum ax.gif o kai jau reikalu yr wub.gif tai nei atskira kaldra nei atskiras kambarys nesutrugdo drinks_cheers.gif wub.gif
Mes irgi vieno kamb bute gyvenam blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 02 13, 11:43)
Gal as tiesiog per daug romantska, bet kazkodel man atrodo, kad jei zmogus myli, jei esi jam reikalinga, tai ir miegodamas prie taves glausis kaip kaciukas  blush2.gif  wub.gif

aha pabandyk mane be wub.gif pasiulymo pazadint g.gif
Tokiu dalyku prisneku,bet esam susitare kad naktiniai pokalbiai- tipo nepakaltinami
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2007 02 14, 23:10)
ojei mergyt
Gerai kai didesniu rupesciu ner bigsmile.gif pati lova pakloji vakare i r ne beda biggrin.gif
atskira kaldra turi kad nesusaltum ax.gif o kai jau reikalu yr wub.gif tai nei atskira kaldra nei atskiras kambarys nesutrugdo drinks_cheers.gif  wub.gif
Mes irgi vieno kamb bute gyvenam  blush2.gif

Na yra ir kitu problemu, tik su jom kitaip kovojama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 05 09, 12:59)
Na tai tokia ir beda, kad kai jis uzmiega tai as jam nebereikalinga  verysad.gif diena jis svelnutis gerutis ir pan, bet nakti...Tai norejau paklaust ar cia man reik kazkaip gudrybem prisitaikyt ar megint ir savo branguji pakeist?  unsure.gif

maniskis tai dar baisiau, kai miega, atrodo kad ne mano pupulis, o kaskoks marsietis, dar ne tokiai zodziais apipila, tik pas mus atvirksciai, as atsikeliu anksciau, o jis dar gali miegot nors ir visa diena, matomes kas du menesius kaskur ir ta savaite ar dvi labai brangios, o jis cia miega puse dienos, is prigimties tokia esu, atsikeliau as atsikels vissi, bet tenka taikytis, jis grysta pailset, todel turiu gerbt jo ramybe, bet vistiek gudrauju, geriausiai pavyksta prikelt su kava ir pusryciais i lova, bet ir tai ne visada, kartais viskas taip ir lieka salt
Atsakyti
Maniskis irgi kartais buna grubijanas...viena karta tai kad apreke kad ji pazadinau..nors nei zadinau nei ka..o tik netycia gal sujudinau,kai keliausi isjungti kompiuteri(per kuri ziurejom filma,ir kurio nebaigem,nes jis uzmigo..tai pamaniau isjungsiu,ir pati migsiu)..ir dar plius apkaltino visai nebutais dalykais(atseit dar ir specialiai garsa padidinau,ir siaip visokius nutikimus pradejo prikaisiot..zodziu isiliejo kaip reikiant..ir vien del to kad netycia sujudinau...Oi tada pikta buvau..bet labiau tai su uzgauta sirdute,kadjis taip negraziai su manim.. verysad.gif
Bet dabar as ji suprantu,seniau man miegas buvo sventas..irgi pykdavau kai kas prizadindavo..bet cia buvo labai senai taip..o dabar tai maniskis gali ir vidury nakties mane pazadint as visad jam nusisypsau,apsikabinu ir duodu butuka.. wub.gif ir toliau snaudziam..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ATA_: 15 vasario 2007 - 12:10
QUOTE(ATA_ @ 2007 02 15, 13:04)
Oi tada pikta buvau..bet labiau tai su uzgauta sirdute,kadjis taip negraziai su manim.. verysad.gif

As butent del to ir pykstu, kad taip negraziai prikalba, nors dazniausia nei minties neturiu jo zadinti verysad.gif skaudu, kai taip siurksciai elgiasi verysad.gif nes as tai visad pasiruosusi pamurkseti kai jis mane apkabina wub.gif
Atsakyti