sveikos, gal kuri galesite pakonsultuoti
as esu motinystes atostogose, dabar vaikiukui2,5m
vyras iki spalio buvo bedarbis
rugseji susitvarkeme dokumentus soc pasalpai ir kompensacijoms
spali jis isidarbino pusei darbo dienos, ne birza pasiule,o pats susirado darba,kai vaziavo darbintis ta pacia diena paskambino is darbo birzos,kad ateitu,o jis pasake,kad nuo siand idarbina mane,sako tai mes matysime sistemoje,aciu ir viso gero
as iskart po jo isidarbinimo paskambinau i soc skyriu,pranesiau,kad vyras isidarbino,sake,kad uzfiksavo ir db ateiti reikia tik lapkriti ir atsinesti pajamas uz spali vyro(jo nepilnas pirmas menesis isdirbtas buvo)
nuejo jis lapkriti su pazyma apie atlygnima uz spalio men,sako matau,kad jums iki gruodzio paskaiciuta pasalpa,nerado mano papkes ir visu duomenu(nes pries tai as pas juos dokumentus tvarkiausi),pasiliko ta jo pazyma pas save,uzsirase mano ir jo nr ir sako jei reiks ateiti anksciau paskambinsim,o jei ne tai ateikit tik gruodi ir kartu atsinesti pazyma uz spali,,,
kaip ir viskas gerai(tik keista man,kad jis isidarbino,o mums neperskaiciuoja pasalpos) ir kitas labai man rupimas dalykas,kad dabar paskaitinejau,jis tai dirba tik puse darbo dienos,o birzoj kaip ir nebestovi kaip as suprantu,nes niekas jam nebeskambino,,,ar nenuims mums soc pasalpos ir kompensaciju?tik gal kai nunese pazyma butu kazka uzsimine soc skyriui..
daug prirasiau,tikiuosi,kad aiskiai ir kasnors zinote,kaip cia yra,aciu labai,nes man jau neramu