Įkraunama...
Įkraunama...

2010 Klaipėdos mamytės. Vis dar plepam:)

labas smile.gif

Kadangi turbūt daugelis mūsų neapsieina be vaistukų šiuo metų laiku, gal norit jungtsi prie užsakymo iš vokiečių vaistinės. kaip jau buvau minėjus, dauguma vaistukų per pus pigiau., tarkim aš visad perku ACC, Ambroxal sirupa, Isla moos ir nuo tempos, welwdos produkciją pagrinde.
dabar pabandysiu vaikus gydyti šiuslerio druskomis smile.gif
SM yra tema apie tą vaistinę su nuorodomis:
http://www.supermama...howtopic=870960

O pati vaistinė čia:
http://www.unserekleineapotheke.de/

Siuntimas 10eur, bet pirksiu kai susirinks bent kokios 7 norinčios. Dabar esam 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 06, 23:24)
mūsiškiui nespėja atsibosti matyt, lanko per mėnesį po kelias dienas, ir tai tik iki pietų, tai jam kaip pramoga, pažaidžia su vaikais ir viskas, nejaučia dar matyt didelio išsiskyrimo  smile.gif
pasveiks kadanors reikės vis tiek vesti verysad.gif  darbai jau mane spaudžia huh.gif grupėj esam vieni tokie kurie praktiškai nelankom, nesuprantu kaip kiti taip atsilaiko mastau.gif

mes darzelyje bunam 5val 9-14,tai atrodo irgi nedaug lauke buna daugiau nei val miega apie val pietus,bet vat kai reikia issiskirti labai skaudi akimirka unsure.gif vis tikiuosi kad praeis siandien va po atostogu buvo jai vel sunku sake geriau su mama namie,mes irgi neinam pastoviai nes ligoms neatsilaikom vistiek
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 06, 22:24)
mūsiškiui nespėja atsibosti matyt, lanko per mėnesį po kelias dienas, ir tai tik iki pietų, tai jam kaip pramoga, pažaidžia su vaikais ir viskas, nejaučia dar matyt didelio išsiskyrimo  smile.gif
pasveiks kadanors reikės vis tiek vesti verysad.gif  darbai jau mane spaudžia huh.gif grupėj esam vieni tokie kurie praktiškai nelankom, nesuprantu kaip kiti taip atsilaiko mastau.gif

gal tik atrodo, jog kiti atsilaiko..gal veda biski ir turincius ligu pozymiu g.gif nes pamenu kai mes buvom maziuku grupej, tai tikrai daug serganciu budavo..mamytres vis sakydavo 1sav darze, 2 sav namie doh.gif Dziaugiuos, kad siemet mes jau maziau sergam, tiksliau ligos visai nerimtos.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 07, 14:13)
gal tik atrodo, jog kiti atsilaiko..gal veda biski ir turincius ligu pozymiu g.gif nes pamenu kai mes buvom maziuku grupej, tai tikrai daug serganciu budavo..mamytres vis sakydavo 1sav darze, 2 sav namie  doh.gif Dziaugiuos, kad siemet mes jau maziau sergam, tiksliau ligos visai nerimtos.

auklytė guodė kad kitą metą bus lengviau kai iškels iš lopšelinukų, nes ten beproto karšta todėl ir serga unsure.gif gerai būtų kad būtų bent nerimtos ligos, o mums kaip sloga taip ir laringitas, paskutini kart tik pavyko be laringito, šįkart kol kas laikosi dar, bet duodu kažkokius dar vaistus nuo alergijos, gal todėl ir neloja, nepaburksta ten gerklėj kažkas unsure.gif vienu žodžiu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 07, 09:50)
Siuntimas 10eur, bet pirksiu kai susirinks bent kokios 7 norinčios. Dabar esam 4 smile.gif

Aš ten "lengvai pavaikščiojau" biggrin.gif Tai pirmiausia bėda, kad su vokiečių man total košmar doh.gif O kitas dalykas, taip ir nesupratau, ar tikrai pigiau.... Kai gal pora litukų. Bet gal aš nesuprantu čia ko nors mastau.gif

Labukas 4u.gif
VISAS IR VISUS SU PRAĖJUSIOM GRAŽIAUSIOM METŲ ŠVENTĖM newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2013 01 07, 22:55)
Aš ten "lengvai pavaikščiojau"  biggrin.gif  Tai pirmiausia bėda, kad su vokiečių man total košmar  doh.gif  O kitas dalykas, taip ir nesupratau, ar tikrai pigiau.... Kai gal pora litukų. Bet gal aš nesuprantu čia ko nors mastau.gif

Labukas  4u.gif
VISAS IR VISUS SU PRAĖJUSIOM GRAŽIAUSIOM METŲ ŠVENTĖM  newyear.gif  000054.gif

vokiečių ir aš nesuprantu, tad ieškau įrašydama pavadinimą ar sudedamąją dalį.
O dėl pigumo, tai žiūrint ko ieškot. Homeopatinių neperku, nes tikrai vos litu kitu pigiau, bet tarkim ACC 20vnt kainuoja apie 8lt, o pas mus apie 17lt, isla mint ten uz 120vnt moku apie 28lt, o pas mus 60tab tiek kainuoja. perku zvakutes nuo uzdegimo vos uz 10lt, kai cia moku po 30lt, nuo kosulio sirupas apie 5.5lt iseina
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2013 01 07, 23:55)
Aš ten "lengvai pavaikščiojau"  biggrin.gif  Tai pirmiausia bėda, kad su vokiečių man total košmar  doh.gif  O kitas dalykas, taip ir nesupratau, ar tikrai pigiau.... Kai gal pora litukų. Bet gal aš nesuprantu čia ko nors mastau.gif

Labukas  4u.gif
VISAS IR VISUS SU PRAĖJUSIOM GRAŽIAUSIOM METŲ ŠVENTĖM  newyear.gif  000054.gif

aš irgi užmečiau akį tai dėl pigumo suabejojau, pridedi siuntimą ir tas pats, o su tais vaistais doh.gif jau ir taip visą dėžę turim, aš geriau kai reikia ir nusiperku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 09, 10:56)
aš irgi užmečiau akį tai dėl pigumo suabejojau, pridedi siuntimą ir tas pats, o su tais vaistais  doh.gif jau ir taip visą dėžę turim, aš geriau kai reikia ir nusiperku  ax.gif

čia jau kaip ir minėjau, žiūrint ką perki. Mes kadangi tokį kaip islamoos 120tab, kai sergam tai labai greit sunaudojam, o kainos skirtumas 30lt, o siuntimas vos kokie 5lt smile.gif
nors žinoma, su tais internetiniais pirkimais kartais užsiperki ir ko gal nereikia, bet man kažkaip " nestovi" mokėt mūsų vaistinėse tokių kainų. Juk vaistai reikalingi, kad pasveikt, o antkainiai nežmoniški. tarkim dabar, man ginė nustatė uždegimą, išrašė žvakutes, sumokėjau apie 40lt, o vokiečiuose jos vos 10lt. Pasijaučiau apiplėšta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 09, 12:24)
čia jau kaip ir minėjau, žiūrint ką perki. Mes kadangi tokį kaip islamoos 120tab, kai sergam tai labai greit sunaudojam, o kainos skirtumas 30lt, o siuntimas vos kokie 5lt smile.gif
nors žinoma, su tais internetiniais pirkimais kartais užsiperki ir ko gal nereikia, bet man kažkaip " nestovi" mokėt mūsų vaistinėse tokių kainų. Juk vaistai reikalingi, kad pasveikt, o antkainiai nežmoniški. tarkim dabar, man ginė nustatė uždegimą, išrašė žvakutes, sumokėjau apie 40lt, o vokiečiuose jos vos 10lt. Pasijaučiau apiplėšta  doh.gif

Užsispyrele apie kokias zvakutes kalbi konkreciai?

Atsakyti
QUOTE(ingeleee @ 2013 01 09, 20:27)
Užsispyrele apie kokias zvakutes kalbi konkreciai?

apie kolotrimazolio 200mg zvakutes
http://www.unserekle...e8e970695eaa5d5
Atsakyti
sakykit, jūs savo vaikus ant bendro vc sodinat ar vis dar ant puoduko? laugh.gif maniškiui kažkaip stebuklingai pavyksta apvirsti su tuo puodu g.gif gal per sunkus jau lotuliukas.gif bet kažin ar sugebės jau užsirioglint ant to laiptuko kad vc dasiektų lotuliukas.gif ot klausimas man šiandien neduoda ramybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 17, 12:34)
sakykit, jūs savo vaikus ant bendro vc sodinat ar vis dar ant puoduko? laugh.gif maniškiui kažkaip stebuklingai pavyksta apvirsti su tuo puodu  g.gif gal per sunkus jau  lotuliukas.gif bet kažin ar sugebės jau užsirioglint ant to laiptuko kad vc dasiektų  lotuliukas.gif ot klausimas man šiandien neduoda ramybės  biggrin.gif

manasis jau turbūt metai, kaip ant bendro daro. Jis tiksliau, į puoduką beveik ir nedarė
Atsakyti