QUOTE(MeSsS @ 2013 08 19, 13:47)
o kokią pirkai? iš brangesnių? vis galvoju tos pigesnės ar nebus labai skystos
kai pas mus vienas virėjas vyras tai reikia kad laikytų
būtų įdomu pažiūrėt realiai, bet jaučiu klaipėdoj nerasiu žaislų parduotuvėse 
sveikos
aš savo mažąjai ir nupirkau virtuvėlę, pirkau plasmasinę, ir tokią ne iš brangiųjų, tai pasigailėjau, nes suklero sutižo, dar kai du vaikai tai ji greit susilamdė.Nu bet jau mano grynai skysta, pavadinčiau "jysko" kokybės
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 20, 18:13)
gal tada reikia pasižvalgyti plasmasinės, laiko "turiu" pirksiu vis tiek internetu tai nieko čia nepačiupinėsi
oj kiek reikalų su tom panom, ir leliukų reikia, ir virtuvės reikia
va didžiąjam tik mašinos, paprasčiau 
Bige vaiku isparduotuvej esu macius nebrangiai ir gera mano akimis. P.s. Laba diena. Manes cia jau turbut nieks neprisimena, bet neesme, gal kieno nors vaikai lanko darza pusaitej?
QUOTE(Požiūris @ 2013 08 21, 08:48)
Bige vaiku isparduotuvej esu macius nebrangiai ir gera mano akimis. P.s. Laba diena. Manes cia jau turbut nieks neprisimena, bet neesme, gal kieno nors vaikai lanko darza pusaitej? 
ir dar kaip prisimena
vaikų išparduotuve
o virtuvėlė nebloga, bet nuotraukoj žiūrint kokia maža
Sveikos
Mano šeimininkutė nuo Kalėdų "darbuojasi" prie tokios (skiriasi tik spalva ir bent jau šitoje nuotraukoje priedų mažiau.

Pasiteisino visu 100 proc. Bijojau, kad plasmasinė neatlaikys, bet šita tikrai tvirta.Nemažai priedų buvo.Tik nežinau kiek jie tikrai prie virtuvėlės buvo, nes pirkau iš SM mamytės, kurios berniukas gavo tokią dovaną, kurią po mėnesio pardavė
bet ir šitoje nuotraukoje matau dalį priedų, tai matyt kartu prie virtuvėlės būna. Mildutei patinka, kad yra tikroviški garsai
, o viryklė "dega" t.y. šviečia raudonai. Tik, va, vandenuko į kriauklę nepilam, nes tada namai plaukia
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 19, 13:40)
parsiuke tu buvai pirkus virtuvėle? medine ar plasmasine? verta pirkt kažin mažajai?
nors A dabar labai nori irgi tokios 
Mano šeimininkutė nuo Kalėdų "darbuojasi" prie tokios (skiriasi tik spalva ir bent jau šitoje nuotraukoje priedų mažiau.

Pasiteisino visu 100 proc. Bijojau, kad plasmasinė neatlaikys, bet šita tikrai tvirta.Nemažai priedų buvo.Tik nežinau kiek jie tikrai prie virtuvėlės buvo, nes pirkau iš SM mamytės, kurios berniukas gavo tokią dovaną, kurią po mėnesio pardavė
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 21, 16:07)
ir dar kaip prisimena
vaikų išparduotuve
kažin ar maniškius kas nors pirktų
atiduočiau nebrangiai, nes baigia namus nugriaut, mama iš proto išvaryt...
gal tikrai reikės paieškot laiko ir "gyvai" kąnors apžiūrėt 
vaikų išparduotuve
Nu tipo net susinepatoginau
Siandien ir as mielai saviski i vaiku isparduotuve buciau pridavus. Tie puponautai velnio ismislas. Gavo 3 prie kasos, namie jau kelis turi ir dar driso bliaut, nes norejo balto, o balto negavo. Taigi ejau uz pinigus dar du pirkt, kol balta istraukem
Biski issikroviau
Nu, blmeba, negi nieks nelankot pusaites.
O manosios tos pupos nesudomino
Pavartė, sako - neatsidaro ir numetė šalin.Ramu
kol iki kinderių neateinam
mums irgi dzin balalaika tie puponautai, o ir šiaip didysis jau supratingas, būna kad visai normaliai sureaguoja kai pasakai kad šiandien nieko nepirksim
bet va mažoji parduotuvių siaubūnė, eina šluodama lentynas
košmaras...viskas vėl iš naujo, kol dičkis tapo žmogum vargom nes super judrus, mažoji neatsilieka, tik dar mandresnė
o galvojom nu negali abu tokie būt
pasirodo gali
Limar graži virtuvė tikrai
Papildyta:
mes svirpliuką lankom, aš labai džiaugiuosi kad nepabėgom
ėjom į lopšy kartu su Liepa, pamiršau koks buvo mamos nikas
ersė, fotografė
dabar į kitą grupe perkels, bet nepergyvenu, aukletoja sakė į gerą grupe eisim
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2013 08 21, 20:13)
Nu, blmeba, negi nieks nelankot pusaites.
Taip noretus pletku apie aukletojas. 3 dienos darze vaika padare zliumba ir nervu kamuoliu. Siandien jau prie duru priejes pradejo gailiai kukciot. Nieko nuostabaus, aukletoja net man paciai geru emociju nekelia. O lopsyje i grupe lekdavo net bucki pamirses duot 
QUOTE(MeSsS @ 2013 08 22, 09:13)
mums irgi dzin balalaika tie puponautai, o ir šiaip didysis jau supratingas, būna kad visai normaliai sureaguoja kai pasakai kad šiandien nieko nepirksim
košmaras...viskas vėl iš naujo, kol dičkis tapo žmogum vargom nes super judrus, mažoji neatsilieka, tik dar mandresnė
pasirodo gali
Papildyta:
ėjom į lopšy kartu su Liepa, pamiršau koks buvo mamos nikas
ersė, fotografė
dabar į kitą grupe perkels, bet nepergyvenu, aukletoja sakė į gerą grupe eisim 
Papildyta:
Nu nieko, gal ir mes apsilsim kojas. Anksciau pusaites temoj rase, kad daug maz visos aukletojos geros. Nu siandien malonesne pasirode. Bus matyt
QUOTE(*limar* @ 2013 08 21, 19:18)
Sveikos

mes ir tokia turim, tik raudona
QUOTE(parsiuke @ 2013 08 22, 20:16)
tai pala, kaip jin vadinasi?