adrija -
kirbe- grazu,idomu
o tas betmenas ten paisytas ar kaip?
muzikos mokytojai tortukas-labai sauni ideja
adrija -
adrija -
taip...betmenas tiesiog nupieštas dažais.......
adrija,nerealu......
adrija,nerealu......
kirbe
nesupratau , kas čia gali būt juokinga
, tiek pastabų prirašiau , o ji mat šaipos
prašom atsižvelgt į pastabas ir pasitaisyt
1,o tai ką tokio blogo padarė tas vargšas Augustas
, kad vienas 8 metus negyvenamoj saloj tupės
2,nu nežinau , gal ir neblogas jis man , bet gal gražiau būtų 2 atskiri tortai , niekaip negaliu suprast , kodėl žmonės užsakinėja ne du tortukus , bet du suplaktus į vieną , kaži , gal jiems atrodo , kad taip pigiau
3,šitą tai imčiau be kalbų , jau vien vaizdelis to vyriškio mane bais laimingą padarytų
4,eilinis meškutis , ant eilinio 1 meto torto , kažko taip man jo pagailo
5,užrašą pamačiau ir šitas tortas man iškart patiko , labai labai
6,nu žiūriu visai normaliai mūsų senjoros gyvena , kad gali sau tokias skrybėlaites leist
7,baisus tortas, taigi čia šerniuko lavonėlis ..., nu , bet vis geriau , kad tortas, o ne tikras vargšas šerniokas
@adrij@
nu , bet gėlė , tai kažkas tokio , ko pamiršt dar greit negalėsiu
1,o tai ką tokio blogo padarė tas vargšas Augustas
2,nu nežinau , gal ir neblogas jis man , bet gal gražiau būtų 2 atskiri tortai , niekaip negaliu suprast , kodėl žmonės užsakinėja ne du tortukus , bet du suplaktus į vieną , kaži , gal jiems atrodo , kad taip pigiau
3,šitą tai imčiau be kalbų , jau vien vaizdelis to vyriškio mane bais laimingą padarytų
4,eilinis meškutis , ant eilinio 1 meto torto , kažko taip man jo pagailo
5,užrašą pamačiau ir šitas tortas man iškart patiko , labai labai
6,nu žiūriu visai normaliai mūsų senjoros gyvena , kad gali sau tokias skrybėlaites leist
7,baisus tortas, taigi čia šerniuko lavonėlis ..., nu , bet vis geriau , kad tortas, o ne tikras vargšas šerniokas
@adrij@
nu , bet gėlė , tai kažkas tokio , ko pamiršt dar greit negalėsiu
linnette - nemirtinga
SL - lb grazus tortukai, labaiusiai peledziukas istrigo
@drij@ - lankelis labai labai grazus
, o orchideja - nerealu
kirbe - betmenas superinis
SL - lb grazus tortukai, labaiusiai peledziukas istrigo
@drij@ - lankelis labai labai grazus
kirbe - betmenas superinis
Mergaitės, gal kas darėt šią masę, kiek reikia vandens pilti į želatiną?
CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT
Mase dariau taip :
500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ).
I dubeni supili persijota !!!!! pudra , imusi baltima ( is trynio pasidarai gogolio mogoloi ir skaniai suvalgai ) ,ipili alieju ir istirpinta zelatina . Viska labai gerai isminkai , bet as beminkydama dar kazkiek pudros dadejau , kad gautusi kociojama mase , kas dare gelytes , tos zinos kietuma ( ciut kietesne kaip koldunam ).
Mase iskocioji ant stolo pabarstyto pudra , suvynioji ant kocelo , ir taip pat vel atvynioji ant tortuko , gerai islygini pavirsiu , paskui sonus , kad nebutu staltiese ir nupjauni nereikalinga apacia , na , o paskui jau cia jusu fantazija ka toliau daryti
Tiesa , sita mase reikia kloti ant kremu patepto torto virsaus ir sonu , o ne ant sauso nes ji neprilips ir styros atsokusi .
Taip pat , ji gaji saldytuve stoveti suvyniota i plevele , kad ir pora savaiciu ( o gal ir dar ilgiau , nebandziau )
CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT
Mase dariau taip :
500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ).
I dubeni supili persijota !!!!! pudra , imusi baltima ( is trynio pasidarai gogolio mogoloi ir skaniai suvalgai ) ,ipili alieju ir istirpinta zelatina . Viska labai gerai isminkai , bet as beminkydama dar kazkiek pudros dadejau , kad gautusi kociojama mase , kas dare gelytes , tos zinos kietuma ( ciut kietesne kaip koldunam ).
Mase iskocioji ant stolo pabarstyto pudra , suvynioji ant kocelo , ir taip pat vel atvynioji ant tortuko , gerai islygini pavirsiu , paskui sonus , kad nebutu staltiese ir nupjauni nereikalinga apacia , na , o paskui jau cia jusu fantazija ka toliau daryti
Tiesa , sita mase reikia kloti ant kremu patepto torto virsaus ir sonu , o ne ant sauso nes ji neprilips ir styros atsokusi .
Taip pat , ji gaji saldytuve stoveti suvyniota i plevele , kad ir pora savaiciu ( o gal ir dar ilgiau , nebandziau )
QUOTE(linette @ 2012 11 04, 11:43)
kirbe
, tiek pastabų prirašiau , o ji mat šaipos
be abejo pasitaisysiu.....keletą dalykų jau ysisąmoninau...boružėlėm ir kitokiem gyviam kojas,rankas nukapoti-kad nesimaišytų..... senjoram pensijas sumažint,kad madų nesivaikytų,o ta super vyrišky pasikabink ant sienos arba dar geriau po pagalve pasidėk.....
nuostabiai gražūs visų tortukai

Papildyta:
tikras helovynas
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2012 11 02, 17:36)
cia mano halloweeniskas
tikras helovynas
QUOTE(linette @ 2012 11 04, 10:47)
@adrij@ jau tiek klausimų parašė
, kad ir nebežinau ko dar teirautis
jei rimtai , tai nelabai supratau ar ten moldas , ar rankučių darbas
, labai gražios jos man 
jei rimtai , tai nelabai supratau ar ten moldas , ar rankučių darbas
jetus,cia gi taip paprastai padaryta
kirbe,labai garzus tavo tortai
@drija,pasakiskos geles.o tas paskutinis,asmeniskai man,butu idealus be tu burbuliuku ir pataskavimu.jau tas torto rastas ir pati gele vaizda gera duoda,o anie mane blasko
@drija,pasakiskos geles.o tas paskutinis,asmeniskai man,butu idealus be tu burbuliuku ir pataskavimu.jau tas torto rastas ir pati gele vaizda gera duoda,o anie mane blasko