Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-15

QUOTE(karambole @ 2013 01 27, 19:05)
Gal kas matet dar kokiu morku drazuotu seklu pirkt? g.gif

Jas galite įsigyti Schetelig'e
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 27, 18:12)
dar neteko su tokiu reiškiniu susidurt, bet morkos būna ne dražuotos, o suklijuotos popierinėse juostelėse.

Man atrodo, kad Karambolė rašo apie kalibruotas sėklas 4u.gif Dėl panašaus didumo sėklų, jas lengviau sėti 4u.gif Visos Bejo Zaden sėklos yra kalibruotos - ir Nectar, ir Nerac, ir kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2013 01 27, 17:33)
Diasaja, parašiau.  rolleyes.gif

atsakiau mirksiukas.gif
Tikiuosi, kad visiems atsakiau ax.gif Ačiū visoms šiltus žodžius aciuks.gif nesitikėjau sulaukti tiek gerų emocijų ax.gif
QUOTE(karambole @ 2013 01 27, 18:05)
Kazkuo ten jos apveltos, kad nebutu tokios smulkios,

gal beicuotos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2013 01 27, 19:54)
Man atrodo, kad Karambolė rašo apie kalibruotas sėklas  4u.gif 

man, kaimo tamsuolei, paaiškink blush2.gif jos padidintos kaip nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 01 27, 19:59)

Apvoliotos kažkuo 4u.gif Kataloge rašo, kad kalibruotų dydis 0,2 mm 4u.gif - vadinas apvolioja iki tokio dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 01 27, 19:20)
Gal seklos beicuotos, tai tokias parduoda BS.

drinks_cheers.gif manau, kad sėklos beicuotos.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 27, 20:01)
Apvoliotos kažkuo  4u.gif  Kataloge rašo, kad kalibruotų dydis 0,2 mm  4u.gif  - vadinas apvolioja iki tokio dydžio  smile.gif

dabar jau netamsuolė didis.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 27, 21:01)
Apvoliotos kažkuo  4u.gif  Kataloge rašo, kad kalibruotų dydis 0,2 mm  4u.gif  - vadinas apvolioja iki tokio dydžio  smile.gif

nemanau.... schmoll.gif Kalibruotos sėklos yra ne apvoliojamos kažkuo iki nurodyto dydžio, o atrinktos ne mažesnės ir ne didesnės nei nurodytas dydis pvz 0,2mm tikslumu. Aišku jos gali būti dar ir beicuojamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 27 sausio 2013 - 20:28
QUOTE(karambole @ 2013 01 27, 18:05)
Sekluvos parduotuvej, Kaune pirkausi dvieju veisliu salotu seklu drazuotu. Kazkuo ten jos apveltos, kad nebutu tokios smulkios, tai labai patogu seti daigams. Kovo men. po viena seklyte i mesiu i durpine tablete, tai taip ir augs ten iki issodinimo i siltnami  mirksiukas.gif Gal kas matet dar kokiu morku drazuotu seklu pirkt? g.gif

Morkos Sirena. Pernai jas sėjau, tiesiog po vieną sėklytę retai išdėliojau, nereikėjo retint.Labai gražios morkos užaugo. Pokely 600 sėklų, sėklos stambios, beicuotos.
Atsakyti
Ne ne, ne beicuotos, o taip ir parasyta - draze. Net pralupau pakuote paziuret, smalsu pasidare kaip jos atrodo ax.gif 20 seklu dydzio sulig gera perline kruopa rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 01 27, 21:44)
Ne ne, ne beicuotos, o taip ir parasyta - draze. Net pralupau pakuote paziuret, smalsu pasidare kaip jos atrodo  ax.gif 20 seklu dydzio sulig gera perline kruopa rolleyes.gif .

taip, salotas tokias esu sodinus. Bet morkų sėklų tokių neteko matyt.

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2013 01 27, 19:59)

metrologiškai patikrintos biggrin.gif
Atsakyti
Diasaja, gavau, ačiū 4u.gif Dabar galėsiu piešti ir dėlioti. biggrin.gif
Atsakyti
Aš prieš pora metų buvau pirkusi morkų sėklų kaip draže saldainiukų, bet kaip vadinasi, jau neprisimenu.
Atsakyti