as seju beiciuotas(dar nepasiekiau visiskai ekoligiskiausio lygio, seju i substratus zemes, ten gi ir mineralais praturtintos jos buna, vel nelabai ekologiska
, bet tuo ir pasibaigia mano chemijos naudojimas)... kazkas kazkur rase ka jo nelieka, kol ta seklyte pradeda listi, bet labai svarbu plauti gerai rankas po tokiu sejimu ir juokiu budu vaikam neduoti ciupineti....

Jei teisingai supratau, visos seklos is BS drazuotos ?

Svarbiausia neperdėti visame kame

QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 10:34)
beicuotos, ne dražuotos

Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2013 01 28, 10:35)

QUOTE(zuikis5 @ 2013 01 28, 09:02)
*pačių surinktos, ar "papigiaiskos iš parduotuvių?
**Aš kažkaip galvojau, kad parduodamos visos beicuotos būna, ar ne?
*geruasias daigumas sėklų būna pačios surinktos. bent jau man. O pigių iš pc taip pat būna labai gerų sėklų. Ne visada galioja taisyklė-jeigu brangesnis, tai geresnis.
**ne, nevisos. Jos būna kitokios spalvos. Ir ant pakelio, kad beicuotos būna parašyta labai nedidelėmis raidėmis. Vieną kartą ir aš apsižioplinau nusipirkusi agurkų sėklas

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 01 28, 09:15)
pačių surinktos sėklos yra gėris...
Ypač kai netingima stebėti savo augaliukus, atrinkti geriausius ir iš jų paimti sėklas...

QUOTE(saintlina @ 2013 01 28, 11:45)
Ko tik neprigalvoja tie pramonininkai. Bala nemate to beico, bet drazavimas kazkaip nepatiko man visai- ideja gal gera, bet ta sudetis tai

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 28, 07:58)
tai dėl to ir klausiau kažkada temoje, ar jums nebaisu pirkti beicuotas sėklas su tiek "gėrio"...

O man vistiek nebaisu

Šiaip į lysvę kur siautė pernai grambuolių lervos nematau kitos išeities tik sėti beicuotas, nes kitaip išvis ten nėra tikslo kažką sėti

QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 28, 09:10)
Jeezau, tokia tundra pasijutau cia paskaicius Jusu postus apie kalibruotas, beicuotas seklas
Tai ka man dabar daryti, jei turiu is BS seklu nusipirkus ir laukiu dar siandien siuntinuko is ju?
Kazkaip nemaniau,kad beicuotos seklos yra blogai

Nu tik nemeskit, atiduokit man jei taip nereikia tų beicuotų

Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2013 01 28, 10:35)
Pritariu

QUOTE(diasaja @ 2013 01 28, 10:59)
*geruasias daigumas sėklų būna pačios surinktos. bent jau man. O pigių iš pc taip pat
Rudeni prisirinkau ir as, is kaimo atveztu darzoviu. Bet kai seklas pirkau ŽS, tai man patare kokias rinktis. Tik buna, pataria kaip geriau, arba tu kur neparduoda

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 28, 11:08)
jokių nuorodų išsaugojus neturiu...

QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 12:11)
Ko tik neprigalvoja tie pramonininkai. Bala nemate to beico, bet drazavimas kazkaip nepatiko man visai- ideja gal gera, bet ta sudetis tai 

beicavimas baisiau nei dražavimas...

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 28, 12:23)
Smaguma

QUOTE(matuke @ 2013 01 28, 12:29)

Jeetus, nu taigi pilna kokybiškų nebeicuotų sėklų...

QUOTE(rytorasa @ 2013 01 28, 11:23)
Nu va, visas blogis iš oro

Nei vienas, nei kitas nėra blogis, kai yra įprotis plautis rankas ir nekišti į burną visko, kas pasitaiko po ranka.