QUOTE(visadaten @ 2013 01 28, 17:07)
o braskiu daigus koki men. geriausia sodinti (pavasari)?
man geriausia sodinti liepos mėnesį, tai kitais metais būna gausus derlius.
tą pačią dieną darytos foto (gegužės pabaiga):
*braškės, atidavusios du derlius:

*ir braškės dar tik duosiančios derlių (artimesnėje lysvėje braškės sodintos rugsėjo mėnesį, o tolimesnėje-liepos mėnesį, pagal lapų ir žiedų gausumą yra akivaizdus skirtumas. Skyrėsi derlius):

žiūriu senukuose yra Vilmorin firmos, reiks šitas bandyti pasisėti, o su siuntimu man vienos bėdos, gyvenu vienkiemyj, miške
kol išaiškinu kurjeriui kur gyvenu tai paprasčiau pačiai nuvažiuoti į parduotuvę ir nusipirkti

Aš tai sėsiu vėl jei rasiu pirkt remontantinių braškyčių kurios vertos dėmesio, man patinka nuo sėklų auginti augalus
Nu gi lyg ir įkalbėjaui MB, kad mums reikia braškių lysvės tai va reik jau rūpintis ką sodinsiu į ją
Gal kartais žinote derlingų remontantinių braškyčių veislių?

Gal kartais žinote derlingų remontantinių braškyčių veislių?
Siaip tai yra ir zemuogiu, kurios dauginasi usais, kazkada buvau biski gavus tai dabar nebegaliu nuo ju atsikratyt, issiplete i pievele ir pakrascius ir negaliu isnaikint. Blogiausia, kad lenda i darza ir jei kur ribojasi su braskiu lysve, tai sugadina braskes. Geriau auginti beuses zemuoges....... O kas liecia seklas, tai snd gavau pomidoru seklu, jos beicuotos, bet ant pokelio neradau jokios uzuominos apie tai. Jeigu ka, tai as nepries beicuotas seklas.
NA va.. atejau-maniau koki straipsni rasiu. Atrodo skamba varpai-bet neaisku kur, kaip ir del ko.. As rimtai klausiau-nes nesu skaiciusi, neisivaizduoju kuo kenksmingos beicuotos seklos... Ai, gal ir nesigilinsiu... As jas sejau, manau, ir sesiu... Yra daug visko zalingesnio
Visur saikas svarbiausia
Braskes pernai sejau-is ju zemuoges rudeni uzaugo
Daugiau nebesesiu... O zemuoges man geriausios, skaniausios, dideles ir derlingos yra sios:

Braskes pernai sejau-is ju zemuoges rudeni uzaugo

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 28, 17:48)
As jas sejau, manau, ir sesiu...
kur nesėsi, tiek dovanų gavus

Kas nors auginote morkas Rainbow?
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 28, 18:48)
Kur ju seklyciu galima rasti?

QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 28, 18:36)
Ermitaze arba Shetelig

ir aš šitas turiu. Didelės, skanios uogos

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 28, 19:37)
Aha, Alytuj nei sio nei kito nera