Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 10 23, 15:19)
Tik pasidomekit ar tall nera didesni nei regular.. Nes petite siaip mazesni buna..
Su dzinsais neInau bet kelnytes atrodo tall didesnes..

Ech, loterija su tuo pirkimu is J.CREW... ax.gif

Merginos, reikia dar nuomoniu, kaip dzinsai ar Tall nebus didesni uz Regular?
Gal kuri dar turite? Pakomentuokit 4u.gif
Konkreciai domina sie http://www.jcrew.com...~~~~~/62443.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 10 24, 08:15)
Ech, loterija su tuo pirkimu is J.CREW... ax.gif

Merginos, reikia dar nuomoniu, kaip dzinsai ar Tall nebus didesni uz Regular?
Gal kuri dar turite? Pakomentuokit 4u.gif
Konkreciai domina sie http://www.jcrew.com...~~~~~/62443.jsp

diskusija ar tall rubai didesni ar ne, buvo ne karta. taip vieningos nuomones ir nepriejome - ar jie didesni ar ne. Vienos sako didesni, kitos, kad ne didesni.
Is savo patirties galiu pasakyti, kad turejau pora kelniu jcrew 4 dydzio ir jos man buvo laisvokos. kai pirkau 3, tada pagalvojau, kad reikia man imti tall ir tada, girdejusi, kad lyg tall didesnes, galvoju reikia imti 2 tall dydi, juk regular 4 didokos. Ir ka rezultatas - 2 tall dydis man ankstas. Tai nezinau ar cia nuo modeliu priklauso ar nuo to, kad regular rubas ar tall.
Siandien pirkciau tall savo dydzio ruba. Kad petite pamazinti tai tikrai. O tall vis gi manau nepadidinti.

Nors gal kas turi ta pati ruba tall ir regular ta pati dydi ir pagaliau galetu paneigti arba patvirtinti sita nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 10 24, 08:23)

Nors gal kas  turi  ta  pati  ruba  tall  ir  regular  ta  pati  dydi  ir  pagaliau  galetu paneigti  arba  patvirtinti sita  nuomone smile.gif

Siaip tai as turiu Blythe ta pati 2 dydi ir Tall ir Regular smile.gif
Tai plotis viskas tas pats, skiriasi tik ilgiu ir rankoviu ilgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 10 24, 08:23)
diskusija  ar  tall  rubai  didesni  ar  ne,  buvo ne karta.  taip vieningos  nuomones ir nepriejome - ar  jie didesni ar  ne.  Vienos sako  didesni,  kitos, kad ne  didesni.
Is savo  patirties  galiu pasakyti,  kad  turejau  pora  kelniu  jcrew  4  dydzio  ir  jos  man  buvo  laisvokos. kai  pirkau  3,  tada  pagalvojau, kad reikia  man  imti  tall  ir  tada,  girdejusi, kad  lyg  tall  didesnes,  galvoju reikia imti  2  tall dydi,  juk  regular  4  didokos. Ir  ka  rezultatas  -  2  tall  dydis  man ankstas. Tai nezinau  ar  cia  nuo  modeliu priklauso ar  nuo to, kad  regular  rubas  ar  tall.
Siandien  pirkciau  tall savo dydzio  ruba.  Kad  petite  pamazinti  tai  tikrai.  O  tall vis gi manau nepadidinti.

Nors gal kas  turi  ta  pati  ruba  tall  ir  regular  ta  pati  dydi  ir  pagaliau  galetu paneigti  arba  patvirtinti sita  nuomone smile.gif

bent iš mano patirties, tai nesiskiria tie dydžiai, tiesiog taip atrodo, kai užsidedi striuką rūbą, kad jis tuo pačiu ir mažesnis.
Tos pačios kelnės bent man ne iš tall, užsitempia žemiau nei tall, tuomet ir jų liemuo, kuris realiai baigiasi ant klubų atrodo siauresnis.
Be to jei tą tall rūbą ima 170 ir 180 moteris vėlgi kitaip tas dydis atrodys
Atsakyti
mergaitės, gal kas turite paltuką iš Jcrew?
kalbu apie šį ax.gif

kaip jų dydžiai? jei pas mus paltus perku 34, tai 00 ar 0 imti... nebus labai 00 ankštas?

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2012 10 24, 10:50)
mergaitės, gal kas turite paltuką iš Jcrew?
kalbu apie šį  ax.gif

kaip jų dydžiai? jei pas mus paltus perku 34, tai 00 ar 0 imti... nebus labai 00 ankštas?

Manau, kad 0, nes tai vistik virsutinis rubelis, noresis po apacia gal ir siltesni megstuka pasivilkti ax.gif Gal dar kas pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės

gal kuri nors tokią šilkinukę pirkot? įdomu kaip ji realiai atrodo? ar nepadidinta?

My Webpage
Atsakyti
ar sitas labai didintas?
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jFXq9oY
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 10 24, 12:54)

Dydziu tai tikrai, jeigu ne dviem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 10 24, 12:54)

QUOTE(krista08 @ 2012 10 24, 12:56)
Dydziu tai tikrai, jeigu ne dviem  4u.gif

o cia ne sitie buvo peikiami kazkada temutej, kad nubluko po pirmo skalbimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2012 10 24, 11:54)

Dydžiu didintas,bet jau kokybė doh.gif Labiausiai nevykęs mano pirkinys iš visų J.Crew rūbų.
Atsakyti
http://www.jcrew.com...D=1345546014382
Atsakyti