QUOTE(Lyn @ 2012 10 24, 08:23)
diskusija ar tall rubai didesni ar ne, buvo ne karta. taip vieningos nuomones ir nepriejome - ar jie didesni ar ne. Vienos sako didesni, kitos, kad ne didesni.
Is savo patirties galiu pasakyti, kad turejau pora kelniu jcrew 4 dydzio ir jos man buvo laisvokos. kai pirkau 3, tada pagalvojau, kad reikia man imti tall ir tada, girdejusi, kad lyg tall didesnes, galvoju reikia imti 2 tall dydi, juk regular 4 didokos. Ir ka rezultatas - 2 tall dydis man ankstas. Tai nezinau ar cia nuo modeliu priklauso ar nuo to, kad regular rubas ar tall.
Siandien pirkciau tall savo dydzio ruba. Kad petite pamazinti tai tikrai. O tall vis gi manau nepadidinti.
Nors gal kas turi ta pati ruba tall ir regular ta pati dydi ir pagaliau galetu paneigti arba patvirtinti sita nuomone
bent iš mano patirties, tai nesiskiria tie dydžiai, tiesiog taip atrodo, kai užsidedi striuką rūbą, kad jis tuo pačiu ir mažesnis.
Tos pačios kelnės bent man ne iš tall, užsitempia žemiau nei tall, tuomet ir jų liemuo, kuris realiai baigiasi ant klubų atrodo siauresnis.
Be to jei tą tall rūbą ima 170 ir 180 moteris vėlgi kitaip tas dydis atrodys