Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

girl, koks švarko dydis? kaži 4 geras būtų man? g.gif palaidinė labai gražiai tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 10 28, 15:24)
Pasijamiau vakar Blythe palaidinę.

Mano akiai labai grazu wub.gif Pati del tokios spalvos Blythe neapsisprendziu, smagu is sono pamatyt smile.gif O svarkiukas cia koks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 10 28, 20:24)
girl, koks švarko dydis? kaži 4 geras būtų man?  g.gif palaidinė labai gražiai tau  wub.gif

Ačiū, Saimuk smile.gif
Šito 6 dydis. Man idealiai jis gula, 4 būtų mažokas jau, tau gal ir užtektų. Na rizika su švarkais yra, reik juos matuotis, kad idealiai būtų smile.gif
QUOTE(ramka @ 2012 10 28, 20:45)
Mano akiai labai grazu wub.gif Pati del tokios spalvos Blythe neapsisprendziu, smagu is sono pamatyt  smile.gif  O svarkiukas cia koks? bigsmile.gif

Ačiū smile.gif spalva tai labai graži man jos wub.gif tik va modelis gal man nelabai g.gif biggrin.gif švarko pavadinimo nežinau, jis 100 proc vilnos, bet labai labai plonytis smile.gif

Dėl bižuterijos tai nežinau, mažai jos nešioju, šie karoliai praktiškai vienintelis toks reikalas. Gal, kai aš pati didelė, tai man ir nuotraukose jie neatrodo per dideli ar dar kokie. Tiesa, mažai ir buvau užsidėjus aš juos, įamžinta nuotraukose išvis gal net neesu su jais, tai nelabai ką ir pakomentuot galiu.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 10 28, 18:19)
as perku visus tippi S kitos megsta aptemciau su 88cm ima xs pilnai įlysite tik su S laisviau yra per liemenį, šoniukuose. tai čia jums spręsti kokius rūbus augiau dėvite tik tik  ar su laisvumu. smile.gif  ax.gif

Na jau, jeigu kalbam apie Tippi cardigan in colorblock, aš su ~98 cm per krūtinę turiu M ir per niekur nepertemptas, tad su 88 cm tikrai pirkčiau XS.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2012 10 29, 00:12)
Na jau, jeigu kalbam apie Tippi  cardigan in colorblock, aš su ~98 cm per krūtinę turiu M ir per niekur nepertemptas, tad su 88 cm tikrai pirkčiau XS.

pas mane su 90 cm visi tippi tik S, bet kiek čia skaitau, tai daug narių su tokia krutine perka XS
JŪS išskyrėtę tippi, gal toks vienas ir buvo, neturiu šio ax.gif bet visumoje turėjau opmenyje.
čia kaip su kašmyrine ta tunika aš iš j.crew nieko neturiu xxs g.gif ax.gif o jos ten stipriai padidintos eina, tai va ax.gif
čia reikia kalbėti apie konkretų rūbą, o jei apskritai, tai čia sunku, čia kiekvienas modeliukas su savo istorija gaunasi j.crew ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2012 10 27, 14:19)
Mergaites, ar esat kuri gavusi brokuota silkinuke? unsure.gif

Buvau gavusi suplyšusią verysad.gif
Atsakyti
manau visos planuoja bet kiek susirenka uzs ir kaip greit gali nupirkti negali zinoti, kartais per papildyma nereik ir 5min nuperki o kartais lauki... tada dingsta prekes ir nervai ima smile.gif
taip kad cia kaip pasiseks.

panos kaip matot uz gyvatini sijona 65 usd normali kaina ar ne?
kazkaip nzn noreti jo ar ne, kazi jis nestorins ir taip ne siauru klubu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 10 29, 13:01)

panos  kaip matot uz gyvatini sijona 65 usd normali kaina ar ne?
kazkaip  nzn noreti jo ar ne, kazi jis nestorins ir taip ne siauru klubu blush-anim-cl.gif

Kai ko nors labai nori-tai visada kaina yra gera, o jei šiaip sau-tada ir kyla abejonės ax.gif ...o į kokį žiūrit, man tai Šis labai gražus, labai abejojau dėl jo pati, kai buvo pardavime, neturėtų storint..

obuoliukų kol kas labai gera kaina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 10 29, 12:01)

panos   kaip matot uz gyvatini sijona 65 usd normali kaina ar ne?
kazkaip   nzn noreti jo ar ne, kazi jis nestorins ir taip ne siauru klubu blush-anim-cl.gif

online ju pigiau ir nebuvo, maziausia kaina buvo 99$ minus 30% mirksiukas.gif As uzsisakius toki, bet dar negreitai gausiu, parasysiu kaip realiai. Kiek bloguose skaiciau, tai buvo pasisakymu, kad siek tiek siauresnis nei kiti jcrew sijonai g.gif

Apie si sijonuka kalbu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 29 spalio 2012 - 16:40
QUOTE(Vlastimila @ 2012 10 29, 14:50)
Kai ko nors labai nori-tai visada kaina yra gera, o jei šiaip sau-tada ir kyla abejonės ax.gif ...o į kokį žiūrit, man tai Šis labai gražus, labai abejojau dėl jo pati, kai buvo pardavime, neturėtų storint..

obuoliukų kol kas labai gera kaina  wub.gif

... grazus sijonukas ir tikrai neturetu storinti - rastas vertikalus, nebent vienintele gresme/blogybe kai per kelenu viduri baigiasi, bet cia kaip kurios ugis. O jei kelenai dailus - tuomet ir tai ne rodiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 10 29, 16:37)
online ju pigiau ir nebuvo, maziausia kaina buvo 99$ minus 30% mirksiukas.gif  As uzsisakius toki, bet dar negreitai gausiu, parasysiu kaip realiai. Kiek bloguose skaiciau, tai buvo pasisakymu, kad siek tiek siauresnis nei kiti jcrew sijonai g.gif

Apie si sijonuka kalbu 4u.gif

drinks_cheers.gif labai lauksiu atsiliepimo,as i ji ziuriu blush2.gif

noriu pirkti sias kelnes su -30 kaina juokinga,patarkit koki dydi su 102klubais ale liemuo apie 80/85 verysad.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jFuiJRN

i10ilisiu kazi
reik greit patarimo nes turiu pirkt ne uz ilgo,metausi..bet noriu ju baisulingai
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 10 29, 20:29)
noriu pirkti sias kelnes su -30 kaina juokinga,patarkit koki dydi su 102klubais ale liemuo apie 80/85 verysad.gif
http://factory.jcrew...p;bmUID=jFuiJRN

i10ilisiu kazi
reik greit patarimo nes  turiu pirkt ne uz ilgo,metausi..bet noriu  ju baisulingai

Maksimum 6, as su 80/98 imciau 4.
Atsakyti