Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 10 30, 16:46)
o sakykit  is patirties gal kuri zinot katrie kardiganiukais ilgesni merinukai? ar visi mazdaug vienodi.. g.gif

nu ivairiai buna, ale as tai laukiu kai bus bent 25 ar 30 vel

kad zinokit nezinau... orientuojuos mazdaug ir pagal foto ant manikenes, dazniausiai atitinka. arba gogolinu, ieskau gyvu foto
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 10 30, 15:48)
tik pastebejimas ar cia tik man bet kardiganai su sagutem  merinukai trumpoki  g.gif  L ir M  turiu tuos  dvieju spalvu tai  nu noretus  ilgesniu nors as siaip 1.70  g.gif

Man normalaus ilgio nešiojant prie sijono, o prie džinsų apačioj maikutę visgi reikia pasirengt... Ūgis 176 cm.
Atsakyti
Gal kuri prisimenat, kiek sale metu ši suknytė kainavo 4u.gif ? Knisuose pašte, bet matyt, ištrynus esu užsakymą..
user posted image
Atsakyti
Sakykite, jeigu tinka sijonas Regular 4 dydzio, tai Petite reikia imti 2 dydi? Ar Petite irgi 4 d? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 10 31, 14:56)
Sakykite, jeigu tinka sijonas Regular 4 dydzio, tai Petite reikia imti 2 dydi? Ar Petite irgi 4 d? Aciu 4u.gif

as pati neturejau galimybes fiziskai palyginti, bet mergaites lyginusios sake petite imti dydziu didesni nei regular 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 10 31, 14:56)

Petite 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2012 10 31, 10:18)
Gal kuri prisimenat, kiek sale metu ši suknytė kainavo  4u.gif ? Knisuose pašte, bet matyt, ištrynus esu užsakymą..

Pas mane 49.99$.
Atsakyti
O kaip su paltukais, jei nesioju S dydi ( krutine apie 90, klubai tap pat), tai kokio is Jcrew reiktu?
Atsakyti
QUOTE(pinakolada @ 2012 11 01, 15:32)
O kaip su paltukais, jei nesioju S dydi ( krutine apie 90, klubai tap pat), tai kokio is Jcrew reiktu?

Manau imkit savo dydi g.gif
Atsakyti
Merginos, vis matau isparduotuvej ne viena skelbimuka su situo kasmyriuku....kas su juo ne taip, kad parduoda g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 01 lapkričio 2012 - 17:47
QUOTE(Dideja @ 2012 11 01, 18:47)
Merginos, vis matau isparduotuvej ne viena skelbimuka su situo kasmyriuku....kas su juo ne taip, kad parduoda g.gif
user posted image

As to paties norejau klausti unsure.gif Neseniai gavau, man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 11 01, 18:47)

Viskas su juo gerai 4u.gif , buvo jų išpardavimas: 69,99 ir dar - 40 proc, gal tada daug kas nepagalvoję reikia ar ne prisipirko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 01 lapkričio 2012 - 20:14