Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame

QUOTE(Temidė @ 2012 11 04, 21:48)
Šiandien buvo visus dydžius ir visas spalvas kažkuriuo momentu įmetę. Dar galvojau, gal visas tris spalvas pasiimti, bet greitai sveikas protelis sugrįžo biggrin.gif

as nuciupau smelini. tik didesni dydi nei visada, nes siaip ziuriu po skalbimo man kiek pasitrauke ir toks visai trumputis kitas tippis
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 11 04, 20:18)
Nes tas senesnis tai tikrai toks miniakas biggrin.gif

As apie pernai metu ir kalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 04 lapkričio 2012 - 20:55
QUOTE(Lyn @ 2012 11 04, 21:49)
as  nuciupau  smelini.  tik  didesni  dydi  nei visada,  nes siaip ziuriu  po skalbimo man  kiek pasitrauke ir toks  visai  trumputis  kitas  tippis

Aš tai iš viso sugebėjau prieš porą savaičių nusipirkti 8 dydžio suknelę tą gėlėtą. Laukiu dabar atkeliaujant ir pačiai juokas ima, nes aną dieną ėjau į darbą su Allie 4 dydžiu ir gerokai laisva ta suknelė buvo...
Atsakyti
Mergaites, gal prisimenat kiek mazdaug kainavo pencil skirt in royal paisley? Jis, atrodo, Factory?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 11 04, 22:09)
Mergaites, gal prisimenat kiek mazdaug kainavo pencil skirt in royal paisley? Jis, atrodo, Factory?

user posted image

Taip, jis Factory, kainuoja 69,5 USD
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 11 04, 21:38)
doh.gif  Kaip gaila, senai jį gaudau, ir labai senai jau buvo įmetę  verysad.gif

Kuris senesnis  g.gif  Manau jis identiškas pernai metų, iš pernai turiu 0 ir 2 dydį, labiau mėgstu 2, nes jis žemiau liemens pakrenta, ilgesnis dar, ilgis jo 44cm

QUOTE(ramka @ 2012 11 04, 21:54)
As apie pernai metu ir kalbu biggrin.gif

Tai tas dar gerokai senesnis šitas smile.gif jeigu jie vienodo ilgio tai net nesvarstau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 11 04, 22:01)
Aš tai iš viso sugebėjau prieš porą savaičių nusipirkti 8 dydžio suknelę tą gėlėtą. Laukiu dabar atkeliaujant ir pačiai juokas ima, nes aną dieną ėjau į darbą su Allie 4 dydžiu ir gerokai laisva ta suknelė buvo...

nu normaliai pavarei smile.gif) o apie kokia geleta tu??? be sleikuciu?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 11 04, 21:20)
Tai tas dar gerokai senesnis šitas smile.gif  jeigu jie vienodo ilgio tai net nesvarstau smile.gif

Nea, as kalbejau apie ana, kur anksciau buvai ikelus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri nors pastebejote ar dar imeta per papildymus XXS arba XS Cashmere Long Sleeve Tee zydros (vivid aqua) spalvos kaip nuotraukoje? Niekaip nepavyksta pagauti verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 11 04, 22:26)
nu normaliai  pavarei smile.gif)  o apie kokia  geleta tu???  be  sleikuciu?

Nus biggrin.gif Jei jau labai patiks, tai nešiu siuvėjai, kad persiūtų tongue.gif Va šita suknelė:

SUknelė
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2012 11 04, 22:58)
Gal kuri nors pastebejote ar dar imeta per papildymus XXS arba XS Cashmere Long Sleeve Tee zydros (vivid aqua) spalvos kaip nuotraukoje? Niekaip nepavyksta pagauti  verysad.gif
..

Jei neklystu, tai visa sia savaite buvo si spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 11 04, 23:10)
grazi sita smile.gif  jei  netiks,  siulyk  man, as  buviau emus  8  dydi.

Rimtai? g.gif Ir tiko tau 8? Na tikiuosi neužilgo gauti ją, tai informuosiu kas ir kaip smile.gif
Atsakyti