Na, pasakysiu ir aš savo pastebėjimus po pirmo apsipirkimo everything5pounds.

Mėlyna spalva buvo kiek tamsesnė nei tikėjausi. O pats rūbas... Na, ant manęs jis tikrai atrodo gan juokingai.

Bet šiaip pats yra patogus, medžiaga nepersišviečia. Pirkau M dydį, nes pabijojau, kad į S neįlysiu (maikutes perku S dydžio) ir neprašoviau. Sunku pasakyti kiek mažesnis būtų S dydis, bet M dydis ant manęs gulėjo panašiai kaip nuotraukoj - laisvai, bet ne per daug.

Pirkau M, nors dažniausiai nešioju S. Smarkiai prašoviau, nes atsiuntė tiesiog maišą, kuriame paskendau.

Žodžiu, dydį atitinka - jei esat S, tai ir imkit S, o ne dydžiu didesnę.

Pati palaidinė, tiesa, man nepatiko dėl to, kad persišviečia. Tikėjausi ne tokios plonos. Apačioje esanti guma irgi pasirodė per daug "skysta", tikriausiai visai išsitampytų po kelių nešiojimų. Bent aš, nepataričiau jos pirkti.

Suknelė tinkanti O/S (UK 10-16). Kiek įtartinai atrodė, bet vis dėlto užsisakiau. Mano dydžio moteriai nešioti galima, nors, sakyčiau, ji visgi pritaikyta kiek stambesnio sudėjimo moterims, kadangi kiek laisvoka ties pečiais, kažkaip taip ir įsivaizduoju ją idealiai man tinkančią tik tuo atveju, jei būtų kiek mažesnė.

Bet nežinau, gal mano dydį nešiojančios moterys liktų patenkintos, jei turėtų platesnius pečius (mano siauri) arba didesnę krūtinę.

Bet pati suknelė tikrai miela, nesigailiu ją įsigijusi. Nešiosiu ir laisvesnę, jei neišeis jos truputį pasiaurinti.

Atkeliavo be įpakavimo ir su nukarpytom etiketėm, bet čia menkniekis ir, kiek girdėjau, dažnai etiketes nukarpo, tad neimu į galvą.

Užtat patys džinsiukai - nuostabūs.

Pirkau dydžiu didesnius, nes iš komentarų supratau, kad kitaip įsigysiu per mažas kelnias. Ir tikrai - dydžiu didesnės pats tas.

Na, tiesa, kadangi aš žemesnio ūgio (163cm), tai iš ilgio jos truputį per ilgos, bet kadangi visad mėgstu, kai galai būna ilgesni, man čia pliusas, o ne minusas.

Pati medžiaga maloni, džinsai patogūs, nors ir kiek dvejojau pirkti, nes čia mano pirmosios kelnės su paaukštintu liemeniu. Na, bet tikrai nepasigailėjau. Jau kone gundžiausi nusipirkt ir kitos spalvos, bet galiausiai nusprendžiau, kad man jos bus per ryškios.

O šitą suknelę įsimylėjau vos pamačius tikrovėj.

Tikrai atrodo daug gražiau nei nuotraukoje, spalvos sužavėjo.

Pati medžiaga irgi tokia švelnutė, neperšviečiama. Jau tiesiog gundausi nusipirkti ir kitos spalvos suknelę.

Pirkau S dydį, nors ir bijojau, kad bus per maža, bet tiko. Dar maloniai nustebau, kad prie jos buvo dovanėlė - permatomos šleikutės liemenėlei.

Nesitikėjau, kad šitas puslapis ir tuo pasirūpins.