Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 21

QUOTE(Forgete @ 2012 11 06, 23:53)
gerai, nesitikejau kazko tai tokio, bet siaip tai tikrai gerai. daug kas cia ji turi  thumbup.gif

Rytoj ir aš turėsiu, paklausiau, nes už tokią kainą kažko ypatingo ir nesitikiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergikes smile.gif
kaip tik ziuriu apie virtuves snekejot smile.gif ir as deliojuos.... issirinkau STAT fasadus, ale ziuriu jis vos ne pigiausias g.gif gal koks visiskas fuflo g.gif nors rinkausi pagal man reikalinga isvaizda... ir dar kas pirkot is ten.. pamenu raset apie stalvirsius bet jau senai tas buvo... kaip ten su stalvirsiais??? ar yra 90plocio??? nes man ir ant salos reiks ir su langu bendras bus g.gif

user posted image

Atsakyti
O ka spirkot pas Ksistofa ar jis is kart atraso i meila? nes as jau nusiuntus uzsakyma pries kelias dienas, bet taip ir tylu is jo g.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 07, 11:13)
kaip tik ziuriu apie virtuves snekejot smile.gif ir as deliojuos.... issirinkau STAT fasadus, ale ziuriu jis vos ne pigiausias  g.gif  gal koks visiskas fuflo  g.gif  nors rinkausi pagal man reikalinga isvaizda... ir dar kas pirkot is ten.. pamenu raset apie stalvirsius bet jau senai tas buvo... kaip ten su stalvirsiais??? ar yra 90plocio??? nes man ir ant salos reiks ir su langu bendras bus g.gif

http://i122.photobuc...pe/virtuve1.jpg

o kokie jusu virtuves matmenys, kazkaip labai panasiai ir pas mane turetu atrodyti? tik as sala numacius IKEA gatavos gamybos biggrin.gif tai STENSTORP
http://www.ikea.com/...ducts/00116996/
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 07, 11:35)

ilgoji krastine 3,6m, ten kur langas- 2,7m sala 1,8m ilgio... tokios gatavos nenoriu schmoll.gif tokia tik bardakas... o pas mane 9 stalciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 07, 11:37)
ilgoji krastine  3,6m, ten kur langas- 2,7m  sala 1,8m ilgio... tokios gatavos nenoriu  schmoll.gif tokia tik bardakas... o pas mane 9 stalciai  bigsmile.gif

Pas mane panasiai tik atvirksciai..kur langas 3,4m, o ta kita 2,95m, tik va jis pas mane nera visai atvira erdve su svetaine, praejimas i virtuve 1.6m, tai pergyvenu ar su ta sala bus ne per anksta sukinetis..nuo spinteliu iki jos ne tiek ir daug vietos lieka ir praeiti ir gal ne kas bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Purpurine: 07 lapkričio 2012 - 11:49
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 07, 11:35)
O ka spirkot pas Ksistofa ar jis is kart atraso i meila? nes as jau nusiuntus uzsakyma pries kelias dienas, bet taip ir tylu is jo  g.gif

Ne iš karto schmoll.gif Man atrašė po kelių dienų, paskui kai patvirtinau užsakymą dar po kelių dienų atsiuntė sąskaitą ir kai sumokėjau kitą dieną paskambino ar gali sekančią dieną atvežt prekes 4u.gif Tai va laukiu, šiandien vakare turėtų atvežt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 07, 11:48)
..nuo spinteliu iki jos ne tiek ir daug vietos lieka ir praeiti ir gal ne kas bus g.gif

na as palikau tarpa 0,9m g.gif aisku daugiau smagiau, bet yra kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
akvilyte, Stat labai plastmasiskas fasadas unsure.gif siaip kataloge neblogai atrodo, ale kai palieciau gyvai doh.gif
Stalvirsiu isimatavimus ziurek puslapyje ir ilgiu variantai ir plociai parasyti. Faktas, kad jie yra platesni, nei lietuviski, nes drauge uzsiejo ant ikejiniu spinteliu lietuviska stalvirsi ir visai neliko uzleidimo
http://www.ikea.com/...ducts/60123673/
plotis ju 62cm, lietuviski turbu 60 plocio
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 07, 13:34)
na as palikau tarpa 0,9m  g.gif  aisku daugiau smagiau, bet yra kaip yra  biggrin.gif

anksciau turejau virtuve, kurioj nuo spinteliu iki salos 1 metras. ir tikrai nera permazai smile.gif taip, stalciu neatidarysi vienu metu is priesingu pusiu, bet tikrai niekada nedarysi dvieju stalciu, ypac is priesingu pusiu, vienu metu ax.gif o plusant virtuvej, man buvo patogu. tiesiog pries tai buvo spinteles prie priesingu sienu, tai kai reikdavo kokius 3,5 metro lakstyti su supjaustytom darzovem it t.t. tai nekas buvo verysad.gif Itaisiau sala vidury ir pastebejau, kad ant priesingos sienos spintelese nugule retai naudojami daiktai,o ant stalvirsio geles sustaciau, nes vietos atsirado 4u.gif jei ziurit Beatos virtuve, ten irgi sala netoliese nuo spinteliu ikurdinta mirksiukas.gif manau viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 07, 14:17)
akvilyte, Stat labai plastmasiskas fasadas unsure.gif siaip kataloge neblogai atrodo, ale kai palieciau gyvai doh.gif
Stalvirsiu isimatavimus ziurek puslapyje ir ilgiu variantai ir plociai parasyti. Faktas, kad jie yra platesni, nei lietuviski, nes drauge uzsiejo ant ikejiniu spinteliu lietuviska stalvirsi ir visai neliko uzleidimo
http://www.ikea.com/...ducts/60123673/
plotis ju 62cm, lietuviski turbu 60 plocio

cia kaip specialiai butu, kad is ju imtumei mirksiukas.gif siaip yra stalvirsiu lietuvoj ir 90 cm plocio. vienas krastas uzapvalintas, o kita galima pjaut ir laminuot .
Atsakyti
Tai laminuojami gal, cia matyt kalba eina apie klijuoto medzio, tai vat nezinau...trubut labai brangiai kainuotu 90 plocio klijuoto medzio stalvirsis g.gif o siaip tai manau, kad labai ramiai gali skirtis plocio standartai Svedijoje ir lt..lygiai kaip ir apsaugos rozeciu, n+k skirtingu rozeciu ir skirtingos apsaugos doh.gif va is lenku Ikejos nusipirkau, o mums netiko, uzsiiminejau rankdarbiais karpydama plastmase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 07, 13:49)
Tai laminuojami gal, cia matyt kalba eina apie klijuoto medzio, tai vat nezinau...trubut labai brangiai kainuotu 90 plocio klijuoto medzio stalvirsis g.gif o siaip tai manau, kad labai ramiai gali skirtis plocio standartai Svedijoje ir lt..lygiai kaip ir apsaugos rozeciu, n+k skirtingu rozeciu ir skirtingos apsaugos doh.gif va is lenku Ikejos nusipirkau, o mums netiko, uzsiiminejau rankdarbiais karpydama plastmase doh.gif

Skirias daug kas, as is UK ikejos patalynes uzsiprasiau, nes lenkisku netinka pagalviu dydziai. I virtuves netgi skirtinga furnitura deda. Reikia idemiai skaityti
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 11 06, 22:20)
as tai nebandziua deti vonios kriaukles i virtuve bet juk yra virtuvines keramikines  baltos kriaukles as turiu tokia tai liux ,man tos blekines tai labai nepatinka,o visokiu imitaciju irgi nesu megeja http://www.ikea.com/...ucts/S09897225/

o kuria vonios kriaukle jums tiktu i virtuve reikia ziureti kad ji butu patogi jei reiks koki puoda isplauti ar ji bus uztektinai gili ,bet jei virtuve diaugiau dekoratyvine o ne funkcionali tai tada galima bet ka ir bet kur daryti !

Funkcionali virtuvė, funkcionali, bent jau galvoju, kad tokia bus biggrin.gif
Dabar turim virtuvėj didelę vonios kriauklę, tokią užapvalintu priekiu, tai tikrai patogi ir pakankamai gili, dar kai kranas aukštas, tai bet koks puodas, net 9 l telpa be problemų. Tik va kaip reiks jai stalviršį išpjaut palei tą apvalumą... ale ne mano bėdos tongue.gif Buvau ir aš nužiūrėjus tą Domsjo kriauklę, bet jos trūkumas, kad kranas montuojasi stalviršy, o ne pačioj kriauklėj, tai man atrodo ten už kriauklės bus nuolatinė bala ir reiks labai saugot stalviršį, nes jis bus medinis, tai ir atsisakiau. Kiti variantai Domsjo jau brangoki...
Platus stalviršis yra Varde serijos, 1 m pločio, bet vienintelis pasirinkimas - beržas.
Atsakyti