Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 21

QUOTE(Eimutė @ 2012 11 18, 20:43)
Mus vakar vakare aplankė  biggrin.gif Mūsų namie nebuvo, tai prekes ant terasos paliko. Grižę radom  wub.gif Nerealiai patenkinta FINNTORP foteliuku  wub.gif
Patiko man Kšištofo servisas. Viskas aišku, paprasta, greita  thumbup.gif

o pas mane turejos siandien atvykt, bet nesulaukiau, tikiuos kam nors nepaliko mano daiktus ant terasos
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 11 18, 20:49)
Nebijojot, kad pavogs?  biggrin.gif

Nea ramus mūsų kaimukas. Dieną tai gal nerizikuočiau, nes šalia statybos, daug svetimų žmonių. O savaitgaliais ramu pas mus. Dar žinojom, kad po poros valandų grįšim, tai kažkaip nesibaiminom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Uliuliuska @ 2012 11 18, 21:08)
o pas mane turejos siandien atvykt, bet nesulaukiau, tikiuos kam nors nepaliko mano daiktus ant terasos

Mums tikrai nepaliko biggrin.gif Manau sulauksit ir Jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 11 18, 20:47)
dar klausimas, ar tos lemputes zybsi? ar tiesiog uzsidega ir dega?
tik dega.
aš ir turiu jas, pernai į meduolinį namelį dėjau į vidų, buvo kaip tikros lempos biggrin.gif

user posted image

beje, apie SKUBB organizerius..
gal kitos atidesnės nei aš blush2.gif bet užsakant pažymėti atydžiai reikia kokių norit.
nes šiandien kaip tik žiūrėjau, ekspozijoj padėti kur 3 vnt. skirtingos dėžutės,
va tokie

user posted image
na apžiūrėjau, išsirinkau spalvą, ir iš dėžės paėmiau. aišku nebeskaičiau jau ant pakuotės nieko, o kai išpakuoju, radau 4 tokius

user posted image

kaina tapati tai ir sudėti matyt visi kartu.
tai gerai, kad man tokios dar labiau tiko, nei kad 6, nes tos dvi mažytės tai nežinočiau kur naudot, o čia vienodo dydžio visos, ale jei taip gauni ko nereikia visai, tai vėl grąžink atgal doh.gif nepagalvojau net kad gali būt kitokie sudėti, nei kad viršum parodyti pavyzdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 18 lapkričio 2012 - 22:52
QUOTE(Eimutė @ 2012 11 18, 20:43)
Mus vakar vakare aplankė  biggrin.gif Mūsų namie nebuvo, tai prekes ant terasos paliko. Grižę radom  wub.gif Nerealiai patenkinta FINNTORP foteliuku  wub.gif

Čia patys prašėt, kad paliktų? Nes jei jie taip "sugalvojo", tai ką aš žinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 11 19, 08:55)
Čia patys prašėt, kad paliktų? Nes jei jie taip "sugalvojo", tai ką aš žinau...  doh.gif

Taip sutarėm 4u.gif Ne jų iniciatyva čia buvo.
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2012 11 18, 21:43)

Mes irgi šeštadienį vakare sulaukėm. Pirmą kartą per juos užsakinėjau, bet esu labai patenkinta - greitai, operatyviai, tvarkingai ir atvežė viską viską, ką užsakiau thumbup.gif
(kai tuo tarpu Jurga paskutiniu važiavimo daug neatvežė, sakė, kad nebuvo, nors pagal likučius tiek Janki, tiek Targoweke rodė, kad yra)
Atsakyti
QUOTE(Mildainis @ 2012 11 19, 09:50)
Mes irgi šeštadienį vakare sulaukėm. Pirmą kartą per juos užsakinėjau, bet esu labai patenkinta - greitai, operatyviai, tvarkingai ir atvežė viską viską, ką užsakiau  thumbup.gif
(kai tuo tarpu Jurga paskutiniu važiavimo daug neatvežė, sakė, kad nebuvo, nors pagal likučius tiek Janki, tiek Targoweke rodė, kad yra)

Va todėl pas Jurgą jau senokai neužsakinėju... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 11 19, 10:30)
Va todėl pas Jurgą jau senokai neužsakinėju...  ax.gif

Įdomu, kaip čia bus, aš apskritai pirmą kartą iš IKEA užsakiau ir per ją. Tai be baldų į vaiko kambarį dar visokių smulkmių paėmiau, rankšluostukų po zlotą (išpardavimai buvo), kilimėliai voniai, lempų papigiai porą po 8 zl smile.gif, vaikui kreidučių, žaisliukų ant pirštų ir pan blush2.gif
Būtų pikta, jei netavežtų, nes tada jau tokią smulkmę iš naujo užsakinėt pas kitą vežėją kaip ir nepatogu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 11 19, 10:44)
Įdomu, kaip čia bus, aš apskritai pirmą kartą iš IKEA užsakiau ir per ją. Tai be baldų į vaiko kambarį dar visokių smulkmių paėmiau, rankšluostukų po zlotą (išpardavimai buvo), kilimėliai voniai, lempų papigiai porą po 8 zl smile.gif, vaikui kreidučių, žaisliukų ant pirštų ir pan  blush2.gif
Būtų pikta, jei netavežtų, nes tada jau tokią smulkmę iš naujo užsakinėt pas kitą vežėją kaip ir nepatogu.. smile.gif

Tai gal viskas bus gerai, nepergyvenkit iš anksto wink.gif O tie rankšluostukai po 1 zlotą, tai kartais neNACKTEN? Nes jei jie, tai čia ne išpardavimas, o reguliari kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 11 19, 10:51)
Tai gal viskas bus gerai, nepergyvenkit iš anksto wink.gif O tie rankšluostukai po 1 zlotą, tai kartais neNACKTEN? Nes jei jie, tai čia ne išpardavimas, o reguliari kaina  ax.gif

Aga, tie patys - aš kaip pirmakartė pirkėja pamaniau, kad jei geltona didelė kaina - išpardavimas biggrin.gif (prekybcentrių įtaka biggrin.gif).

Na, lauksiu ir tikėsiuos smile.gif
Aišku, svarbu, kad baldelius visus gautų, nes jau reikia kraustyt po truputį mažąją, ruoštis dar mažesnio atėjimui smile.gif

Informuosiu, ar viską atvežė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2012 11 18, 21:43)

o tai kaip su mokejimu? blush2.gif
QUOTE(grange @ 2012 11 18, 23:51)
beje, apie SKUBB organizerius..
gal kitos atidesnės nei aš  blush2.gif  bet užsakant pažymėti atydžiai reikia kokių norit.
nes šiandien kaip tik žiūrėjau, ekspozijoj padėti kur 3 vnt. skirtingos dėžutės,
va tokie

http://www.ikea.com/...PE319152_S4.JPG[/img]
na apžiūrėjau, išsirinkau spalvą, ir iš dėžės paėmiau. aišku nebeskaičiau jau ant pakuotės nieko, o kai išpakuoju, radau 4 tokius

http://www.ikea.com/...PE262664_S4.JPG[/img]

kaina tapati tai ir sudėti matyt visi kartu.
tai gerai, kad man tokios dar labiau tiko, nei kad 6, nes tos dvi mažytės tai nežinočiau kur naudot, o čia vienodo dydžio visos, ale jei taip gauni ko nereikia visai, tai vėl grąžink atgal  doh.gif  nepagalvojau net kad gali būt kitokie sudėti, nei kad viršum parodyti pavyzdžiai.

pagal koda reik ziuret doh.gif lotuliukas.gif siaip tuos maziukus tai as dukrytes kojnytes sudedu, ar savo kokias trumpas kojnaites, bet daugiau tai nelabai kas telpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 11 18, 01:17)
Su begiais http://www.ikea.com/...ducts/90106790/

pas mane jie siauri, gal del to kad platus pas Alchemie tai sudetingiau

mes pirkom PAX spinta vienu duru, tai dejome siuos stalcius. Juose laikau dukros koinytes, pedkelnes, tai esu labai patenkinta, nors jei reiketu kokias maikutes deti, tai tikrai pasiglamzytu kaip cia buvo mineta "kvadratukais", nes tinklas tai gana retas, noretusi tankesnio. Siaip vaikscioja stalciukai liuks.
Atsakyti