Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Labas mergaites, sorry gal as cia ne i tema, bet mielai susidraugauciau su vienisom (ar jau nebe) mamytem is Pilaites smile.gif Neseniai cia persikeliau gyvent, viskas cia puiku tik truksta padruskiu smile.gif Gal atsirastu fainu kaimyniu? smile.gif Mano dukrytei beveik 3 metukai. Gal ir vaikuciai susidraugautu? smile.gif Jei tokiu atsirastu, rasykit i AZ, nes retai cia uzsuku del laiko stokos ir temu nespeju sekti 4u.gif
Atsakyti
Upjora, esi tikra saunuole!!!!! kaip cia taip sugebejai? atskleisk paslapti smile.gif kruva egliu ir glebys balionu tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif

Na o mes siandien islydejom mociute, kazkaip tylu, nyku dabar namuose.... net nezinau ka cia veikt....

Atnaujinau truputi albumeli ir pasigrozejau kitu superinem nuotraukom bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū,jaučiuos nusipelnius.

Mort,jokios paslapties-nebeėdu,saldumynų atsisakiau,kas keisčiausia,net nebesinori jų.Sportuot tik dabar pradėjau.O viršsvorio turiu daug-per 5 metus visus 40 kg pritaupiau. blush2.gif
Kaip mašiniuką,ar paremontavo?

Puuupi,nekoks jausmas po išlydėtuvių. unsure.gif
Atsakyti
sveikos, siandien atsventem mano briunetukes ketvirtaji gimtadieni (buvo spalio 30) esu pas mama, nes mano masina remontuoja doh.gif grycia buvo pilna vaiku, triuksmo... butu gal visakas ir ok, bet siandien, su 4 dienu pavelavimu atejo mano mmm blink.gif tokis dziaugsmas zinokit kad nezinau nei kur detis is to skausmo doh.gif tai net vaiko nuotrauku nedariau is baliaus, net torto ir to nenufotkinau ax.gif

Upjora as tau pavydziu tavo valios wub.gif beje, pameni pasakojau apie ta mano vyru istroskusia drauge, kur vestuvinio torto kaledom prase? siandien su dramatiksu tekstu prie viso ko, pasikeite savo fb statusa i 'vienisa', as jai is karto sakiau kad taip bus, nes pas ja visada taip, bet kai kurie zmones nepasimoko, o jau kalbejo kad planuoja vaika lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 04 lapkričio 2012 - 00:49
as irgi vienisa mama su vaikeliu . Suneliui jau eina 4 metukai ir galvoju kaip cia jo gimtadieni svesti nes neturiu visai draugu,yra pora pazystamu bet as nelabai kalbuosi. Si karta as nevaziuoju i lietuva svesti kaledu ir naujuju metu nes bilietai labai brangus ir nera pinigu. s galvojau gal kas jauciasi vienisas per sventes ,tai gal galetume susitikti ir svesti kartu. O gal zinote gal yra kokiu organizaciju kurios rengia kanors ypatingo per sventes.
Mes gyvenae peckam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuryte @ 2012 11 04, 15:43)
as irgi vienisa mama su vaikeliu . Suneliui jau eina 4 metukai ir galvoju kaip cia jo gimtadieni svesti nes neturiu visai draugu,yra pora pazystamu bet as nelabai kalbuosi. Si karta as nevaziuoju i lietuva svesti kaledu ir naujuju metu nes bilietai labai brangus ir nera pinigu. s galvojau gal kas jauciasi vienisas per sventes ,tai gal galetume susitikti ir svesti kartu. O gal zinote gal yra kokiu organizaciju kurios rengia kanors ypatingo per sventes.
Mes gyvenae peckam  smile.gif

Laikas pradėti ieškoti ir stengtis susibendrauti su pažįstamais, jaučiu sunkoka be bendravimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos!

Julioške,na ir fruktė. biggrin.gif doh.gif

Atsiverčiau internetinį Lryto pirmą puslapį o ten straipsnis apie vieną iš mūsų. blink.gif thumbup.gif

Ajuryte,nebus nieko be bendravimo,juk net organizacijos nepadės,jei nesi bendraujanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 04 lapkričio 2012 - 18:23
QUOTE(Upjora @ 2012 11 04, 18:21)
Sveikos!
Julioške,na ir fruktė.   biggrin.gif  doh.gif
Atsiverčiau internetinį Lryto pirmą puslapį o ten straipsnis apie vieną iš mūsų.  blink.gif  thumbup.gif
Ajuryte,nebus nieko be bendravimo,juk net organizacijos nepadės,jei nesi bendraujanti.

Tai gal įmesk tą straipsnį? Nes ieškau ir nerandu, nes nežinau ko ieškau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 04, 19:25)
Tai gal įmesk tą straipsnį? Nes ieškau ir nerandu, nes nežinau ko ieškau smile.gif

as taip pat...Upj nuoroda prasom smile.gif
Atsakyti
Jau turiu nuorodą - ačiū Ž.J. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 04, 19:40)
Jau turiu nuorodą - ačiū Ž.J.  4u.gif

tai gal nesigyrus imesi ir tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2012 11 04, 18:43)
tai gal nesigyrus imesi ir tu biggrin.gif

imeciau ir Tau....
Atsakyti