Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

stulbinantis lankomumas, ziurekit po tema i dina prisnekam....

jei rimtai jauciuos kai dienorasti rasyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dienoraštį hah.gif

Aš šiandie liūto gaurus nusikirpau. wub.gif Kirpėja įkalbėjo sekančiam kartui pasidažyt sruogom... g.gif Neleidžia natūraliai gražiai vaikščiot. biggrin.gif

Kandidatas vėl atsigavo. biggrin.gif Bangom užeina dėmesio rodymas.Užsiprašiau ryt paslaugos,tiek siūlosi padėt žmogus,nusprendžiau,kad reik išnaudot. biggrin.gif Lai jaučiasi reikalingas,nors ir be jo paslaugų apsiėjau puikiai iki šiol naudodamasi viešuoju transportu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 10, 20:40)
Dienoraštį hah.gif
Aš šiandie liūto gaurus nusikirpau.  wub.gif Kirpėja įkalbėjo sekančiam kartui pasidažyt sruogom...  g.gif Neleidžia natūraliai gražiai vaikščiot.  biggrin.gif
Kandidatas vėl atsigavo.  biggrin.gif Bangom užeina dėmesio rodymas.Užsiprašiau ryt paslaugos,tiek siūlosi padėt žmogus,nusprendžiau,kad reik išnaudot.  biggrin.gif Lai jaučiasi reikalingas,nors ir be jo paslaugų apsiėjau puikiai iki šiol naudodamasi viešuoju transportu.  rolleyes.gif

o ka? vakar parasiau, siandien parasiau, nebutum trigrasio ikisus ir ryt buc parasius, ziurek tapiau daugiausiai postu sioje temoje surinkusia persona lotuliukas.gif

mano viena pazystama saviskiu skundziasi, sake jam karta per metus uzeina 'menesines' tai gal rudeni visiems vyrams menesines, va taviskis ir klimaksine auka lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea,maniškis per jaunas klimaksui. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 10 lapkričio 2012 - 20:22
QUOTE(julioske @ 2012 11 10, 01:38)
jau beveik pabaigiau ir pasikeitus aplinkybėm galiu ją į šiukslių dėžę išmest doh.gif

įsivaizduoju, kaip abidna doh.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 11 10, 20:40)
nusprendžiau,kad reik išnaudot.  biggrin.gif

Restoranų pavadinimų neišmokai.... nu bet vis tiek žiūriu radai kaip išnaudot biggrin.gif Šaunuolė mirksiukas.gif

Jau kaip žiemos nelaukiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 10 lapkričio 2012 - 20:45
Labas vakarėlis smile.gif

Gyvenu tokį neįdomų gyvenimą pastaruoju metu, kad neturiu ką ir papasakot. Nors viską skaitau smile.gif
Atsakyti
Mort,jau nebekviečia į restoranus. irnesakyk.gif hihihi.gif

Žiemos aš laukiu,tiksliau sniego. wub.gif Bet tik kelioms dienoms.Mane tenkina angliška žiema.
Atsakyti
Upjora, tai tu man pasakyk, velniam tokie briedziai g.gif , kurie i restoranus nekviecia schmoll.gif ... O kur tas "buketno cvetocnij " periodas????

Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 11 10, 21:39)
Upjora, tai tu man pasakyk, velniam tokie briedziai  g.gif , kurie i restoranus nekviecia  schmoll.gif ... O kur tas "buketno cvetocnij " periodas????

Nežinau... blush2.gif Prasiblaškymui?Vamzdžių profilaktikai?O tas "buketno cvetocnij" gal dar bus?Nors visai tikėtina,kad nebus,nes kultūra tai kita... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 11, 00:03)
Nežinau...  blush2.gif Prasiblaškymui?Vamzdžių profilaktikai?O tas "buketno cvetocnij" gal dar bus?Nors visai tikėtina,kad nebus,nes kultūra tai kita... ax.gif

g.gif ...o as maniau, kad vyras, noredamas "uzkariauti" (taip graziau skamba), kazkaip demonstruoja savo damai gerasias puses, bando papirkti dovanomis... (aisku, kad kai kuris porusis bando pasinaudoti tik zodziais), bet vis tiek nors "ciukoladkom" bent apdalina g.gif ...Ar as jau totaliai pasenusi? blush2.gif
Atsakyti
mastau.gif nu nepasenus...
Tiesiog šitas kandidatas kitoks...Nieko aš iš jo ir nesitikiu.Mėgaujuos esama akimirka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 10, 21:39)
Labas vakarėlis smile.gif

Gyvenu tokį neįdomų gyvenimą pastaruoju metu, kad neturiu ką ir papasakot. Nors viską skaitau smile.gif

tai be abejo skaitai lotuliukas.gif ateini karta per savaite, ziuuuu - o jau visas puslapis prirasytas, atsinesi siemkiu ir kol isspjaudai tik puse tesugebi iveikt lotuliukas.gif

Upjora, gaila kad net chukoladuku neprka, galetu bent kebaba, ar kas ten pas ji karsto rukymo krastuose vadinama greitu maistu, uzvezt, tskant, supazindint su kultiura, ten pas juos maistas turi daugiau tradiciju ir niuansu nei pas mus biggrin.gif

o as nakti kosmara sapnavau, kad valgant pradejo trupet priekinio danties emalis, kol galop liko tik vienas pajuodes supuves danties grauztukas, tai ir vaiksciojau sapne visatokia bedante, nes pinigu protezams ner doh.gif kiek zinau visaziniai sapnininkai nieko gero nezada. bet as iziuriu pozityva, gal ci tiesiog rodo kad as savy jauciuosi netobula, o kad viesumoje vaikstau kaip niekur nieko, tai su tuo susitaikiau g.gif nu, siandien man shutochno-filosovskij period
Atsakyti