Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

QUOTE(annomis @ 2012 11 13, 19:50)
Pati asmeniškai neįsivaizduoju, koks turėtų būti vt, kad neleisčiau matytis su dukra.  g.gif Nebent koks pedofilas , smurtautojas ar pan.

tai tokius ir pan. atvejus ir turejau omeny ax.gif Ir tikrai ne visiems vaikams tu tevu reikia,zinau atveju,kai, jau ugteleje vaikai, ju gedijasi ir jau suauge, be bio uzauge vaikai,taip ju ir nepasisgedo ir kazkokie nuskriausti nesijaucia unsure.gif Na,kartais tikrai verta pamastyti,ar tikrai prie gero tas bendravimas veda,aisku,nekalbu apie atvejus,kai su tevu draudziama matytis is kersto,del kvailu principu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas....

Atsakyti
Labas rytas, vargstu su kompu. Prisiunčiau visokių kvailų programų netyčia - tai dabar negaliu ištrint biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas...man kazko paskutiniu metu kausa stukena geniai (ypac po pietu)...kaip reikia gera doze poilsio gaut g.gif lotuliukas.gif

Sekmadieni mausim su maziu i meet'a bigsmile.gif su vietine spaliuku gauja ax.gif ech senai bebuvom susitikisios smile.gif Nors is to musu burio tai mazai kas ateis (kaip visada) g.gif
Atsakyti
o jau iskalba...vos speju skaityt... karsta.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mano naujienos ne pačios linksmiausios. Kaip ir tikėjausi, esu atleidžiama iš darbo. Jau senai tas klausimas kirbėjo, bet dabar jau galų gale aiški data - dirbu iki gruodžio 1 d.

Tai vat iš vienos pusės liūdna, iš kitos pusės - gerai. Baigsis mano amžinas sėdėjimas namie. Nes labai tikiuosi, kad kitas darbas bus ne "naminis" smile.gif
Atsakyti
Na,liūdnos naujienos... verysad.gif

Pūkita,kada pas daktarus eisi?Ar tik į morgą ruošies? unsure.gif biggrin.gif

Šiandien turėjau turėt laisvą dieną,iki pat vakaro,nes turėjau važiuot į komandiruotę(ui,kaip solidžiai nuskambėjo laugh.gif ),kurią vakar atšaukė,tai jau net ir nervinaus ką čia reiks veikt visą dieną,nes Staskai darželis visai dienai apmokėtas ir ką...Sunegalavo Staska naktį,iki 39,5 kilo.Vat ir laisva diena,vat ir neturiu ką veikt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 14, 15:42)
Mano naujienos ne pačios linksmiausios. Kaip ir tikėjausi, esu atleidžiama iš darbo. Jau senai tas klausimas kirbėjo, bet dabar jau galų gale aiški data - dirbu iki gruodžio 1 d.

o kaip del naujo darbelio?
QUOTE(Upjora @ 2012 11 14, 17:01)
Pūkita,kada pas daktarus eisi?Ar tik į morgą ruošies? unsure.gif  biggrin.gif
Šiandien turėjau turėt laisvą dieną,iki pat vakaro,nes turėjau važiuot į komandiruotę(ui,kaip solidžiai nuskambėjo laugh.gif  ),kurią vakar atšaukė,tai jau net ir nervinaus ką čia reiks veikt visą dieną,nes Staskai darželis visai dienai apmokėtas ir ką...Sunegalavo Staska naktį,iki 39,5 kilo.Vat ir laisva diena,vat ir neturiu ką veikt.  doh.gif

tikiuos taviske neisisirgs!!!

kas per komandiruote?
Atsakyti
Raimuk,iš labdaros krautuvėlės siuntė kelis darbuotojus į pagrindinį ofisą,kažkoks renginys numatytas buvo,a la konferencija.
Ir aš tikiuos,kad neįsisirgs,nes ryt turiu labai svarbių reikalų...Vat,dabar normaliai jaučias,tempa normali,užsiima menais ir mamos užknisinėjimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 14 lapkričio 2012 - 16:13
lens.gif
Atsakyti
listen.gif
Atsakyti
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 0)

Narių: 0

verysad.gif

Einu gult.
Atsakyti