Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

Sveikos, su penktadieniu, visoms, kas kokiu problemu turi ar neturi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As gyvenu panasiai, ramiai, mano saunuolis jau sugalvojo, kad reikia stoveti.. Taigi prasideda smagumas smile.gif Gaudau po visus namus.. Naktys vis dar su 5 kelimaisis.. bet man jau dzin smile.gif Susipainioju issiblaskius daznai, bet juokinga man tai tiesiog..
Vt pristojes buvo, kad atsiusciau jam gimimo liudijimo kopija, nes jam reikia darbe, ir dovanas kazkokias atseit duos darbas vaikams, tai galvoju tegu atstoja nuo mano sventos ramybes ir nusiunciau, tegu gauna 15 litu daugiau..
Svarstykles man sypsosi smile.gif sirdy pavasaris wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 15, 20:32)
Upjora, antibus baigei ane???? Tai gal sestadeni tusas online?  g.gif  a bus dalyvaujanciu?  g.gif

Sveikos pasiilgot ane?? g.gif tease.gif
jau laiko kaip nera tai baisu pastaruoju metu,visas laisvas laikas kartu su B,duodu jam ryt laisvadien i o as namie suksiuos gal mastau koki skanu nerealu obuoliu pyraga iskepsiu biggrin.gif ir vakare jungsiuos prie super duper mamu kaip jus manot?verta? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2012 11 13, 20:07)
Raimuk,o kaip dėl to graffiko?Jis nori vaiką pas jus lankyt,ar tu turėsi vaiką gabent?

Laumėne,graži istorija.
Kaip laikaisi?Vis dar džiaugiesi nauju darbu?

Pūkita,šito laukinio žvėries nendaudoju buityje.Kol kas. laugh.gif

Erotica,o koks skirtumas kokios veislės?

smalsumas ir nekitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 11 16, 11:19)
tavo duktereciai pirmosios Kaledos taip? kodel tau nenupirkus jai pirmojo kaledino zaisliuko  bigsmile.gif koks grazus prisiminimas nuo tetos butu einant metams  wub.gif yra pirkti visokiu groziu, net dezutes, ko siuo atveku tau ir reiketu. o gal rastum kas juos ispuoscia graziai, uzraso ka, ar padaro, butu gerai koks neduztantis  ax.gif

hm...gal ir nieko ideja smile.gif reikia pradet sniusktinet smile.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 11 16, 12:21)
Svarstykles man sypsosi smile.gif sirdy pavasaris  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bene ir pas tave horizonte briedziai laksto bigsmile.gif

Oi kaip as tingiu...net tingeti tingiu.....o dar visos 2 valandos darbe doh.gif makaule zada stuksenti geniai (nebejuokinga, kad taip daznai) g.gif

As Pukitukui kaledines jau nupirkus, Lego City ir malunsparni skaraidanti (radio bangom) ax.gif emocijas dovanot g.gif neturiu kada verysad.gif geriausiu atveju kas antras sestadienis laisvas verysad.gif

Jau antri metai kaip vaikui i Zoo soda esu pazadejus nuvest, t dar mastem apie ledo arena......zi zodziu...ner upo man...
Atsakyti
Labas damos,

kas liecia Kaledines dovanas as irgi jau pradedu galvoti ka mazgei padovanoti ir visai nieko doro nesugalvoju,nes zaislu turi belenkiek ir nevelnio su jais nezaidzia. Masciau apie zaisline virtuvele. Bet,kad namai ir taip apgriozdoti tais zaislais.nera vietos schmoll.gif Gal mestelsit katra man ideju? g.gif
Mano nuotykiai vakar skaudamu skrandziu ir tempa iki 38 uzkilusia nesibaige. Pries einant gult,mazoji isdykaudama su galva trenkesi man i burna doh.gif verke ir ji ir as beveik asara nubraukiau,nes skausmas ojojoj buvo. Vaikstau daba su sutinusia lupa...
Atsakyti
linkejimai is ligonines...
Atsakyti
Martanux, mergyte, kas jums????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 11 16, 19:08)
linkejimai is ligonines...

kas jums? g.gif console.gif
Atsakyti
puliuojanti angina, gulim su laselinem... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 11 16, 20:44)
puliuojanti angina, gulim su laselinem...  verysad.gif

verysad.gif ojei, kaip rimtai sirguliuojat 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikatytes panelei tavo daug daug !!!

mes Kaledom jau pasiruose 100% cool.gif Dominuos pagrinde LEGO (2-3 nedideli rinkinukai), pasidovanosim sau Nintendo Wii su kruva zaidimu (cia ir man dovana) ir ziuresim ka mociute atsius is LT ax.gif tikiuosi kokiu knyguciu... Dar nesumasciau ka MB dovanot, kaip visada galvos skausmas, mat jam nieko nereikia

Kompas biskiuka atsigavo (nezinau ar ilgam), bet spejau atprast, net nezinau ka su juo veikt biggrin.gif Siaip baisiai uzimta esu blush2.gif skaitau "50 Shades Of Grey" trilogija.. per 3 dienas iveikiau 2 knygas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(martanux @ 2012 11 16, 19:44)
puliuojanti angina, gulim su laselinem...  verysad.gif

martanux mergytei sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
martanux, laikykites! 4u.gif
Atsakyti
labas rytas.
naktis buvo su daug asaru. dekui uz linkejimus
Atsakyti