Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

Va, ciupkit, bo neliks bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 22 spalio 2012 - 16:39
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 15:39)

user posted image

griebiu gabalėlį ir užmerkus akis suvartoju bei užmiegu .... 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Jotule už temutę thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Wirruna @ 2012 10 22, 14:33)
nu ir dar pasigirsiu, kad jau viena egza islaikiau thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 14:53)
o as siandien vel i nepatogu kina lekiu, i net du seansus ax.gif  visai pasimaisiau ant tos dokumentikos doh.gif  blush2.gif  bet ten labai smagu, gaila, kad tuoj jau baigsis  verysad.gif

Pavydžiu baltu pavydu blush2.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 15:05)
O mes va katik is lauko, atnesem jums rudeneli i tema, prasom biggrin.gif

Gražus ir šiltas rudenėlis wub.gif
Atsakyti
Registras 4u.gif
Daug diskusiju praleidau.Zinoma,nieko cia tokio,eit galima ir kalbet kur nori,ka nori,zodzio laisve.Bet daug merginos issake nuomones,pritariu.Negrazu ir man pasirode.O toliau,kaip kas kiekviena manau,nusprendem ir pasidarem savas isvadas.Niekas nieko is cia negina,ir negins.O kaip toliau bendrausis,irgi kiekvienos reikalas 4u.gif vienai nieko tokio,kitom nepatiko.Tik saunuoles mergaites,kad visos esam kaip kumstis thumbup.gif Ir ne vienai varnai reiktu pavydeti tokio vieningumo bebe.gif
Atsakyti
Guliu,galvoju... o gal tikrai turejau parasyt jums... o gal nesijauciu cia tokia sava kad nerasiau,as vis dar jauciuos cia naujoke.. Bet su jumis tikrai nuosirdziai ir labai atvirai bendrauju.. Net nepagalvojau kad cia taip sureiksminsit g.gif
Atsakyti
Niekur nė viena neinat, sakau savo svarų pensininkės žodį smartass.gif. Prašau gerbti mano žilą galvą triniti.gif

O kur Blakstutė ?
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 16:54)
Guliu,galvoju... o gal tikrai turejau parasyt jums... o gal nesijauciu cia tokia sava kad nerasiau,as vis dar jauciuos cia naujoke.. Bet su jumis tikrai nuosirdziai ir labai atvirai bendrauju.. Net nepagalvojau kad cia taip sureiksminsit g.gif

Na, kartas nuo karto čia išsivysto audringos diskusijos, ginklai žvanga blink.gif . Bet taip buvo nuo pat pradžių. Karštos merginos susirinkusios, ginančios savo nuomones, bet... Bet pasikarščiavus, išsisakius, vėl norisi kartu būti wub.gif
Atsakyti
Teisingai, neteisk ir nebusi teisiamas g.gif gana jau apie tai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 16:39)

Noriu biggrin.gif Skanutėlis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 17:07)
Teisingai, neteisk ir nebusi teisiamas g.gif gana jau apie tai sad.gif

drinks_cheers.gif Trumpai ir aiškiai - šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 17:09)
Noriu biggrin.gif  Skanutėlis thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  Trumpai ir aiškiai - šaunuolė 4u.gif

I sveikata, ne viena bent jau storesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 22, 18:03)
man tai kaip šaltas dušas, kad mes čia kažką ignoruojam ar neleidžiam nuomonės išsakyti, akmenimis mėtomės, nu man šokas kultūrinis. doh.gif man ir pykta ir gėda ir gaila ir nežinau. atsiprašau, išeinu .

QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 18:09)
Registruojuosi,jei dar galiu...
4u.gif

viskas mergaites,praejom ugni ir vandeni, islaikem visus duotus isbandymus, mes tvirtos ir stiprios, todel liekam visos kruvoj ir bendraujam, dalijames dziaugsmu ir liudesiu, atvira sirdim neriam i nauja sviezia labai grazia ir miela temute

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlitap: 22 spalio 2012 - 17:41
Aciu uz temute 4u.gif na tikiuosi visos issisnekejote,galima dabar jau trigrasi ir man ikist blush-anim-cl.gif as jau po sportu ir vakarienes,torciuko grazuolio deja reiks atsisakyt unsure.gif dbr ziuriu Sokiu kartojima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 22, 16:36)
Man šiandien tingėjimo diena, pilvą maudžia, jaučiu ateina nelauktosios doh.gif
Shrekiuk, kaip tavo reikalai? Eisim tykot tų dėdžių? g.gif
Papildyta:
Pavojingiausias gyvūnas? Moteris, besilaikanti dietos, mėnesinių metu, metanti rūkyti...
lotuliukas.gif

Jaučiu ir man ateina siutulio manija lotuliukas.gif einam rytoj kartu dėdžių tykot, kaip tik į Tavo įvardintus punktus visus įtelpu, bus jiem gun_bandana.gif
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 16:39)

user posted image

Juačiu nebespėjau gabalėlio? ax.gif

NEKENČIU EL. dienynų, mokykloj pusantro mėnesio nesklandumus tvarkė, dabar davė visu penkiu vaiku vienodu laikinu paštu, o ten rašo , kad negali b9t vienodu? ir tik du prisijungiau, dar tris liko, ir man rašo, kad neteisingi duomenys, nosr viską iš lapukų tvarkingai rašau, nusišausiu doh.gif
Atsakyti