Įkraunama...
Įkraunama...

Herpes (Lūpų pūslelinė)

Man geriausia priemonė kovoje su šiuo siaubu ACIC tabletės.
Atsakyti
Man irgi šian pūslelės atsirado. Kas keisčiausia, net neperštėjo ir pamačiau jas tik arčiau priėjusi prie veidrodžio schmoll.gif tj iškart užsiklijavau "Compeed" pleistriuką. man jie patinka, nes neleidžia pūslelei sudžiūt ir nereikia kentėt to skausmelio, kai lūpa plyšinėja mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Kovoju ir aš su tuo džiaugsmeliu. cool.gif Vat ir dabar sėdžiu su didžiausiu grožiu ant lūpos.Ko tik neišbandžius ir tuos tepaliukus, ir pleistrus doh.gif Tikras ššš nepadeda jie man.Prideginu su kokiu spiritu, tai nors apdžiūna pūslelė.
O apie tabletes, tai ir aš nesenei sužinojau iš pažystamos, sakė jai kokius metus nekilo pūslelinė.
Atsakyti
geriausiai uzkirsti kelia kai tik pradeda tvinkseti lupa, tai tada jau prasideda tas kilimas, ir pasirupinti,kad lupos niekada nebutu sausos, pries veja nelaizyti, tada labai greitai kyla doh.gif
Atsakyti
O pas mane ta zaraza gun_bandana.gif visada išsikelia iš po nakties. Tai taip ir neperspėjus ankščiau jį patepti. O kai tepu man vistiek nepadeda. Dabar jau žinau. kad yra tokia kosmetologė kuri tokia kaukę uždeda kai jauti kada keliasi arba jau yra keli spuogiukai. Nu ta kaukia tai tikrai thumbup.gif man ji padeda.
Atsakyti
As naudojau Acic,bet nelabai padejo.Pakeiciau i Zovirax,tai pirmus kartus labai greit uzgydavo,dabar matyt priprato,vel teks kazka bandyt.
Atsakyti
Man kai buvo tai tepiau Zoviraxsu,bet nelabai jis man padejo,po to pabandziau Conpeed pleistrukus thumbup.gif ,labai greitai tada praejo.Tie kremukai padeda tik pacioje pradzioje puslelines.O dar liaudiskas gydymas-sako kai tik pajauti,kad pradeda tvinkcioti,reikia muilo gabaliuku patrynti,jei nieko po ranka tuo metu neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane ankščiau irgi labai dažnai kartodavosi, niekas nepadėdavo. Bet dabar kažkodėl tai jau seniai nėra (tfiu, tfiu, tfiu smile.gif ) Aš gėriau tablėtes Acic, o dar vaistinėi kažkada man pasiūlė Blistex lūpų kremą, ten ant dežutės parašyta, kad jis veikia profilaktiškai prieš gerpesą, tai man labai jis patiko ir iki šios jį naudoju. Nežinau ar tas Blistex padeda nuo puslelinės, bet, kai pradėjau jį nauduoti, tai baigėsi tą problėma, bent jau kol kas 4u.gif
Atsakyti
Geriau as irgi Acic tabletes visa savaite, pykino nuo ju ziauriai, bet vistiek kilo tos baisybes, jei dar speji pacioje pradzioje vos pajutus tepaliuku patepti, tai pristabdo, o jei nespejai, tai niekas nebepades, gal tik siek tiek greiciau uzgyja, kai tepaliuku tepi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2008 10 22, 12:40)
tie tepaliukai padeda tik kol pusleles neatsiranda doh.gif o siaip as geriu ACIC tabletes tai jos geriausia padeda kovoti su ta zaraza  gun_bandana.gif

Man tos tabletės padedavo labai trumpam... Turėdavau jas pastoviai gerti. Tepaliukas geriasiais vectovir. ar kažkaip panašiai.
Man labiausiai pagelbejo CENTRUM vitaminai. Puse metu geriau, paskiau puse metu negeriau, dabar vel geriu, ir puslelines (tfu tfu tfu) neturėjau. Nors anksciau ji man vos ne kas ssvaitę kildavo.
Compeed pleistriukai nieko negelbėjo, kaip ir kiti tepaliukai. Vienas yra permatomas, tai jis man ir suspogdindavo pūsles, paskiau labai šlapuodavo... tikrai negerai būdavo.
Atsakyti
o del ko tai atsiranda?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2008 11 07, 19:53)
o del ko tai atsiranda?

Nusilpus organizmui, pabunda snaudęs herpesas g.gif
Atsakyti