Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie tvoras

QUOTE(Vonios Fane @ 2015 04 16, 15:58)
Ir mes apsistojome ties tinklines tvoros variantu ir metaliniu stulpu cool.gif Segmentine graziau bet labai brangu doh.gif
O is kur gauti baltarusisko tinklo? g.gif

lytagroj siuo metu jiems akcija
Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 16, 16:18)
O kuo ypatingas tas baltarusiškas tinklas?

tuo, kad baltarusijoje pagamintas biggrin.gif

jei rimtai, tai pparastas cinkuotas tinklas is storos vielos
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 04 16, 16:11)
lytagroj siuo metu jiems akcija
Papildyta:
tuo, kad baltarusijoje pagamintas biggrin.gif

jei rimtai, tai pparastas cinkuotas tinklas is storos vielos

reikes paziureti 4u.gif
ir faktas kad pigiau
Atsakyti
Baisiai brangus. Arba kažko nesuprantu ir jis daug geresnis. Man daug patraukliau toks tinklas atrodo ir bėginis metras ~6,8lt: http://www.b-a.eu/p8...5-H-1-8-m-25-m-

Storis lyg ir toks pat...
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 16, 17:53)
Baisiai brangus. Arba kažko nesuprantu ir jis daug geresnis. Man daug patraukliau toks tinklas atrodo ir bėginis metras ~6,8lt: http://www.b-a.eu/p8...5-H-1-8-m-25-m-

Storis lyg ir toks pat...

bet akys dideles, per tokias jau ir zuikis gali ilyst meduku pagrauzt biggrin.gif

ta kur nusiziurejom akikes 5x5

http://www.lytagra.l...-071390113.html
Atsakyti
Ne visai tą nuorodą numečiau. Analogiškas yra 100x50 akys. Tai gal pusė velnio. Jau tik miniatiūrinis zuikis pralįs biggrin.gif Pas mane tokių mažų zuikių nėr, šuo irgi nepabėgs pro tokį, manau, sueis. Nebent kas nors žino, kad šitie tinklai patys iš savęs nekokie yra. Nors kiek mačiau tvorų su jais, tai ne vienerius metus stovi tvarkingai. Tinklas išsitampęs ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gediminas_: 16 balandžio 2015 - 19:56
QUOTE(gediminas_ @ 2015 04 16, 20:55)
Ne visai tą nuorodą numečiau. Analogiškas yra 100x50 akys. Tai gal pusė velnio. Jau tik miniatiūrinis zuikis pralįs biggrin.gif Pas mane tokių mažų zuikių nėr, šuo irgi nepabėgs pro tokį, manau, sueis. Nebent kas nors žino, kad šitie tinklai patys iš savęs nekokie yra. Nors kiek mačiau tvorų su jais, tai ne vienerius metus stovi tvarkingai. Tinklas išsitampęs ir t.t.

na kai pas mane suniukai tai aktualu, kad nepraslistu

man pakako to, kad nustumiamus vartus pakele 10cm ir jie jau per apacia lenda

bet dar toksdalykas, kad ciupinejau realiai as tuos didziakilpius, nu nestabilus man jie nors tu ka...
Atsakyti
Mums paskaiciavo zaliuzi tvoros kaina su vartais ir varteliais (viso gaunasi 37metrai), akys ant kaktos isoko wacko.gif blink.gif 12000 litais , tai dabar ieskom pigesnio varianto, galvojam gal tik vartus ir vartelius gamintis uzdarus, o toliau pratesti segmentu arba tinklu ir uzsisodinti tujomis (1.5m aukscio), nes nuo 38 metro pas mus jau auga senai pasodintos tujos, tai bus toks kaip ir ju pratesimas. Pasimeciau visai, o uzsitverti reikia, nes gatve salia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 04 17, 10:26)
Mums paskaiciavo zaliuzi tvoros kaina su vartais ir varteliais (viso gaunasi 37metrai), akys ant kaktos isoko wacko.gif  blink.gif 12000 litais , tai dabar ieskom pigesnio varianto, galvojam gal tik vartus ir vartelius gamintis uzdarus, o toliau pratesti segmentu arba tinklu ir uzsisodinti tujomis (1.5m aukscio), nes nuo 38 metro pas mus jau auga senai pasodintos tujos, tai bus toks kaip ir ju pratesimas. Pasimeciau visai, o uzsitverti reikia, nes gatve salia doh.gif

Nebus pusiau lupta, pusiau skusta?

Aš tėvams tokią suorganizavau. Patenkinti. Nieko sodinti nebereikia. Nors esu mačiusi, vijokliais dar apvynioja. Paskaudėjo iš pradžių dėl kainos, dabar jau pamiršau.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 04 15, 11:32)
pas mus irgi panasus rupestis, dedele teritorija reikia aptverti  doh.gif
kol kas realiausias variantas - baltarusiskas tinklas, kaina ~20Lt beginis metras (1.8 aukscio) ir cinkuoti stulpai metaliniai.

ar pastovai gyvenama teritorija, kad metalinius stulpus det? nebijot kad metalistai nutemps? As tai medinius impregnuotus dejau ir ta miskininku naudojama pigiausia tinkla, kur apacioj tankesnis, virsuj reteja. Nuo zveriu padeda, ypac tu smalsiu dvikoju smile.gif Pries pora metu su visais darbais metras 1.5m aukscio tvoros gal 15Lt kainavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 17 balandžio 2015 - 20:35
QUOTE(madwifi @ 2015 04 17, 21:33)
ar pastovai gyvenama teritorija, kad metalinius stulpus det? nebijot kad metalistai nutemps? As tai medinius impregnuotus dejau ir ta miskininku naudojama pigiausia tinkla, kur apacioj tankesnis, virsuj reteja. Nuo zveriu padeda, ypac tu smalsiu dvikoju smile.gif Pries pora metu su visais darbais metras 1.5m aukscio tvoros gal 15Lt kainavo.

ne pastoviai, labiau posilsine kol kas, ateity kaip bus nezina, gal ir gyvensim...
bet vaziuojant autostrada tuos tinklus nuziurinejau, jie visi ant cinkuotu stulpu uzkabinti g.gif
ar apacioj zuikiai nepralenda? man tietinklai tooookie skysti pasirode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 04 17, 23:35)
ne pastoviai, labiau posilsine kol kas, ateity kaip bus nezina, gal ir gyvensim...
bet vaziuojant autostrada tuos tinklus nuziurinejau, jie visi ant cinkuotu stulpu uzkabinti  g.gif
ar apacioj zuikiai nepralenda? man tietinklai tooookie skysti pasirode  doh.gif

Gal ir skysti jie atrodo,bet juos tveria netik nuo zuikiu,bet ir briedziai i kelia kad neisbegtu. Nemaciau nei karto sudraskyto to tinklo...
Atsakyti
Gal kas pas save darėsi ar darosi automatinius nustumiamus vartus? Kur užsakinėjote?

Kažkas panašaus į tai -
user posted image
Atsakyti