Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 09, 21:50)
Nezinau, HG neturiu tos "Milano" spalvos- tai negaliu vienas prie vieno sulyginti.

freza80 Na siandien bandziau 3 super plonais sluoksniais dengti-tai viskas okey,be "garbanu" isejo biggrin.gif"

man patinka HG meet me in milano spalvytė labai, irgi šokoladinė rolleyes.gif bet jau lakavimas ... po pirmo karto net išsigandau, kaip susiraitojo nykštys visas doh.gif gražiai nusilakuoja irgi tik plonais 3-4 sluoksniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 11 10, 18:35)
ar daznai kam teko kreiptis del remonto, ar genda tos lempos?

genda, genda ir dar kaip... pati esu patyrusi ta savo kailiu... nusipirkau kaune per skelbimus lempa gal uz 80lt ar kzk pan, ten ale kzk imone, ne imone net nzn... nes prekes naujos ir suteikia gal tik menesiui garantija.
tai as jiems atgal per ta menesi veziau du kartus, trecia karta jau nebeveziau nes truko kantrybe ir nusipirkau nauja ir vokiska, kur jau metam garantija.

o prasidejo tokios problemos, pirma lempa parsiveziau ji man itartinai zyze, net uzknisdavo tas garsas, ai galvojau nieko tokio. paskui perdege viena lempute, po to antra, pajudindavau ranka lemputes vel degdavo. nuveziau atgal sako lemputems garantija netaikoma, sakau bet kad jos tai dega tai nedega. bet kai pas juos nuvaziavau jau taip ir neuzsidege tos lemputes, nu prisipirkau as tu lempuciu. po savaites vel dvi perdege, as vel su ta lempa pas juos, sakau kad man butu ramiau duokit nauja aparata, sako gerai, o su kita lempa ir vel tas pats buvo, tik jau aciu dievui nebuvo to zyzimo, bet per 2 savaites 3 lemputes perdege.
tai paskaiciavus kiek ant lepuciu isleidau ir ant tos lempos, tai jau buciau gera lempa nusipirkus. ka paskui ir padariau, bet skupas moka du kartus doh.gif lotuliukas.gif tai tokia mano patirtis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 11 10, 18:35)
ar daznai kam teko kreiptis del remonto, ar genda tos lempos?

mergaites, kur perkates Gelish harmony gelius pigiau? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 11 10, 21:48)
genda, genda ir dar kaip... pati esu patyrusi ta savo kailiu... nusipirkau kaune per skelbimus lempa gal uz 80lt ar kzk pan, ten ale kzk imone, ne imone net nzn... nes prekes naujos ir suteikia gal tik menesiui garantija.
tai as jiems atgal per ta menesi veziau du kartus, trecia karta jau nebeveziau nes truko kantrybe ir nusipirkau nauja ir vokiska, kur jau metam garantija.

o prasidejo tokios problemos, pirma lempa parsiveziau ji man itartinai zyze, net uzknisdavo tas garsas, ai galvojau nieko tokio. paskui perdege viena lempute, po to antra, pajudindavau ranka lemputes vel degdavo.  nuveziau atgal sako lemputems garantija netaikoma, sakau bet kad jos tai dega tai nedega. bet kai pas juos nuvaziavau jau taip ir neuzsidege tos lemputes, nu prisipirkau as tu lempuciu. po savaites vel dvi perdege, as vel su ta lempa pas juos, sakau kad man butu ramiau duokit nauja aparata, sako gerai, o su kita lempa ir vel tas pats buvo, tik jau aciu dievui nebuvo to zyzimo, bet per 2 savaites 3 lemputes perdege.
tai paskaiciavus kiek ant lepuciu isleidau ir ant tos lempos, tai jau buciau gera lempa nusipirkus. ka paskui ir padariau, bet skupas moka du kartus doh.gif  lotuliukas.gif  tai tokia mano patirtis. ax.gif

na ir "pasiseke" su lempa...
per beveik metus neturejau gedimu....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 10, 21:35)
na ir "pasiseke" su lempa...
per beveik metus neturejau gedimu....

drinks_cheers.gif mano lempom po 5,6 metus ir tfu tfu tfu ne karto nebuvo dar sugede ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 lapkričio 2012 - 21:51
labas,
reikia patarimo ax.gif
reikia prancuzui pagrindo, ir galiu rinktis tik is dvieju spalvu: HG 1345 arba HG 1346. Kuri spalva maziau permatoma? patinka pieniskas prancuzas, tobulas su little princes, bet gal kuri spalva is siu panasi realiai ant nago?
va cia viena salia kitos abi spalvos ant tipso http://public.fotki....97e3.html#media bet va kaip ant nago jos atrodo? g.gif blush2.gif Gal kuri pasakysit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 11 10, 14:19)
Patarkyt prasau 4u.gif
ar gera butu si lampa, ar kaina ne per maza? raso kad nauja, 80 lt. Ar geriau pirkti firmoje kad butu su garantija?
user posted image
UV lempa:
• lempos galingumas 36W;
• 4 UV lempos x 9 vatų;
• laikmatis — 120 sekundžių arba 180 sekundžių
• Baltos spalvos, lengvai valomas plastikinis paviršius;
• Išimamas dugnas valymo ir priežiūros patogumui.

Labukas
Pas mane tokia pati, pirkta ebay su visu komplektu geliniams nagams. Dabar naudoju geliniam lakavimui. Viskas puikiai veike ir veikia kokius 3 metus. Garantijos neturejau jai
Tiesa, labai smirdejo, kol buvo nauja. Tokiu kaip acetonu (matyt pigi plastmase is kazkokiu atlieku islieta)
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 11 10, 20:56)
man patinka HG meet me in milano spalvytė labai, irgi šokoladinė  rolleyes.gif bet jau lakavimas ...  po pirmo karto net išsigandau, kaip susiraitojo nykštys visas  doh.gif gražiai nusilakuoja irgi tik plonais 3-4 sluoksniais  smile.gif

o man ji labai graziai lakuojasi, jau trecia karta is eiles uzsidedu ir ne karto nepasigarbanojo schmoll.gif uztenka 2 sluoksniu drasiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 10 lapkričio 2012 - 23:26
pirkau lempa irgi kinietiska turbut biggrin.gif per skelbimus k azkokius, zodziu jau gal 5 ar 6 metai niekas nesugedo, tai va tik dabar pirma kart lemputes nusipirkau, laukiu ateinanciu ar tiks g.gif
Atsakyti
O sakykit kas kiek laiko maždaug reikia keisti tas lemputes lempose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 11 10, 22:50)
drinks_cheers.gif  mano lempom po 5,6 metus ir tfu tfu tfu ne karto nebuvo dar sugede ax.gif

na mano pirmoji lempa irgi bw is ebay, tai tarnavo beveik 3 metus, paskui sekanti is vokietijos tai iki siol veikia, beeet kad man klientes labai jau isterlioja tas lempas tai norisi atsinaujinti jau po 2 metu ax.gif o va per skelbima is tu kai pirkau, tai nzn ar ten nevykus partija ar kas su jom bw, bet dbr jau bijau pirkti, bes po jos kai nusipirkau vel gi vokiska, antri metai vargo nematau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 11 10, 23:22)
o man ji labai graziai lakuojasi, jau trecia karta is eiles uzsidedu ir ne karto nepasigarbanojo  schmoll.gif  uztenka 2 sluoksniu drasiai  bigsmile.gif

g.gif gal pasenęs mano? pirkau iš mergaitės, tipo kartą lakuotą, prieš mėnesį Nagavitoj pirktą unsure.gif nes toks vaizdas, kad jis vos ne džiūsta tepant, ypač plonu sluoksniu, veliasi kur daugiau lako papuola g.gif
Atsakyti