Įkraunama...
Įkraunama...

Online shops UK ir laredoute.fr

QUOTE(svaiguole @ 2012 12 06, 09:42)
Sveiki, ar griztu iki kaledu uzsakius is amazon?

turėtų 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 12 06, 13:10)
Sianakt sapnavau tuos katinus  lotuliukas.gif kad valentinka kazkokius ne tokius uzsake ir kad galvojam kaip cia juos atgal grazint  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maniškiai klausia kada vėl katinų bus smile.gif Jie buvo susodinę visus ant sofos, sako - mama netrukdyk čia susirinkimas... ir kalbino visus lotuliukas.gif Vaizdelis geras buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 06 gruodžio 2012 - 15:55
QUOTE(Valentinka @ 2012 12 06, 15:55)
turėtų  4u.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Maniškiai klausia kada vėl katinų bus smile.gif Jie buvo susodinę visus ant sofos, sako - mama netrukdyk čia susirinkimas... ir kalbino visus  lotuliukas.gif Vaizdelis geras buvo  thumbup.gif

biggrin.gif

jie su baterijomis jau? galvoju kiek man cia tu batarkiu apirkti visiems zaislams reiks:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpe: 06 gruodžio 2012 - 16:13
QUOTE(Skorpe @ 2012 12 06, 16:12)
biggrin.gif

jie su baterijomis jau? galvoju kiek man cia tu batarkiu apirkti visiems zaislams reiks:D

Aha, sito gerio ir mums reiks kruvomis doh.gif
Atsakyti
Labas Valentina,

Gal žinote, kada nusimato NEXT dydisis SALE?

LABAI LAUKIAMAS
wub.gif
Atsakyti
Mergaites, siandien Valentinka atveza prekes apie 14 val. Mama noretu siandien padalint daugiau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip su didziais is laredoute? Kiek atsimenu yra pamazinti g.gif Domina si striuke jai vaikas 126 kokio ugio imti?
http://www.laredoute...amp;secintref=0
Atsakyti
QUOTE(Agniesulka @ 2012 12 07, 15:14)
Sveiki, kaip su didziais is laredoute? Kiek atsimenu yra pamazinti  g.gif  Domina si striuke jai vaikas 126 kokio ugio imti?
http://www.laredoute...amp;secintref=0

As visa laika perku is LR iuredama i ismatavimus ir visados mums viskas atitinka. Siaip labai abstraktus klausimas: ar pamazinti dydziai? as jau neklausineju taip, nes zinau jog niekada negausiu teisingo atsakymo. Vienam tas pats padidinta, kitam jau pamazinta. Todel visada reik ziuret cm, jie neapgaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, visi apmoketi daikteliai iškeliavo pas Tinos mama, parašiau visoms 4u.gif

Siuntinukai paštu iškeliaus rytoj 4u.gif

Atsakyti
Nagi prasom savo katinuku, mama sake tik sujudini tase ir kniaukia miaukia cypsi biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,
ar iš asda dar užsakinėsite ir iki Kalėdų spės ateiti? Nu man žiauriai tų saldainių reikia, gal kas dar prisijungtų, kiek surinkti reikia kad užsakytumėte iš groceries? blush2.gif Labai trūkstu Kalėdinių dovanų tongue.gif
Atsakyti
O man is Asdos keliu drabuziuku mazei labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2012 12 08, 17:52)
Labukas,
ar iš asda dar užsakinėsite ir iki Kalėdų spės ateiti? Nu man žiauriai tų saldainių reikia, gal kas dar prisijungtų, kiek surinkti reikia kad užsakytumėte iš groceries?  blush2.gif Labai trūkstu Kalėdinių dovanų  tongue.gif

perkam is sainsburys, iš ten ateis tikrai iki kaledu, kaina ta pati

QUOTE(Tina* @ 2012 12 08, 18:19)
O man is Asdos keliu drabuziuku mazei labai reikia  ax.gif

gal kas prisijungs 4u.gif

Junkites prie ASDA ir Boots 4u.gif
Atsakyti